MUHAMMED OZBILGI

Sayın Şahinkayalılar. Bu bölümde zaman kısıtlaması olmaksızın kısa bir hayat hikayesi ile birlikte ebedi hayata göçenlerin fotoğraflarını paylaşıyoruz.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Sami Ayan

Mesajgönderen İsmail Özbilgi » Çrş Nis 02, 2008 9:12 pm

AH AH BURAYA BIR TURLU YAZMAYA ELIM GITMEDI AMA DEFALARCA OKUDUM
SEVGILI AMCAM MUHAMMET OZBILGI SEN SAKACI LAFI TAM GEDIGINE OTURTTAN TIPIK KARADENIZLI YASADIGIMIZ HAYMANADA HERKES TARAFINDAN TANINAN SEVILEN BIR INSAN TIPKI AMCASI DURSUN OZBILGI GIBI HALA BILE YAPTIKLARI LATIFELERI ANLATIRLAR.
AMCAMLA BAYAGI BIR ZAMANIMIZ GECTI ABI SENDE BU SURENIN BIR KISMINDA BIZLERLEN BIRLIKTEYDIN.BEN AMCAMI SAKACI YONUYLE ANIMSAMAK ANLATMAK ISTEDIM.
BIR GUN HAYMANIN BIR KOYUNE AMCAMLA BERABER BIR ZIYARETE GIDIYORUZ TABII YOLLAR BOZUK VE CAMUR RAHMETLI AMCAMIN GOZLERIDE PEK IYI GORMEZ USTUNE USTLUK KAYNAK CAPAGINDAN KAPANMIS KALIN GOZLUKLER RENO TOROS ARABAMIZLA SAGA SOLA YALPALAYARAK GIDIYORUZ
-- AMCA YAVAS!!
-- AMCA FREN!!!!!
-- AMCA ONUNE BAAAAK!!!!!!
TABI AMCAM AYNI DUZEN SON SURAT DEVAM BIRDE ALAYCI BIR GULUMSEMEYLE
--- KARUSMAYUNUZ BE YAHUU!! !KARUSMAYUNUZ BE KUZUM!!! CIK CIK CIK
--YA AMCA VER BEN SUREYIM BAK EHLIYETIN DE YOK
-- KAK ......... ORDAN EHLIYETMI KULLANUR ARABAYU
BIZ BOYLE KONUSUP GIDERKEN KOYUN BIRININ ICINDEN GECIYORUZ ARABANIN SESINI DUYAN COK IRI CUSSELI BIR COBAN KOPEGI BIZIM KENDI SINIRLARINA GELMEMIZI BEKLIYOR BIRAZ ILERIDE BIR BASKASI ODA SIRANIN ONA GELMESINI TABII AMCAM KOPEKLERDEN BI HABER GORMUYORKI!!!!!
BIRDEN ILK KOPEK BUYUK BIR HISIMLA ARABANIN ONUNE ATLADI AMCAM BU ARA PANIKLIYEREK FREN YERINE GAZA BASTI TEK NIYETI ARABAYLA OTUZ KIRK METRE KOSMAK OLAN KOPEGIN UZERINDEN TANGIR TUNGUR GECTIK AMCAM TAM GAZ DEVAM EDIYOR BEN HEMEN DONUP ARKAMA BAKTIM ZAVALLI KOPEK OLMEMIS SURUNE SURUNE VE BUYUK BIR HAYKIRISLA EVINE DOGRU KACIYOR,O SIRA OLANLARI IZLEYEN IKINCI KOPEK BU BELAYA BULASMAMAK ICIN DORT NALA ORTADAN KAYBOLDU
-- YA AMCA NE YAPTIN KOPEGI EZDIN NIYE FRENE BASMADIN?
TABII AMCAM HIC ISTIFINI BOZMADAN
--- KORMUYDU CIKMAYAYDU ARABANUN ONUNE
BU OLAYDAN BIR AY KADAR SONRA AYNI YOLDAN GENE GECIYORUZ BAKTIMKI KOPEK IYILESMIS ARABANIN SESINI DUYUNCA TEKRAR MEVZILENDIGINI GORDUM BIZ YAKLASINCA KOPEK ARABAYI TANIDI VE DOGRU EVE KACTI RAHMETLI AMCAM YOLUN ORTASINDA YURUYEN KOYLUYE
-- ULA BU HAYMANANUN KOPEKLERUNI ADAM ETTUK ADAMLARUNU ADAM EDEMEDUK ! ULA OGLUM CEKIL YOLDAN DA................
--- NE DIYON AMCA?
--- SELAMINALEYKUM OGLUM!!!!!
ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANIN CENNET OLSUN AMCACIGIM SENI COK OZLEDIK COK SEVIYORUZ VE UNUTMAYACAGIZ!!!!!
Kullanıcı avatarı
İsmail Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dursun Özbilgi » Cmt Nis 05, 2008 11:48 pm

Amcam Muhammet Özbilgi

İçimde bir sıkıntı, bir daralma, tarifsiz bir duygu var sanki boguluyor gibi oluyorum. 1993 Bingöl -Solhan yolu, 33 nolu nöbet kulubesınde 01 - 03 nöbetideyim elimde tüfeğim var tek başımayım. Canım cok sıkkın acayip bir durum.Yol boyunca geçen elektrik telleri şehire kadar uzanıyor. Kulubenin etrafında dolanıyorum o sırada bir gece kuşu geldi, puhu kuşu elektrik tellerine kondu bana bakıyordu tam gözlerimin içine. Sanki birşey anlatacak bir haber verecek kötü bir haber o sırada uzaktan bir kamyon sesi Solhan tarafından Bingöl'e doğru geliyor büyuk üstü çadırlı kırmızı renkli bir man kamyonu, kamyon gelirken tam olarak şunu düşündüm şidi bu kuş kamyonun çıkaracağı bu sesle kaçıp gider ama kaçmadı, uçmadı ve gözümün içine bir sure daha baktı baktı ve sankı bana mesajını vermiş gibi uçtu ve gecenin karanlığında kaybolup gitti.

Sabah erkenden bölük komutanından çarşı için izin istedim, o da hiç diretmeden izin verdi. İlk iş olarak postaneye gidip Haymana'ya telefon ettim,
karşıma ablam çıktı. Ne oldu bir durum var bir şey oldu ne oldu abla dedim ve acı haberi aldım.

Amcam bizim için kıymetli idi, bizim büyüğümüz,haymanadaki tek desteğimizdi. Okuldan sonra onunla beraber çalışmıştım benım ustam iyi bir zanaatkar, akrabalarına ve hemşerilerine düşkün bir insandı. Daha ondan öğreneceğim cok şey vardı ama olmadı. Amcama allahtan rahmet diliyorum yattığı yer cennet mekan olsun inşallah.
Kullanıcı avatarı
Dursun Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön KAYBETTİKLERİMİZ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir