gönderen Adnan Ayaz » Cum Ara 14, 2007 6:10 pm
Rahmetli Mustafa amcanın doğum tarihini öğrenince kısa bir ömürde hafızalardan silinmeyecek önemli hatıralarıyla ve önemli şahsiyetiyle adından daha uzun yıllar söz ettireceğinden hiç şüphem yoktur...
Ona olan sevgim ve saygımdan dolayıdır ki oğlu Hasret'le manevi bir bağımız ve geçmişe dayalı hatıralarımız vardır.Rahmetli Mustafa amcanın benim için değeri tartışılmayacak kadar çoktur.1975 yılında köyümüz yolu Paradikoz mahlesine kadar yapıldığında ben de hasbel kader KARAKUŞ amcanın yanındaki evde yol için çalışan ekibin yemeğini yapmakla görevliydim.Akşamları bolca sohbetlerimiz olmuştu............................
Ayrıca babamın da yakın arkadaşı oluşu bizim bağlılığımızın öteki yanıydı.Ne yazıkki ömrü bu kadardı.Aramızdan tez ayrılmasına rağmen manevi olarak hala bizimle yaşıyor olması,bizim onu yaşatıyor olmamız az da olsa bize biraz moral veriyor.O değerleri daha güzel yaşatabilmek için neler yapabiliriz diye düşünüyorum...
Allah gani gani rahmet eylesin dileklerimle tekrar sevenlerinin başı sağolsun diyor selam ve sevgilerimle saygılar sunuyorum................