Ahmet Ziya ÖZTEKİN(ÇOFALA)

Sayın Şahinkayalılar. Bu bölümde zaman kısıtlaması olmaksızın kısa bir hayat hikayesi ile birlikte ebedi hayata göçenlerin fotoğraflarını paylaşıyoruz.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Sami Ayan

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Eki 24, 2007 10:13 pm

Allah Rahmet Eylesin mekani cennet olsun
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Mutlu Kazancı » Cum Eki 26, 2007 8:54 am

Allah rahmet etsin.
Murat Mutlu Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cum Ara 28, 2007 3:53 pm

:arrow: Öğretmenimdi demek yetersiz. Abimdi, babamdı, arkadaşımdı.......... Benim için çok mu çok önemli bir insandı. Genelde her öğrenci ilkokul öğretmenini çok sever bu yüzden ilkokul öğretmenlerini hep şanslı bulurum. Ama benim sevgim çok'un çok ötesinde. Bu sevgiyi fazlasıyla hakketti öğretmenim.

5.Sınıftaydık; sınıftan 4-5 kişi Devlet Parasız Yatılı okulları sınavına girmiştik. sonuçlar açıklandı, kazanamadık. Ben nedense okumak için bu sınavı kazanmanın şart olduğunu düşünüyordum. kazanamadığımı duyunca iki gözüm iki çeşme ağlamaya başladım ama saatlerce ağladım. Öğretmenimde yanı başımda beni teselli etmek için saatlerini harcadı. Bu sınavı kazanamamanın okumaya engel olmadığını, istersem okuyabileceğimi azmadersem başarılı olabileceğimi anlattı bana.

Sonra ilkokul bitti. Orta okula devam etmek için Rize'ye ablamın yanına gittim. İlk kez annemden, babamdan, köyümden, arkadaşlarımdan ve öğretmenimden ayrılıyordum. Özlemim hat safhadaydı. Özlemimi öğretmenimin mektuplarıyla gideriyordum. Ay geçmezdi ki öğretmenimin mektubu gelirdi. Bayramım olurdu ozaman. dayanamaz ağlardım her mektubunda. Hepte dolmakalemle yazardı mektuplarını. Yaşlar üzerine düştükçe yazılar birbirine girerdi. 2-3 okumanın sonunda mektup okunmaz bir hal alırdı.

En büyük acılarımdan biridir öğretmenimin ölümü. Babam, dedem ve öğretmenim.

Çok özeldi öğretmenim, çok değerli ve üzerinden 23 yıl geçsede bu değerinden hiç bir şey kaybetmedi. Günümüz öğretmenlerinin onu örnek almasını çok isterdim. Allah rahmet etsin yeri mekanı cennet olsun.
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Sal Oca 01, 2008 5:16 pm

Merhaba Ayşe aynı sınıfta olmamıza rağmen içten içe yaşanmış gerçekler varmış haberimiz olmadı. Hocamızın davranışı gerçekten de çok ama çok etkileyici. Sana her ay mektup yazması aslında Ahmet Ziya Öztakin'i iyi özetliyor. Onun öğretmenliği hiç bitmedi bizim için. Ben de onu hiç bir köylüm sıradan bir insan gibi göremedim. Diyaloglarımda hep bir öğretmen öğrenci ilişkisi oldu. Taki ölene kadar. İnanki duygulandım bu yazdıklarınla. Bir de Hüseyin Atamanın dersimize girip Ahmet hocanın tayininin çıktığını söylemesi üzerine kızlarımızın döktüğü yaşlar gözümün önüne geldi. Bu şakaya kendi kızları bile inanmıştı. Tekrar hocamızın Allah mekanını cennet etsin. Senin de gönlüne sağlık. Bu güzel ve anlamlı detay için.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sibel Şahin » Çrş Oca 02, 2008 12:39 am

Allah Rahmet Eylesin mekanı cennet olsun
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Senem Selimoğlu » Cmt Nis 05, 2008 10:03 pm

KIZINDAN(meryem öztekin selimoğlu) BABASININ ANISINA,

Herkes babamın sayfasına çok güzel ve özel yazılar yazdı.Allah razı olsun.Arkadaşları dostluklarından,öğrencileri nasıl bir öğretmen ve nasıl bir arkadaş olduğunu anlattılar.Herkesin yüreğine sağlık,yazan yazamayan herkese burdan teşekkür ederim.

Bende babamı anlatmak istiyorum.Bir baba bu kadar mı hoşgörülü bu kadarmı anlayışlı olur.Ben BABALARAINA tapanlaradanım herhalde,Allah herkese böyle bir baba evlat sevgisi versin.Babama benim arkadaşım,sırdaşım,dert ortağımdı.Babam bize sevgiyi,hoşi görüyü,saygıyı öğretti.İnsan sevgisini öğretti büyük küçük ayırmadan büyükle büyük,küçükle küçük olmayı çok iyi denklerdi BENİM BABAM.Ben babamla sohbet etmeyi çok özledim.Babamla biz en basiti maçlar hakkında yorum yapar,bir yazı hakkında tartışabilirdik.Ben babamla bulmaça çözmeyi,beştaş oynamayı ve daha bir çok şeyi özledim.Biz babamdan daha çok şeyler öğrenecektik ve paylaşacaktık ama olmadı...

Önceden nisan ayını çok severdim.Çünkü babamın evlenme yıl dönümü,benim ve kızımın doğum günü nisan aynın içindeydi...AMA şimdi sevmiyorum,elimde olsa takvimden çıkarırım bu ayı....

6.Nisan bizi babamdan ayıran o gün oldu.O günden sonra güneş eskisi gibi güzel doğmuyor,o günden beri mutlu olamıyoruz işte....Sanki dağlar yıkıldı ve biz altında kaldık.Tutunduğumuz dallar hep kırıldı.Ama yinede biz yaşamaya çalışıyoruz ve hayat devam ediyor herşeye rağmen.

Babam hep şunu söylerdi bize ''Çoçuklar dua edin bana.'' biz hep sana dua ediyoruz sende bize dua et baba bu zzamanda senin duana ve sevgine çok ihtiyacımız var....

Allahım neden bu kadar erken ayırdı seni bizden.Ben seni ve kokunu çok özlüyorum.SENİ ÇOK SEVİYORUM BABA....

ALLAH SANA DÜNYANI ARATMASIN(Amin).
Kullanıcı avatarı
Senem Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen İsmail Ayan » Pzr Haz 01, 2008 9:27 pm

Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun......
Kullanıcı avatarı
İsmail Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: Ahmet Ziya ÖZTEKİN(ÇOFALA)

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Çrş Nis 18, 2012 9:29 am

---On beş yıl geride kaldı fakat hala eski tazeliğiyle ve güzelliğiyle aramızdasın ey Çofala.!Lakin ne sen gelebildin ne de biz gelebildik sohbetleşmeye...Yüce yaratanın takdiri böyle olunca seni her zaman dualarla anmaktan başka çaremiz kalmadı.Allah yerini Cennet eyler inşallah.Ruhun şadolsun sevgili dostum...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön KAYBETTİKLERİMİZ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir