FORUM DÜZENLEMESİ VE ADMİNLİK

Site ilen ilgili onerilerinizi, tavsiyelerinizi ve isteklerinizi buradan bizimle paylasin...

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Mehmet Aydinli

:(

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzr Ara 31, 2006 4:03 pm

eger forumda genc yeteneklere forum yönetımı verıp yetkılerı vermezsenız sadece ısmın ustunde moderatör yazar.benımde matematık kulubu forumum var gırern arkadaslar vardır.ama bızım verdıgımız yetkılerde arkadaslara sonsuz guven var vede tum yetkılere sahıp.ama burda madem arkadaslar kontrolu saglayamayacak ne gerek varkı.2 kişi sılme ve duzenleme hakkına sahıpse ne anlamı var.gereksız bır degısıklık
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzt Oca 01, 2007 9:53 am

bekir kırhan sonuna kadar katılıyorum sana... :wink:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Sal Oca 02, 2007 12:11 pm

sevgili gençler

sitede moderatör olmak demek yazı silmek demek değildir. Biz genç arkadaşlara moderatör yetkisini niye mi verdik?
Kendi bölümlerine yazılmaması gereken yazıları silmek yerine, onları ilgili alanlara taşımak; bölümlerine yazılan yazılarda edep kurallarına uymayanları tespit etmek ve yönetime bildirmek; bölümleri ile ilgili çalışmaları izlemek ve bölümlerini sürekli canlı tumalarını sağlamak amacıyla moteratör yetkisi verdik. Yazı silme yetkisi tamamiyle admin olan arkadaşlara aittir. Çünkü biz bu yazı silme konusunda çok zorluklar yaşadık. Tekrar bu sorunların olmaması için bu arkadaşlara yazı silme yetkisi vermedik.
Umarım anlamışsınızdır. Lütfen bu konuda daha fazla polemik yaratmayalım.

saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Prş Oca 11, 2007 2:56 pm

Herkese merhaba
Öncelikle şunu belirteyim yönetimi gençlere bırakma işine kesinlikle katılmıyorum.Hele genç kelimesine hiç anlam veremiyorum.Yönetimdeki kişiler çok mu yaşlı.Anlayamadım.Ayrıca bu site 15 yıllık,yöneticiler de 10 yıllık değil ki (misal)...1 sene sonra da yönetim değişikliği mi olacak.Bence herkes haddini bilsin.Tabiki fikirler sınırsız paylaşılmalı.Herkese de her türlü yazıyı yazma hakkı verilmeli.Ama GENÇ arkadaşlar bazı şeyler için biraz daha beklemeli diye düşünüyorum.Lütfen kimse darılmasın.
Sevgi ve Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Demir Özaslan » Prş Oca 11, 2007 4:48 pm

Düşüncelerinize katılıyorum ve destekliyorum...
Mustafa Demir Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Oca 11, 2007 5:29 pm

Dilek Aydinli yazdı:Herkese merhaba
Öncelikle şunu belirteyim yönetimi gençlere bırakma işine kesinlikle katılmıyorum.Hele genç kelimesine hiç anlam veremiyorum.Yönetimdeki kişiler çok mu yaşlı.Anlayamadım.Ayrıca bu site 15 yıllık,yöneticiler de 10 yıllık değil ki (misal)...1 sene sonra da yönetim değişikliği mi olacak.Bence herkes haddini bilsin.Tabiki fikirler sınırsız paylaşılmalı.Herkese de her türlü yazıyı yazma hakkı verilmeli.Ama GENÇ arkadaşlar bazı şeyler için biraz daha beklemeli diye düşünüyorum.Lütfen kimse darılmasın.
Sevgi ve Saygılarımla

çok güzel de herkes haddini bilsin ne demek...
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Prş Oca 11, 2007 6:45 pm

Henüz 1 yıllık olan bir sitede yöneticilik tartışmasının yapılmasını çok yanlış buluyorum.Site yönetimindeki kişilere tekrar baktım.Onlar dururken yöneticilik kimseye düşmez diye düşünüyorum.En azından bu kadar kısa süre geçmişken.Ama bu eleştiri yapmayalım anlamına gelmiyor.Her türlü fikre ve eleştiriye de açık olunması gerekir.Bunu dagöz ardı etmiyorum.Dediğim gibi GENÇler biraz daha sabırlı olmalı.
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Prş Oca 11, 2007 6:49 pm

ya arkadaşlar ilk defa burda görüyorum böyle bir tartışmayı neyi tartışıyorsunuzki sanki köye muhtar seçildi yauu alt tarafı sitede daha fazla sorumlulugu var bu kişilerin ama görüyorumki sırf yetkili olan kişiyi tanımadıgınız için bazı bölümlere yazmıyorsunuz bile ne acayip bir düşünce bu anlamadım ne kadar zamandır şurdayım arkadaşlar forum da tartışma ortamı herşey tartışılmalı her konuda herkes görüşünü belirtmeli demeye çalıştım yok oda olmadı hakikaten ben böyle bir yerde yetkilide olmam kimseye birşeylerde kazandırmak istemem isteyen arar bulur bakar istedigine verdigimiz çapayı anlayıpta destek olacagınıza bu şekilde konularla tamamen gereksiz yere tartışıyorsunuz buna zaman varda eglenceye zaman varda gerçeklige mi zaman yok işte anlayamadıgım nokta neyse size bol muhabbetler hayırlı sohbetler isteyen geçsin spor bölümünün yetkilisi olsun ben fuzuli yere bundan ileri gidemem sizden bir ışık yokki bende daha fazla ekleme yapayım anca burda oturup o niye yönetici oldu bu niye silemiyor falan fişman hikayelerle zaman buluyorsunuz işte size gerçek ister anlayın ister anlamayın bu şekilde hareket etmekle kimse buraya birşey kazandırmaz kazandırmaya çalışanıda işte böyle oldugu gibi usandırırsınız arkadaşlar herkese saygılarımı sunuyorum

he bide sorayım neden hep sorgulamayı tercih ediyorsunuz bunu anlamış degilim forumdaki bütün mesajların çogu sorgulama tarzında da o yüzden
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Prş Oca 11, 2007 7:04 pm

dilek abla tamamda gencler demediki yöneticilere siz yaslandınız veya iste siz artık yapamıyosunuz yönetici abilerimiz ablalarımız buna karar vermişler acıklamıslar ha senin fikrine saygı duyuyorum tamam biraz erken oldu yönetimin böle degisiklerinin olmasına ama bunları biz gencler istemedik kendi kararları onun icin saygı duymak lazım diye düsünüyorum....

SAYGILARIMLA...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Prş Oca 11, 2007 7:07 pm

Öncelikle şunu yazayım bir TRABZONSPOR fanatiği olarak seni yürekten kutluyorum.Ama TRABZONSPORa da kızıyorum.Ne olacak halimiz.Milletin diline düştük.Herkes dalga geçiyor.Diğer meseleye gelince aynı fikirdeyim.Böyle bir muhabbetin açılmasına anlam veremediğim için bu şekilde yazdım.Bismillah demeden yönetici tartışması başladı.
Neyse herkese selamlar.Kızım ağlıyor.
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Oca 11, 2007 8:07 pm

Dilek abla ben de şunu ekleyeyim o zaman.En azından kendi adıma şunu söyleyebilirim.Ben site yönetimini kimseden talep etmedim hatta benim fikrim de alınmadı.kimse artık gençlere bırakın da demedi.Kendi aralarında ki konuşmada herkesin fikir birliğine vardığını ve bazı bölümlere bazılarının atandığını söylediler.Gene kendi adıma söyleyeyim ki ben sadece bana verilen görevi yapmaya çalışıyorum.Benim tek bir isteğim oldu o da yönetim değiştiği zaman eski yöneticilerin siteden kopmamalarıydı.O da ne kadar gerçekleşti bilmiyorum.Forum yöneticisi olmak kimsenin zevk alarak yapacağı bir iş değil bence.Ekstra sorumluluk ve başkalarının yazdıklarının ameleliğini çekmek bir yerde.Ama yardımsever ve paylaşımcı ruh öğeleri ile bunu sorun etmeden bizler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Eleştiriler de eksiklerimiz üzerine olursa daha yararlı olmaz mı.Herkes haddini bilmeli lafına gerçekten anlam veremedim,burada herhangi bir görevli arkadaşın haddini aştığını düşünmüyorum...Bu site köyün sitesidir ve her üyenin sitede ki haddi ve sınırı eşittir.Yönetici ise sadece düzenleyicidir.Eski yöneticilerin haddi ile yeni yöneticilerin haddi,yeni yöneticilerin haddi ile de normal üyelerin haddi her zaman aynı olmalıdır.Bu sınır da sadece saygı ve sevgi sınırıdır...

Saygı ve sevgilerimle...
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Prş Oca 11, 2007 8:25 pm

Şunu söylemeliyim ki benim tepkim yönetim artık gençlere bırakılsın düşüncesinedir.Diğer türlü kim neyi en iyi şekilde yapabiliyorsa yapmalıdır.Genç veya yaşlı farketmez.Önemli olan faydalı olmak ve güzel şeyler sunabilmektir. Teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Cum Oca 12, 2007 2:16 pm

Arkadaşlar herkese sevgiler saygılar.Herbirinizin yazdığını okudum acizane herkes kendi düşüncesini dile getirmeye çalıştı.Ne kadar güzel ama dikkatimi çeken şu oldu.Sevgili fatma hanım, üyeler fikirlerini yazdı Osman hocamda belki bazı şeyleri unuttu.Ama bukadar güzel şey yazmak varken siz halen yazı silme hakkının sadece sizde olduğunu yazmaktan başka bir şey yazma gereği duymadınız.Ya siz silerek bu güzelim siteyi bu hale koydunuz bırakın herkes dilediğini yazsın bizlerde okuyalım.Bizden insanlarınarın duygu ve düşüncelerini okuma onların yazdıklarından aldığımız hazı o güzellikleri almayın.Buna hiçbirinizin hakkı yok eleştirmeyi kaldıramayan insanlarında aramızda yeri yok der efkarı umumiyeyi saygı ve sevgiyle selamlarım.
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Cum Oca 12, 2007 3:15 pm

caner kardeşim, bazı şeyleri eksik yazdım,acelem vardı,yeni farkettim.beni yanlış anlama,ben senin veya bir başkasının yöneticilik yapmasına karşı değilim.önemli olan güzel şeyler yapmak,kim olursa olsun.tebrik ve teşekkür etmek gerekir.uzun zamandır sitede yoktum.birden yönetim gençlere bırakılsın gibi bir cümleyle karşılaşınca şaşırdım ve sinirlendim.çok güzel şeyler yapmanızı temenni ederim.bizler de keyifle takip ederiz,sevgilerimi sunuyorum
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SLM

Mesajgönderen Umut Akaç » Cum Oca 12, 2007 3:24 pm

BENDE BURDA YAZILAN HER YAZIYI EN İNCE NOKTASINA KADAR OKUDUMM..CANER KARDEŞİME VE CENGİZ ABİME KATILIYORUMM.. BENCE BOS YERE TARTISILIYOR CÜNKÜHER ZAMAN GENCLERİN ÖNÜNÜ ACMAK GEREKİRR.. BU ELEŞTİRİLER GALİBA CANER KARDEŞİM DİKKATE ALINARAK YAPILIYORR..AMA BEN BU ELEŞTİRİLERE KATILMIYORUM..YANİ BİZDE HERKEZ GİBİ YENİLİKÇİ OLMAMIZ LAZIM BUNUN YOLUDA GENCLERİN ÖNÜNÜ ACARAK BASARABİLİRİZZ..BEN ŞU ANA KADAR CANER KARDEŞİMİN YÖNETİCİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM BU YAZILARDAN SONRA ÖĞRENDİM SONUNA KADAR ARKASINDAYIM...BENCE GÖREVİNİ LAYİKİYLE YERİNE GETİRECEKTİR VE GETİRİYORDUR..BU SİTEDE HİÇ BİR İŞ YAPMAYAN YÖNETİCİLERDE VAR. SİZ ONLARIIN ÜZERİNDE DURMUYORSUNUZDAA GENÇ BİR ARKADASIMIZIN ÖNÜNÜ TIKIYORSUNUZ.. HELAL SİZE YA NE DİYEYİM BOŞ YERE TARTISIYORUZZ..AYRICA CENGİZ ABİMİN DEDİKLERİNEDE AYYNEN KATILIYORUMM BU SİTE DEVLETİN RESMİ BİR SİTESİ DEĞİL VE HİÇ BİR KURUM TARAFINDANDA İZLENMİYORR HERKEZ İSTEDİKLERİNİ ÖZGÜRCE YAZMALIDIR HERHANGİ BİR YASAKLAMA SÖZ KONUSU BİLE OLAMAZ..HERKEZ YAZACAĞI ŞEYLERİ RAHATCA VE SİLİNECEK KORKUSU OLMADAN YAZMALIDIR..BUNLAR SADECE BENİM DÜŞÜNCELERİM... HERKEZE SAYGILAR ..
Kullanıcı avatarı
Umut Akaç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön ÖNERİLER - İSTEKLER.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir