HAYDİ BİRAZDA SİTEMİZİ KONUŞALIM !!!!!!!!!

Site ilen ilgili onerilerinizi, tavsiyelerinizi ve isteklerinizi buradan bizimle paylasin...

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Mehmet Aydinli

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Ara 24, 2006 12:40 am

....Sitemizde Cuma paragaflarına ilgi azalmıştır.Aslında bu üzücü bir durum elbette.Çeşitli sitelerde çeşitli buluşma şekilleri vardır.Bizim buluşmamız da Cuma günleri "Paragaf" adiyle oluyor.

...Sanırım bunun mana ve önemini herkes çok iyi biliyor.Eskiden canlı olarak yapılırdı. Şimdi bu imkan olmadığı için sanal alemde yine canlı ama yüzyüze değil,uzaktan uzağa yazı ve atışma şeklinde yapılıyor.

..İnanin çok mükemmel bir buluşma.Bu buluşmaya dörtlük yazabilen dörtlükle, yazamayan da düz yazı ile iştirak ediyor.O gün canlı bir şekilde görüşmüş gibi oluyoruz.Bunun değeri çok yüksektir.Ama ne yazık ki istenilen birliktelik henüz sağlanabilmiş değil.

...Önümüzde Bayram var...Sevgili köylülerim,sevgili gençler.. Bayramın önemini bilmeyen yoktur.Bütün kırkınlıkları bir kenara koyalım ve sitede buluşmaya devam edelim.Biliyorum iş dolayisiyle de uğrayamayanlar vardir.Onlar da haftada bir akşam fedekarlık yapsınlar.Bu köyün insanları için,bu gençler için değer.......

...Herkese bu duygular içinde içinde Gölcükten selam ve sevgilerimi gönderiyorum.......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Oca 18, 2007 5:35 pm

..Herkese Merhaba,

Nedense herkes bir köşe açma yarışında.Ne yapalım,demek ki öyle icap ediyormuş.Ben yazıların bir arada olması arzusundayım.Onun için site ile ilgili herşeyin konuşulması için bu sayfa açılmıştır.

Site ile ilgili yapılacak çalışmalar,yapılacak değerlendirmeler ve her çeşit konular buraya yazılabilir.Böylece sitemizle ilgili herşeyi üyelerimiz öğrenmiş olur.Hatta yapılmasını istediğimiz her şey de buraya yazılabilir. Cevaplar buraya yöneticiler tarafındn yazılabilir.

Böylece site ile ilgili her şeyi burada görüşebiliriz.....

Selam ve sevgilerimle......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cum Oca 19, 2007 12:19 am

Sitemiz için oldukça küçük ama güzel bir değişiklik yapılmıış.Yönetim üyesi olmayan üyelerin önemi vurgulanmış ve "Sitenin Sahipleri" ünvanı verilmiş.Bu jesti için herkesin Fatma Özbilgi'ye bir teşekkür borcu var sanırım.Bu site yöneticiden önce seviyeli ve aktif üyelere ihtiyaç duyar ve bunun bilincinde olan yöneticilerin olması güzel.

Tebrik ve alkışlar ilk olarak benden gelsin
Caner Topaloğlu

may-M.A.Y.

Mesajgönderen MUHAMMED ALİ YILMAZ » Pzt Mar 05, 2007 7:24 am

BENDE İÇİMDEKİNİ DÖKMEM GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜM,HER NE KADAR İLGİLENMEZSENİZ.İLGİLENMEZSENİZ DEDİM BU DOĞRU.ÇÜNKÜ 3-4 AY EVEL BİR BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI YAPTIM AMA KİMSE ORALI OLMADI.BUNUN NE OLDUĞU BİLİNCİNDE OLAN İNSANLAR İÇİN Dİ BU ÇAĞRIM.AMA DİKKATE ALINMAMASI NORMALDİR.ÇÜNKÜ BU YAZIYI BEN YAZDIM,BİR BAŞKASI YADA BAŞKA BİR MESELE İLE İLGİLİ YAZILMIŞ OLSAYDI BUNA EMİNİM Kİ HERKES İŞTİRAK EDERDİ.ÇÜNKÜ BUNU BEN YAZDIM..
YANİ YAPMIŞ OLDUĞUMUZ NE İSTERSE OLSUN İNSANLIK ADINA,ARTIK BEĞENİLMESİ VE TAKDİR EDLİMESİNİ BEKLEMİYORUM.ÇÜNKÜ TAKDİR EDİLMESİ GEREKEN ÇOK ÖNEMLİ ŞEYLER VARDI.SİTEDE FAZLA GEREKSİZ VE LÜZÜMSUZ SAYFALAR AÇILARAK VE ÜYELERİN YAZMIŞ OLDUĞU SATIRLARDA EK İLAVE BOY BOY RESİM YER ALMALARI,ALANIMIZI DARALTAÇAĞI GİBİ HOŞ DA DURMUYOR.BU ARKADAŞLARI BENCE RESİMLERİNİ KENDİ PC LERİNDE SAKLAYABİLİRLER.
ARABA.DAĞ V.S. GİBİ..
HAYAT İNSANA HER ZAMAN DÜŞÜNDÜKLERİNİN KARŞILIĞINI VERMEZ.
MUHAMMED ALİ YILMAZ

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Mar 21, 2007 11:27 pm

:arrow: Sevgili Muhammed Ali YILMAZ,
Seninle Hasan Soysalın programında yüzyüze gelme şansım oldu.Daha önce de Kuşmerde seni dinlemiştim.Seni sanırım daha önce de Tebrik etmiştim.Ancak bir adaşın daha olunca mesajlarım onun sayfasına da gitmiş olabilir...Neyse :!:

:arrow: İnsanlar bir şey yaptığı zaman elbette beğenilmek ve Tebrik edilmek ihtiyacı duyar.Bu çok normaldır.Sanırım sana herkesin yazmasını istiyorsun,telefon etmesini istiyorsun,yazdıklarına cevap verilmesini istiyorsun..Bu isteklerinde de haklı olabilirsin ki haklısın.....

:arrow: Ama insanlar bazı şeylere ilgisiz olabilir.Onları sana ilgi duymaya başkaları yönlendirmelidir.Sen sanatını icra edeceksin,insanlar da seni gerektiğinde tebrik edecek.Ama neden beni tebrik etmiyorsunuz,neden benim yazılarıma cevap vermiyorsunuz gibi şeyleri istemen doğru olmayabilir.İnsanlar bu davranışları yanlış değerlendirebilir.Ben bu siteye sayısız yazı yazdım,yazmaya da devam edeceğim.Neden okumuyorsunuz, neden cevap yazmıyorsunuz deyemem.Haaaa okumalarını isterim,cevap yazmaları da hoşuma elbette gider,arayıp tebrik etmeleri de beni ihya eder ama bu onların tercihidir.Zorla olmuyor canım.....

:arrow: Birlik beraberliğe gelince,orada çok ama çok haklısın.Zaten baştan beri benim ısrarla üzerinde durduğum konu bu....İki site bizim için hayırlı değildir, birlik beraberliği zedeler dedik.. Ve site teke düşmüş ve birileri fedekarlık yapmıştır.Buradan fedekarlık yapan,birlik beraberliğe katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum...Sana da birlik beraberlik çağrısında bulunduğun için özel teşekkürlerimi sunuyorum.

:arrow: Birlik beraberlik konusunda hayli mesafe alınmıştır.İnşallah karşılık beklemeden sitede bulunacağız,faaliyet göstereceğiz,hepsinden önemlisi acılı ve neşeli günleri birbirimizle paylaşacağız....O zaman başarılar da bir şekilde ödüllendirilecektir inşallah.....

:arrow: Sen sanatını icra et kardeşim.Seni zevkle dinliyoruz,beğeniyoruz ve seninle ve senin gibi sanatçı olan bütün köylülerimiz hatta hemşerilerimizle gurur duyuyoruz.Seni herkes takdir ediyor merak etme..

:arrow: Bu yazıyı yazmama vesile olduğun için ayrıca teşekkür ederim. Umarım yazdıklarım yanlış anlaşılmaz.

:arrow: Herkese selam ve sevgilerimi sunuyorum....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş May 30, 2007 11:21 pm

SİTEMİZİ KONUŞTUK !!!!!!!!!

Evet insanların eline zaman zaman çeşitli fırsatlar geçer.Ne yazık bazıları bunu gerektiği gibi değerlendiremez..Bazıları ise fırsatı kaza asla etmez...

İşte Birsen-Zeki çiftinin düğününde bir araya gelen bizler bu fırsatı çok iyi değerlendirdik ve Fatih İbrahimağaoğlu'nun evinde gece 02.30 'a kadar hemen hemen site için güzel sohbet ettik...Yani fırsatı kaza etmeyenlerden olduk...

Aşağıda ismini yazacağım kişiler bir araya gelince haliyle konuşulacak ilk konu elbetteki ortak noktamız olan site olacaktı ...Ki öyle oldu !!!!!!

Ne mi konuştuk ? Tabi o saate kadar yapılan konuşmalardan not almadığım için aynen ifadeleri kullanmam mümkün değil...Ama özetle yazacak olursam,site ve site üyeleri hakkında konuştuk...En fazlada Cuma paragafları hakkında konuştuk...

Siteden gelip geçenler ,paragafa önce yazanlar ama şimdi yazmayanlar, gençlerin şu an yazanlarla atışmasının zorluğu hakkında konuştuk..... Evet hemen hemen üç saat konuştuk. Bir sonuca varabildik mi? Bence hayır !!! Ama güzel bir sohbet oldu..En azından benim için güzel oldu...

Memnun olduğum şey,oradakilerin çoğunluğunun istek ve arzulu olmasıydı. Bu durum benim fazlasıyle hoşuma gitti.

Yazamıyanların bazı haklı sebepleri vardı... Şöyleki bazılarının evinde Bilgisayarı yok,nasıl yazsın.... Bazıları da sizinle biz ne yazalım ? Büyüklere karşı şakalı şekilde yazamayız ki,,,,haliyle yazamıyoruz.... deniliyor.......Bundada haklılık payları var tabi.. Anlıyacağınız paragafa girmeyenlerin kendine göre bazı sebepleri var işte.....

Peki ne yapalım,dendiğinde..... Çok şey söylendi ama sonuç bağlanamadı.... Öylece dağıldık......

Şimdi yüzyüze konuşmalardan bir netice alınamadı da bu sayfadan alınabilir mi? Onu bilemem ama konuşmalar sonrası illaki bir neticeye varmak mümkün.Herkes fikrini söyler ve ortak bir noktada buluşulur... Cuma paragafı için fedekarlık şart !!!!!

Şahsen ben Cumayı iple çekiyorum.İnanın oraya yazarak rahatlıyorum. Anlamadığım şey imkanı olanlar bu işe nasıl kayıtsız kalıyor.Anlamak mümkün değil...

Gelin bu sayfaya herkes fikrini yazsın..Ortak bir karar için site yönetimine yetkiyi verelim. Ve her konuyu bu şekilde hal etmiş olalım...Bu sayfa toplanma yeri kabul edilsin... Fikir söylensin,fedekarlık edilisin , kararlara saygı gösterilsin...Tek amaç buluşma-konuşma-kaynaşma olsun...

Hepinizi bu konuda anlayışlı,hoşgörülü,faal olmaya davet ediyorum... Hepinize selam ve sevgiler sunuyorum.................

İşte Fatih İbrahimağaoğlunda toplanıp site sohbeti yapan kişiler:
1-Muzaffer Altuncu,
2-Fatih İbrahimağaoğlu,
3-Kürşat İbrahimağaoğlu,
4-A.Gökhan Şahin,
5-Ahmet Serdar Onat,
6-Mehmet Kırmaz,
7-Fatih Kırmaz,
8-Mahmut Yazar,
9-Fatih Birinci,
10-Alpaslan Yazar,
11-Sezgin Barış Akaç,
12-Musa İbrahimağaoğlu
Not:Hatırlayamadığım varsa onlardan özür dilerim.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 03, 2007 11:30 am

Merhaba Sevgili Köylülerim;
Ben bu sayfayı açarken en büyük amacım sitemizle ilgili her konu burada dile getirilsin ve çözüm yolları bulunsundu....

Ama nedense pek ilgi görmedi...

Halbuki site ile ilgili herkesin kafasında belli belirsizlikler vardır.Ama çeşitli yerlerde çeşitli şekilde yakınmalar yapılıyor.İşte kafamızdaki belirsizlikleri buraya yazarsanız, ilgililerle açık açık o konu üzerinde konuşma imkanı bulmuş olur ve çözüme ulaşmada yol almış olursunuz...

Gelin site ile ilgili herşeyi medeni ölçüler içinde burada konuşalım ve sitemizi en güzel duruma getirelim...

Bütün üyeleri faal olmaya çağırıyorum....

Selam ve sevgiler sunuyorum.......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Eyl 25, 2007 9:54 pm

....Bir Hafta içinde siteyi takip ettim.Tabiiki her gireni tespit edebilmek zor. Ama her yazan tespit edilebilir..Aşağıda görüldüğü gibi 80 kişi siteye giriş yapmıştır(Tabi her gün giren var,haftada bir giren var)...Her gün ortalama 30 kişi siteye giriyor dostlar...Bu aslında fena bir durum sayılmaz.....Ama 802 üye olduğu düşünülürse o zaman az tabi...Son hafta içinde sitede gözle görünür bir canlanma vardır...Şükür.....
.....Dilerim bu giderek çoğalır...Ve bu seksen kişi "Paragaf" ta bir araya gelir de rekorlar kırılır...

....Fakat sanıyorum ki "Paragaf" tan haberi olmayan üyelerimiz vardır...

18 Eylül – 25 Eylül arası Sitede Görülenler;
1. Adnan Ayaz,…+
2. Ahmet Uysal,…+
3. Ahmet Cemal Durgun,
4. Ali Osman Yazıcı,…+
5. Alper Alkaç,
6. Ayşe Selcuk,
7. Ayşe Kama,…+
8. Aziz Oğuz Al,…+
9. Bahattin Özen,
10. Bülent Altuncu,…+
11. Caner Topaloğlu,…+
12. Cemal Şahin…+
13. Cengiz Selimoğlu,…+
14. Coşkun Şahin,
15. Cüneyt İbrahimağaoğlu,…+
16. Çaykaralı,…+
17. Çiğdem Öztaş,
18. Deniz Kazak,…+
19. Derya Pehlivanoğlu,
20. Dilek Aydınlı…+
21. Dursun Özbilgi,…+
22. Emel Ayal,…+
23. Ercan Sever,…+
24. Ergin Aydın Kuzu…+
25. Erhan Ayal,
26. Erhan Çiçek…+
27. Esra Selçuk,
28. Ertuğrul Kama,…+
29. Faruk Faysal Uygun…+
30. Fatma Hicran Topaloğlu…+
31. Fatih Ağaoğlu,…+
32. Fatih Kırmaz,…+
33. Fatma Özbilgi,…+
34. Ferit Kama….+
35. Havva Gül…+
36. Gül Özer,
37. Hacer Şengül Akaç,…+
38. Hakan Durgun,…+
39. Hasan Ataman,…+
40. Hasan Okur,
41. Hasret Uygun,…+
42. İhsan Şahin,…+
43. İlkay Durgun,…+
44. İlkay Güvercin,…+
45. İrfan Altuncu,
46. İsmail Özbilgi,
47. Kürşat İbrahimağaoğlu,
48. Labar kızı,…+
49. Lokman Uysal,…+
50. Mahmut Köseoğlu…+
51. Mehmet Aydınlı,…+
52. Muhammet Ayan(Çiko),…
53. Muhammet Şahin…+
54. Mustafa Öner,
55. Mustafa Uygun,
56. Mustafa Demir Özarslan…+
57. Murat Ataman,
58. Murat Avcı,…+
59. Muzaffer Altuncu,…+
60. Nevgin Uysal…+
61. Orbay Özaslan,
62. Özgür Hasan Altuncu,
63. Özlem,
64. Pelin Çağla Altuncu…+
65. Sami Ayan,…+
66. Senem Selimoğlu,…+
67. Serkan Birinci,…+
68. Serkan Çalıkoğlu,
69. Sezai Ataman,
70. Sibel Şahin,…+
71. Sinan Deliömeroğlu,
72. Sonay Kazancı,
73. Şemsettin Hamsici,…+
74. Şerif Orhan(Çaykaralı),…+
75. Uğur Şahin,…+
76. Yahya Ataman,…+
77. Yahya Şahin,
78. Yazile Kara,…+
79. Yusuf Uysal,…+
80. Zeliha Güvercin,

Not:Karşılarında (+) işareti olanlar siteye yazanlardır...Belki gözden kaçanlar olabilir tabi...Giriş yaptığı halde ismi burda olmayanlar da olabilir.. Çünkü günün her saniyesinde kontrol etmem mümkün değil...

Gün gün siteye Girenler sayısı;
1. 18.09.2007…………………..24 Kişi
2. 19.09.2007…………………..24 “
3. 20.09.2007…………………..32 “
4. 21.09.2007…………………..36 “
5. 22.09.2007…………………..18 “
7. 24.09.2007…………………. 32 “
8. 25.09.2007…………………..27 “
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Eyl 25, 2007 11:35 pm

Helal olsun sana muzaffer amca ne diyeyim siteyi cok iyi takip ediyorsun..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eyl 26, 2007 11:44 am

Eeeeee ne yapalım Fatma, spor otoritelerine göre her takıma mutlaka bir 10 numara lazım.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Misafir » Çrş Eki 03, 2007 10:33 am

Siteye katkılarından dolayı herkese teşekkür ederim.Yıllar sonra herşeyin daha güzel olacağını görürü gibiyim.

Sn.Muzaffer hocamın 10 numara ile oynamasına itirazı olan varsa oynasın da görelim.Maşallah,adamın bitmeyen enerjisi bu hız ile çooook daha bize bir başka 10 numarayı aratmaz...

O'nu hangi saatte ararsanız arayın mutlaka bilgisayarının başındadır.Ne zaman yer,ne zaman yatar,ne zaman uyur,ne zaman evden ayrılır belli değil.Belli olan bir şey var,bu adam Şahinkayalı olmaktan xe Şahinkayalılarla birlikte olmaktan çok haz duyuyor.O'nu lütfen bu arzularından mahrum etmeyelim.O,gerçekten sitemizde 10 numaralı formanın hakkını veriyor...

Kolay gelsin sn.hocam,kolay gelsin değerli site yöneticileri ve sahipleri.

Hepinize sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileğimle,saygı ve sevgilerimi sunarım.
Misafir

Mesajgönderen Misafir » Çrş Eki 03, 2007 11:03 am

Önceki bölümde misafir diye belirtildim.İlk defa böyle bir şey oldu.Nasıl düzeleceğini bilmediğim için kendimi tanıtmak için bu notu düşmeyi uygun buldum....

........................................................................ADNAN AYAZ
Misafir

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eki 03, 2007 11:16 am

-Sevgili misafir,
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim....Ancak misafir olarak değil de gerçek kimliğinle yazsaydın beni çok daha fazla memnun edecektin... Gizemlik kabul edilmeyen bir durum....Daha doğrusu gizemliği hiç sevmem...Köyümün insanı açık kimliği ile burada olursa ne kadar güzel.... Bu sayfada sanırım bu konuda da bir şeyler yazmışım....

-Bütün dostlarımdan buradan bunu rica ediyorum,,,,

-Tabi herkes siteye başka başka amaçlarla giriyor...Herkes siteye başka başka amaçla bakıyor..Bu gayet normal..İnsan neden hoşlanıyor ,neden zevk alıyorsa sitenin o durumda olmasını ister...

-Benim de siteye bakışım gayet net;
Ben site sayesinde köyümün insanı ile yakın olmak istiyorum,
Ben site sayesinde köyümden ve köylümden sıcak haberler almak istiyorum,
Ben site sayesinde hiç tanımadığım köylülerimi tanımak istiyorum,
Ben site sayesinde köyümün insanının acı ve tatlı gününde yanında olmak istiyorum,
Ben site sayesinde yazdıklarımı köyümün insanı ile paylaşmak istiyorum,
Ben site sayesinde gurbetteki hasretimi ve özlemimi bir şekilde hafifletmek istiyorum,
vs. vs. vs.

-Site sayesinde çok kişi ile tanıştım,çok kişi ile dertleştim,çok kişiye yeniden kavuştum...Site onun için benim her şeyim,,,,,,

-Herkesin bu duyguları bemimle paylaşmasını istiyorum,,,

-7 den 77 ye değil 0 dan sonsuza herkesi burada görmek istiyorum...

-Herkese selam ve sevgilerimi sunuyorum,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eki 03, 2007 11:17 am

-Çok teşekkür ederim Sevgili Adnan Hocam,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Kas 12, 2007 7:23 pm

:arrow: Sitemiz ile ilgili herşeyi burada konuşmak istediğim halde ne yazık ilgi görmedi...Başka başka sayfalar açılarak yine site ile ilgili meseleler dile getiriliyor....Bunu anlamış değilim.....

-Bunu birisi bana izah edebilir mi !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön ÖNERİLER - İSTEKLER.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir