Her Cuma bir yerler giden Muzaffer'in,bu Cuma yolu Sakarya tarafına düştü, Önce Sapanca sonra da Arifiye ilçelerinde gezdim. İki dost ziyaret edip geri geldim.
Sevgili İhsan Şahin'in torunları ile aynı havayı soluyup aynı yerlerde ikamet ediyoruz. Çaykara Fotinostan öncelikle İhsan Şahin'e ve diğer dostlara,,,
ALLAH RAZI OLSUN MUZAFFER HOCAM. DEDELERİNİN BİR TANESİ ONLAR. AMA AFFINIZA SIĞINARAK SÖYLEMEK İSTERİM Kİ, DEDELERİ KADAR BU TARAFTAN BİRİLERİ DE ÖZLEDİ ONLARI. EĞER RESİMLERİ BANA DA GÖNDERİRSEN ÇOK SEVİNİRİM.
Çocukluğumuzdan beri hayatımızın bir parçası olan,her zaman sevimli ,insana yakınlığı ve hoş şakaları ile yanımızda olan.Nerede olacağı belli olmayan,bazen Çaykarada bazen Kırıkhanda ve bazen her yerde olan ama şimdi Hopşera(Soğanlı) nın en güzel yerinde yatan ve tabiî ki yine hep aramızda olan o güzel insan, Hacı Ali Osman Yarakaban’ın mezarına gittim,Fatiha okudum ve mezarını sizinle paylaşıyorum.
Her tarafa hakim bir yerde yatan bu güzel insan'a aldığım bilgilere göre çok güzel bir mezar yapacaklarmış. Aslında kapalı bir mezar yapmalarını isterim. İçinde kanarlarının halı ile de serilmesini.
Çaykaraya gidenler,bu yere çok kolay gidebilirler. Zaten orası uzaktan görünüyor.Hele mezar olursa tam görünür. Gitmenizi ve mezarını ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Rahat uyu güzel insan. Seni herkes iyi yad ediyor. Cennette buluşmamızı Rabbım nasip etsin inşallah.
Allah gani gani rahmet etsin,güzel bir mezar yapılacağını yazdın yoksa sahipsiz gibi yatıyor çok güzel bir türbe olması lazım ve dediğin gibi herkesin mutlaka ama mutlaka ziyeret etmesi lazım, manevi değeri çok yüksek bir insan idi,mekani cennet olsun.....