Yönetime öneriler

Site ilen ilgili onerilerinizi, tavsiyelerinizi ve isteklerinizi buradan bizimle paylasin...

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Mehmet Aydinli

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Cmt May 31, 2008 4:16 pm

Fatma hanım bide dövseydin yahu bir soru sorduk fırçayı yedik. Gayet net bir soru sordum. Ama başkalarına olan kızmışlığının acısını benden çıkarttın bu da benim yanıma kar kaldı herhalde neyse büyüklere saygılı birisi olarak yine de teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt May 31, 2008 4:24 pm

Coskun Sahin yazdı:Fatma hanım bide dövseydin yahu bir soru sorduk fırçayı yedik. Gayet net bir soru sordum. Ama başkalarına olan kızmışlığının acısını benden çıkarttın bu da benim yanıma kar kaldı herhalde neyse büyüklere saygılı birisi olarak yine de teşekkürler.

Coskun bey hayir sizinle hic bir alakasi yok, paragaf basliginda yazilanlari okudum ve sonra baktim bu balsigida tasinmis ve gereken cevabi yazdim lutfen uzerinize alinmayin o yazim herkese hitap ediyordu, saygilarimla...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Haz 03, 2008 11:01 pm

Yönetimden istekler bölümüne ben de bir istekte bulunayım bari....-Siteye resim koyan kişiler aşağı yukarı bellidir...Acaba bunlar için ayrı ayrı sayfa açılamaz mı ? Mesela;
Mahmut Köseoğlu'nun kamerasından,
Dr.Bülent Altuncu'nun kamerasından,
gibi.........

Resim koyan diğerleri içinde sayfa açılabilir tabi...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Haz 04, 2008 8:30 pm

sahinkayakoyu.com ansayfasının en üstündeki dönüşümlü gelen fotoğraflar bence güzel gözükmüyor. Bir kere orjinal değiller her yer düzmüş gibi yayılmış duruyorlar. Fotoğraf olarak da renkleri, netliği daha iyi olaiblirlerdi. Ayrıca bence buraya Kırıkhanın ve Gökçeadanın da fotoğrafları eklenmeli
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Prş Haz 05, 2008 4:57 am

bulent abı ordaki sorun benden kaynaklanıyor.Cunku elımde yatay boyutta resım yoktu.Ondan dolayı resmın yatay boyutlarını uzattım bu seferde resmın orjınallıgı bozuldu.Güzel resimler bulursam en kısa zamanda degıstırecem.Kötü durdugunu bende fark ettım ama dedıgım gıbı elımde yatay cekılmıs guzel resım yoktu :(
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Haz 06, 2008 7:13 am

Bekir nasıl bir fotoğraf istiyorsun oraya yatay denken ne anlatmak istedin yoksa elimizde çekelim.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cum Haz 06, 2008 9:50 am

mahmut abi enine çekilmiş , boyutları buyuk resım laızm.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Haz 06, 2008 11:28 pm

Mahmut inşallah bu işin üstesinden gelir...Sen merak etme Bekir.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Haz 19, 2008 9:47 am

İlgililerden İsteklerim Olacak:
1-Sitede bazı dostlar doğum gününün kutlamasına pek sıcak bakmıyor..Ama başlayan bir şey devam etse bir sakınca olmasa gerek..Ben diyorum ki;
--Kutlamalar ile ilgili özel bir sayfa açılsın ve orada,
.Doğum günü kutlamalarında her kişi için tek tek bölüm açılsın..Yani aynı gün doğan dostlar için ortak bölüm değil,ayrı ayrı açılsın...
.Ayrıca Evlenme Yıldönümleri için de kutlama başlatılsın..
-Açılan kutlama sayfası orada en fazla bir hafta kalsın.Sonra arşive atılsın..

Önemli bir şey daha,bu iş için Sibel Şahin görevlendirildi ama o olmayınca bazı dostların doğum günleri için kutlama sayfası açılmıyor.O zamanda güzel olmuyor...Sibel olmadığı zamanlarda onun boşluğunu dolduracak bir kişi daha görevlendirilse iyi olur diye düşünüyorum...

2-Arşivleme,konusunda da bir teklifim olacak...
-Arşivlemede de bölümler oluştursun...Mesela kutlamalar için Arşivde bir bölüm, Düşünce Platformu için ayrı bir bölüm.. Böylece şu anda yazılmayan yazılar arşivleme yapılır...Sitede aynı zamanda bir temizlik yapılmış olur..Yazı silinmez ama arşive atılır...Bunun için bir zaman tespit edilir mesela bir yazıya 2 ay yazılmadı mı o yazı arşive kaldırılabilir...

Bilmem düşüncelerimi anlatabildim mi ?
-Bu konu üzerinde bir karara varmak için dostların görüşlerini buraya yazmalarını istiyorum..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Önceki

Dön ÖNERİLER - İSTEKLER.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir