GENÇLERLE HASBIHAL !!!!!!!!!

Site ilen ilgili onerilerinizi, tavsiyelerinizi ve isteklerinizi buradan bizimle paylasin...

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Mehmet Aydinli

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Pzt Şub 19, 2007 12:29 pm

Sayın ağabeyim Muzaffer beye,

Bu bölümdeki yazılarınızı henüz okuma fırsatı buldum.Her değindiğniz
konu ortak yanımız diyebilirim...
Cevap veren gençlerin çoğunu tanımıyorum.Onlara da olumlu yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim.Size de site ile ilgili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederken çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Fırsat buldukça birşeyler yazarak bu çorbada benim de tuzumun olmasını elbette istiyorum.
Şahinkayalıların birlikteliğinin devam edeceği her yerde ben varolmaya devam edeceğim.Bu site sayesinde inşallah çok olumlu işlere
imza atacağız.Birbirimize destek verdikçe bunu başaracağımıza inancım tamdır.
Selam,sevgi ve saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr May 13, 2007 8:38 am

.................BUGÜN ANALAR GÜNÜ !!!!!!!!!!

.........Ana , değeri bilinmesi gereken büyük varlık.... Anası sağ olanlar,anamızın değerini bilelim.Onun kalbini kırmamağa çalışalım.Çünkü ananın kalbi çabuk kırılır.Çabuk kırılır ama çabuk da yapılır.Onun için anaya karşı bir yanlış yapıldığı zaman hemen anaya sarılıp,öpülmeli ve gönlü hoş edilmelidir....

.......Bugün analar günü,anası sağ olanlar anasının elini öpmeğe mutlaka gitsin.Bu mümkün değilse telefonla arasın ve gönlünü alsın.

......Anası ölmüş olanlar,anasının mezarını ziyaret etsin,bu mümkün değilse uzaktan bir fatiha okusun.

......Anaya verilecek en iyi hediye ona gösterilecek sıcak ilgidir.....

BÜTÜN ANALARIN "Analar Günü" nü KUTLARIM.......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Tuğba Çalıkoğlu » Pzr May 13, 2007 9:40 am

Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum...Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Tuğba Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal May 29, 2007 12:19 am

BİRSEN - ZEKİ SARI’NIN DÜĞÜNÜNDE DUYGULARIM:

..............Aylar öncesinden söz verdiğim üzre Birsen-Zeki çiftinin düğününe gittim.Saat 21.00 sıralarında düğün salonuna gittiğimde ilk işim sahnede ayakta duran bu ikiliyi kutlamak oldu.
.............O anda içimde bir burukluk meydana geldi.İki sebebi vardı.Tabiiki sebeplerini burada açıklamam doğru olmaz.Şöyle bir kenara çekildim,salona giren çıkanları ve sahnede olanları takip etmeğe başladım.Derinlere dalıyor ve kendime göre bazı duygulanmalar ile dakikalar geçmeğe başlamıştı. Bu durumdan beni gençler kurtardı.O an yanıma ilk gelenler Şemsettin Hamsici ,Muhammet Ali Sarı ve Caner Topaloğlu beni bu kötü durumdan kurtarmıştı.Artık üzerimdeki o burukluk kendini yavaş yavaş güzel duygulara doğru sürüklemeğe başlamıştı.Arkasından yanıma oturmuş olan üçdört ihtiyar da benimle ilgilenince hepten rahatlamıştım.Bu arada Gökhan Şahin,Fatih Ağaoğlu,Fatih Kırmaz,Mehmet Kırmaz,Metin Kuzu,İlkay Kuzu,Hasan Aydınlı,Fatih Birinci,Osman Nuri Sarı da yanıma gelince üzerimdeki o anlaşılmaz durum hepten olmasa bile üzerimden büyük ölçüde kalkmıştı…Üzüldüğüm nokta kendi köylümün düğününde olmama rağmen salondakilerin beklide %70 ini tanımayışımdı..
...............Derken eğlence başlamıştı.Sinan sahneye çıkınca azda olsa neşelenmiştim.Türkü-kemence- horon sacayağı uzun zaman sürmüştü.Arkasında bizim kültürmüzde olmayan sahneler devreye girince yine kısa bir zaman derinlere dalmıştım.Düğün sahiplerinin şansızlığı o gün meydana gelmiş olan trafik kazası yüzünden düğün vaktinden önce bitirilmişti.Ona da üzülmüştüm.
...............Düğün sonrası çekindiğimiz resimler beni neşelendirmişti.Çünkü o günden hatıra kalacak o resimler her baktıkça o günü bana hatırlatacaktı.Tabi çekindiğim o resimler bir şekilde elime geçerse…..
...............Oradan ayrıldıktan sonra konvoy halinde gelin-damatı evlerine kadar götürmüştük.Oradan Kalacağım eve gittik.Ama gençlerin Fatih Ağaoğlunda oturacaklarını duyunca hemen bir daire alttaki Fatihin evine gittim.İşte gecenin en güzel saatlerini orada gençlerle geçirdim.02.30’a kadar orada çok güzel sohbet yaptık.Bu arada orada bulunan gençlerin tamamına huzurunuzda teşekkür ederim.Çünkü o gençlerin tamamı beni aralarında görmekten kaçınmadılar ve saygıda asla kusur etmediler.Ben onları bulunca elbette Şahinkaya Köy sitesi ağırlıklı bir sohet yaptık.Orada konuşunlarla ilgili düşüncelerimi de “Haydi biraz da sitemizi konuşalım” sayfama yazmayı uygun gördüm.Ve 02.30 da ben gençlerden ayrılıp yatmak üzere bir üst daireye çıktım ve yattım…
...............İşte Birsen – Zeki çiftinin düğünündeki duygularımdan kısa bir özet…
Düğün hem kalabalıktı,hem güzeldi,hem de neşeliydi…..Güzel olmayan benim duygularım ve bana yaşattığı nahoş dakikalardı.Her şeye rağmen gençlerden gördüğüm sıcak ilgi üzerimdeki o durumu dağıtmıştı.Gençlere bir defa daha teşekkür ederim.
................Birsen-Zeki çiftine mutluluklar dilerim….
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Haz 11, 2007 11:19 am

Merhaba Sevgili Gençler !

Ne yazık ki bu sayfadan sizinle istediğim diyaloğu kuramadım.Bunun sebebi sevgili gençlerimizin siteden uzak durmalarıdır.Aslında sizinle bu sayfadan çok güzel sohbetler yapmağı düşünüyordum.Olmadı…İlk zamanlar bayağı ümitlenmiştim.Ama zaman geçtikçe olmayacığını anladım ama ben yine azar azar yazmağa devam ediyorum.Biliyorum ve inanıyorum ki gençlerin rehbere ihtiyaçları her zaman vardır…

Bu yazımı yaklaşan ÖSS İmtihanları dolayısıyle yazıyorum.Gerçi Duyurular köşesinde “Gençlerimize Başarılar Dileyelim” sayfasını açtım.O sayfada herkes size başarılar dileyecektir. Ama yinede burada içimdeki duyguları daha teferruatlı yazmak istedim.

Şu anda site üyelerimizden kaç gencimiz imtihan için dua beklemekte tam olarak bilemiyoruz.Tek bildiğim Aziz Özen,O beni aradı ona MSN aracılığı ile başarılar diledim. Başka da var mı ? Onu da bilemiyorum.İsterdim ki onların hepsini hepimiz bilelim.Sitenin özelliği burada…Ama site maalesef bu manada ilgi görmüyor.Hayırlısı…

Hatta şu anda kaç gencimiz Üniversitede okuyor.Bunların tam olarak listesi sitemizde yayınlansa çok iyi olurdu.Onlara maddi yardımda bulunamıyoruz.Hiç olmasa beş vakit namazımızda onları ismen anarak duada bulunurduk…

Ben burada Üniversitede okuyan gençlerimize ve 6 gün sonra ÖSS imtihanına girecek gençlerimize başarılar diliyorum…Allah yardımcıları olsun….

……………11.06.2007……………...…………..Muzaffer Altuncu / GÖLCÜK……………………
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Tem 25, 2007 10:20 am

SİYASET VE DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ !!!!!!!!!

…..Bu kelimeye oldum olası hiç sıcak bakamadım.Belki çocukluğumda köyümüzde yapılan ateşli siyaset çalışmalarının üzerimdeki eksi etkisinin bunda büyük rolü vardır…Bilemem… Ama bildiğim bir şey varsa geçmişte köyümüz insanları bu siyaset yüzünden çok kötü günler yaşamıştır…Bugün bu durum elbette çok demokratik duruma gelmiştir…

….Bu yazıyı neden mi yazıyorum ? Bu yaz günlerinde bu yazıyı okuyacak insan belki de hiç olmayacak ama içimdekileri yazmazsam rahatlayamıyacağım bir gerçek…Onun için yazmayı ve rahatlamayı tercih ettim….

….Burada gençlerin bu konuda çok güzel şeyler sergilediğini söylemezsem,gençlere haksızlık etmiş olurum..Onun için gençlere teşekkür ederim…

….Siyaset Avrupada da var,ama seçimden seçime….Orada siyaset yüzünden çok büyük çekişmeler olduğunu görmek çok zor…Orada hizmet yarışı var…Seçim zamanı siyasetçiler çıkar yapacaklarını anlatır,vatandaş dinler ve seçim sandığına gittiğinde ona göre oy verir. Bizde olduğu gibi liderler birbirlerine acımasız şekilde saldırmaz….Bizde seçim çalışmalarının çok çirkin yapıldığını sanırım herkes kabul eder…Ama yinede her seçimde aynı şeyler tekrarlanır… Bu durumun siz gençlerin siyasete gireceği yıllar biteceğine inanıyorum…

…..Siyasetten çok çektik,çekiyoruz da…. Bu durumun sona ermesi için herkesin Demokrasiyi içine sindirmesi gerekir.Bu bir hizmet yarışıdır.Horoz döğüşüne çevirmenin bir anlamı yok.. Seçim bir gün sürmeli,sonrası unutulmalı…Siyasetçiler üretici olmalı..Hak ve adaletten ayrılmamalı…Ülkenin refahı için gayret sarfetmeli…Vatandaş da iyilere iyi, kötülere kötü demesini bilmeli…O zaman ülkemiz kazanmış olacaktır…

…..Mutlaka herkesin gönlünde bir parti vardır…Varsın olsun…Demokrasi gereği olmalı zaten. Ama bunu arkadaş,dost ve kardeşler arasında bir iğne gibi kullanmaya hiç gerek yoktur.. Mecliste birbirine giren Milletvekillerinin kulislerde nasıl dost olduklarını görmek lazım…

….Sitemizdeki sevgili dostlarıma bir tavsiyem olacak, kesinlikle dostluğumuzu zedeleyecek siyasi kavramlardan uzak duralım…Yukarda belirttiğim gibi geçmişte köyümüz insanları siyaset yüzünden çok kötü günler yaşadığı gerçeğini unutmayalım…Siyasi düşünceler elbette yazılabilir,ona cevap da verilebilir ama birbirimizin düşüncelerine saygılı olabilirsek o zaman hiçbir şey olmaz…Gönül her zaman her şeyin tatlı olmasını istiyor da………

…..Aslında yazılacak çok şey var ama gençler ne demek istediğimi sanırım anlamıştır…

…..Sitemiz sayesinde birlik beraberliği sağlamak dileğimle,herkese mutlu günler diliyorum….

………….25.07.2007………………….GÖLCÜK……………Muzaffer ALTUNCU……………….
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Erhan Ayal » Çrş Tem 25, 2007 12:04 pm

Evet Muzaffer amca ne dediğini ve ne anlatmak istediğini çok iyi anladım Sizi bir konuda affınıza sığınarak ciddi bir şekilde eleştiriyorum nedeni ise bir senedir sitede siyasi ayrımcılığın baş göstermesi, siz site sorumlusu olarak (buna diğerleride dahil) pasif kalmanız beni ve benim gibi bir çoğunu bir hayli üzmüştür. Keşke daha önceden bu tür misillemelere seyirci kalmazsaydınız

Malumunuz son iki senedir sitede bir kopma mevcut ve her gücü yeten ikinci bir site kumuştur nerde bizim birlik ve baraberliğimiz

Kopma Nedeni ne?
Bu sitenin amacı ne?
Bu site kime ve neye hizmet ediyor?
Bunları düşünecek olursam bende diğerleri gibi yapmam lazım öyleya izlenimim bu

Vay efendim a partisi vay b partisi Sen ayrı telden çalarsın ben ayrı telden sen inat ben inat hadi bakalım kim iktidar
Anlamam siyasetten banane Neden bizlerde bu saplantı var Ülkemizde bir seçim yapıldı hayırlı olur inşallah deyerek bekleyelim görelim. Olmadımı, beceremedimi Bu gider başkası gelir Bunu dallandırıp budaklandırmamıza, Birbirimizi kırmaya, Bölünüp parçalanmaya hiçmi hiç gerek yok Siyasetmi yapacaksın git bunu sokakta yap parti binalarında yap Burası yeri değil
Sizin dediğiniz gibi hocam bunlar siyasetçi yarın kol kola gezerler bizeyse bakmak kalır ve birbirimeze kırgınlığımız kalır

En derin saygı ve sevgilerimle
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Tem 25, 2007 1:20 pm

Sevgili Erhan;
Eleştirmen için önce teşekkür ederim....Her zaman eleştirilere açık olduğumu da belirtmek isterim...

Ancak sitede fazla göründüğüm için benim Yönetici olduğumu zannetmen ise araştırmadan verilen bir karar olduğu için üzüldüm....Evet Erhan ben sitede hiçbir zaman Yönetici olmadım....

Benim her zaman söylediğim şey -Ben köyüme ve köylüme hasretim.Bu site sayesinde bu hasretliğimi gideriyorum.-- Demek ki bütün yazılarımı okumadığın belli....

Her zaman birlik ve beraberlikten bahsettiğimi de beni takip eden herkes biliyor... Evet sitede siyaset yapılmasını ben de istemiyorum...Ama yapanlara benim bir şey söyleme hakkım yok...Ancak zaman zaman birlik beraberlik üzerine yazdığım yazılarla açık olmasa bile bazı şeylere dikkat edilmesi gerektiğini vurgulamışım...

Yazımı okuyup,yorum yapmana çok sevindim.Bazı şeyler konuşulup, tartışılması lazım.... Herkesin kafasında ayrı ayrı düşünceler vardır.. Bu düşünceleri Köy ve köylü ekseninde birleştirebilirsek birlik olma yönünde başarıya ulaşacağız demektir.Bu konuda gayret sarfedenlere her zaman minneddar olacağımı bildirmek isterim....

Bu duygularla sana teşekkür eder,selam ve sevgilerimi sunarım.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Erhan Ayal » Çrş Tem 25, 2007 4:45 pm

Sn Muzaffer amca sitede hangi yetkidesiniz bilmem ama bir büyük olarakta birliği ve beraberliği sağlaya bilirsiniz. Yanlızca yazmış olduğunus yazıya alternatif bir fikir sundum her ne kadar farklı amaçlar için kurulmuşsa (kurandanda Allah razı olsun) bu site bazı kişiler gerek kasıtlı veya kasıtsız bizleri derinden üzüyor.
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Tem 25, 2007 8:05 pm

Sevgili Erhan;

Birlik beraberlik konusunda sarfettiğim emeği bu güne kadar farkedememen beni çok üzdü.Diyebilirsin ki sarfettin de ne oldu....Aslında çok şey oldu...Neler olduğunu burada yazmama gerek yok...Bunu bilenler iyi biliyor...Ne pahasına olursa olsun yinede elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsin...Ama bazı şeyler zorla olmuyor,ne yapalım...

Birlik beraberlik konusunda herkesin bir şeyler yapması lazım...En az benim kadar sizinde her konuda yapıcı olmanız ve birlikteliği sağlamada bir şeyler yapmanız gerektiği kanaatındeyim...

Şu anda bütün Şahinkaya tek sitede buluşmuş durumdadır...Geriye kalan birlikteliği bozacak her hareketten kaçınmak gerektiği gerçeğidir....Herkes bir şey yazdığı zaman üç defa düşünüp bir defa yazmalıdır...Mümkün olduğu kadar kendini Köy ve Köylüsü ile kaynaştırmaya atamalıdır...

Burası Gençlerle maddi ve Manevi konularda sohbet yapacağımız bir sayfa... Elbetteki karşı düşünceler de ortaya konulacak ve herkesin kafasına takılanlar çözüme ulaşacak....

Sanırım bu konuda çok yakın zamanda birlikteliği sağlayacağız.En azından ben öyle ümit ediyorum......Herkes yardımcı olursa neden olmasın...

Bu duygularla selam ve sevgilerimi sunarım....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Eyl 14, 2007 4:07 pm

…Hürmet ve Saygı (!)…

-Bu iki kelime insanlar arasında uygulanıp gelen manevi ve ananevi hareketlerin bir ifadesidir…İlk bakışta küçüklerin büyüklere karşı gösterdiği hürmet ve saygı olarak düşünülür ve ifade edilir…Bu çok güzel bir hareketler manzumesidir….

-Ama ben burada bu iki kelimeyi başka durum için izah etmeğe çalışacağım… Şöyle ki,şu anda Ramazan ayındayız… Oruç,insanla-Yaratanı arasındaki bir ibadettir. Bu ibadette asla zorlama olamaz…. Çünkü Allah’a karşı herkes kendinden mesuldur.. Bu bir gerçek… Ancak çoğunluğu Müslüman olan bu ülkede gönül ister ki sokaklarda görülen manzaralarla İslami bir hava olsun..

-Ne mi demek istiyorum ? Gayet basit… Oruç tutmayan insanlar, hiç olmasa Ramazana hürmet ve insana saygı düşüncesiyle sokaklarda yememeli,içmemeli,sigara içmemeli diye düşünüyorum.. Tabi bu benim düşüncem,ama gönülden de arzum… Yani oruç tutulmuyor,normal diyelim de yani sokakta yenilmese,içilmese daha güzel olmaz mı? Böylece bu mübarek aya hürmet,insana da saygılı olmuş olursun… Güzel olmaz mı ?

-Bugün Kocaeli-Karamürsel’e Cuma namazını kılmak üzere gittim.. Yaklaşık bir saat sokaklarında gezdim.. Orucunu yiyen bir kimseye rastlamadım. Daha sonra Gölcük’e geldim ve sokaklarda gezdim,yine orada da orucunu yiyen kimseye rastlamadım… Bu beni son derece mutlu etti..

-Fazla uzatmaya gerek yok… Son kelam;oruç tutmayanlar Ramazan ayına hürmet,insanlara saygı için açıkta oruç tutmadığını belli etmemeleri güzel bir davranış olduğunu düşünüyorum…. Bu düşünceme katılan olacak belki de olmayacak…Ama bu yazıyı yazarak rahatladığımı söylersem beni mazur görürsünüz inşallah….

-Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum…..

……….14.09.2007……………..Gölcük……………..Muzaffer Altuncu……………………
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Eki 25, 2007 7:13 pm

TEMİZLİK (!)

…..Temizlik , çok geniş kapsamlı bir konudur.Tamamını bir kalemde yazmak elbetteki mümkün değil.Ben şimdilik sadece “Çevre Temizliği” kısmını yazmaya çalışacağım.

…..Temizliğin her alanında titiz bir düşünceye sahip olduğum için günlük çevremde gördüğüm uygunsuz hareketler beni çok ama çok rahatsız ediyor.Ben gezmeyi çok severim.Bunu biliyorsunuz.Gittiğim 81 vilayette ilk baktığım şey şehrin temizliğidir. Sevgili dostlar üç aşağı beş yukarı her yer aynı sayılır.Allah için birçok belediye temizlik konusunda çok güzel çalışmalar yapıyor.Zaten her belediye temizlik işlerini özelleştirmiştir.Ama bizim insanımız maalesef temizlik konusunda hem eğitimsiz hem de duyarsız…İşte bu konu beni fazlasiyle rahatsız ediyor..

Nelerden rahatsız olmuyorum ki ‘!’
-Elindeki çöpleri sokağa atanlar,
-Elindeki çöpleri taksi penceresinden dışarı atanlar,
-Elindeki çöpleri tren penceresinden raylar üzerine atanlar,
-Elindeki çöpleri vapurdan deniz sularına atanlar,
-Piknik yerinde çöpleri olduğu gibi brakıp gidenler,
-Çöp poşetini atılması uygun olmayan yerler atanlar,
-Bir yerde oturup,çerez kabuklarını yerlere atanlar,(Bununla çok karşılaşıyorum)
-Memlekette o güzelim yerleri çöplük haline çevirenler,
-Ya yerlere tükürenler,
-Ya buraya yazmaktan hicap duyduklarım,
-Ya daha nice nice hareketler,
………………………………….Altuncu bu durumdan çok rahatsız,haberiniz olsun (!)

Sevgili gençler,benim sizden bir isteğim var; siz siz olun etraf çöple dolu olsa bile elinizdeki çöpe atılacak şeyi asla yere atmayın…Mutlaka onu çöp kutusuna atın… Bu duruma kendinizi alıştırın…Diyelim pikniğe gittiniz,gün boyu çevrende oluşan çöpleri poşete koyup,gittiğin yerde çöp kutusuna atıverin…Çöpün küçüğü büyüğü olmaz.::Çöp çöptür…Onu en uygun yere atınız…Düşünün herkes bu şekilde hareket etse çevremiz pırıl pırıl kalacaktır…Ben ve benim gibi temizliğe titiz olanlar da rahatsız olmamış olacaktır…Tekrar söylüyorum gözümün önünde yanlış hareket yapanlar beni çok ama çok üzüyor…Bazen farklı dünyadamı yaşıyorum diye düşünmüyor değilim…

-Elinizdeki çöpü yere atacağınız zaman bu yazı hatırınıza gelsin ve çöpü atmaktan vaz geçin…En güzel davranışlar içinde olmamız dileğiyle selam ve sevgiler sunuyorum…

…………….09.09.2007………….............Gölcük ./. ........... .Muzaffer Altuncu
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Kas 12, 2007 7:26 pm

:arrow: Sevgili Gençler,
Bu sayfada sizi çok bekledim ama ne gelen var ne giden...Halbuki ne ümitlerle açmıştım bu sayfayı....Sağlık olsun,,,,,,,,,,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

yorum

Mesajgönderen Niyazi Özen » Pzt Ara 03, 2007 4:53 pm

Acemi gezginler ordusundan bitli piyade er gariban kardeşin dolaşırken arkadaş arayan birine rast geldi.Bilgisayar kutusuyla yeni tanışırken genç arayan bir ŞURliya rastladım.Bu karınca yürüyüşü yazı tekniğimle buralara gelebildum.Hoşgeldum safa geldim.Beni genç kabul edersen, saygı ve hürmetlerimi sunar bakiyen dua derum.
Kullanıcı avatarı
Niyazi Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Ara 03, 2007 5:24 pm

Sevgili Niyazı Hoca,
Ben bu sayfayı gençlerle hasbihal yapmak için açmıştım. Gençlerin dertlerini dinleyecek onlarla bazı şeyleri paylaşacaktık...Ama istediğim gibi olmadı.. Yani anlayacağın malımızın müşterisi çıkmadı.. Sağlık olsun..

Gönüller genç,biz de haliyle genciz...Ben şahsen 25 yaşını yukarı çıkamadım.. Elbetteki kabülümsün..Ama sana benim vereceğim bir şey yok...O zaman senden bir şeyler alırız... Genç delikanlılar olarak biz burada hasbihal yaparız... Ne yapalım..Gençler bu sayfaya ilgi göstermedi... Halbuki ne emellerim var idi...Olmadı... Sağlık olsun..

Görüşmek üzere..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön ÖNERİLER - İSTEKLER.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir