gönderen İrfan Altuncu » Prş Kas 19, 2009 7:42 pm
Evet biz hiçbir zaman kimseye yaranamadık her seferinde burada sürekli yazanlar sevgili Hikmete cevap verdi yazmayanlar dediğim diğerleri niye görüş beyan etmiyor,yine soruyorum sevgili Hikmete o buluşmada olacağız diyenler burada sürekli yazanlar e biz kimlerle neyi paylaşacağız,amaç yazmayanları burada görmek değilmi benmi yanlış anladım bu görüşmenin nedenini şimdi hem bulunmayacağım hemde benim diğerleri dediğim yazmayanlar sözünden mana çıkararak Sevgili İhsan Kardeşim ne yapmak istiyor anlayamadım.Bakın bir kez daha söylüyorum burada kelimelerden mana çıkararak birşey çözülmez benim için tüm bu sitede yazanların değeri aynıdır az olsun benim bu güne kadar kimseyi ayırmadan herkese cevap verdiğimi bu kadar günün her saatinde burada yazılanları takıp eden ama yazmamada ısrar eden sevgili İhsan Kardeşim beni kötü adam safına atmış olmasına üzülüyorum,Kardeşim sen sevmesende ben seni olduğu gibi herkesi aynı değerde çok ama çok seviyorum bunu böyle bilesin,Çerkezköye selamlar...............