Sayın Şahinkayalılar. Bu bölümde zaman kısıtlaması olmaksızın kısa bir hayat hikayesi ile birlikte ebedi hayata göçenlerin fotoğraflarını paylaşıyoruz.
Allah rahmet eylesin,,,,,
Çok genç görünüyor,yoksa genç yaşta mı öldü,gençlik resmi mi....?
Ölüm gence,ihtiyara bakmıyor da,,,, Allah imandan ayırmasın...
Hani ilkay abinin dediği gibi nasıl anlatsam?Elimizde büyüdü hayatımda aldığım en kötü haberlerden birtanesiydi mahirin ölüm haberi.İnanamadım çünkü daha o akşam görüşmüştük tlf da dünya kupası maçını seyrediyordu saat 22 gibiydi.Mahir öldü dediklerinde sokağa çıktım ama görenler bu delirdimi diyordu.İzmirden buraya nasıl geldiğimide bilmiyorum sadece beş otobüs değiştirdiğimi hatırlıyorum.O benim için kardeşdi aileden biri inanın hiçbir farkı yoktu öz kardeşimden.Hey gidi İzmirde yanıma geldiği günler,çocukluğu,konodasında top oynadığı günler,zeki ve bir okadarda inatçı,sakin görünür ama ikinci planda kalmayı hiç hazmedemeyen yakışıklı kara mahirika.Biz onu çok seviyoruz nerde olursa olsun.Ölümüde 2004 hazirandı.Canım kardeşim ben yazacaktım seni bu sayfaya ama inan yapamadım.Ama fotoğrafını ben verdim sami abine artık hergün sende sitede bizimlesin
Allah rahmet etsin çok genç yaşta öldü.(tam bilmiyorum fakat 20-25 yaşlarındaydı) Rahmetli babası adaşim öğretmen Mahmut abide oğlu gibi genç yaşta tahminim 30-35 arasıydı öldüğünde. Bu ailede çok genç ölümler oldu. Yine rahmetli Mahir'in amcasının olğu vardı Sinan oda 18-20 yaşlarında öldü. Hepsine Allahtan rahmet diler mekanları cennet olsun.
Merhum Mahir kardeşimizin ölüm haberi gercekten hepimizi yıkmıştı.Mahmut abinin dediği gibi Babası Mahmut abi ve amacasının oğlu Sinan ile hep aynı kaderi paylaşmışlar genç yaşta ölüm.
Allah rahmet etsin.Her zaman içimizde yaşayacaklar.Ruhları şad olsun.
Son yılların da pek karşılaşmamıştık mahirle.İlkokul yıllarında Konotasında top oynarken hafızalarıma girdi ve öyle kaldı.Bütün ölümler üzüntülüdür ama bu bambaşka üzüntü vermişti Köyümüze ve bizlere.Allah rahmet etsin.