Hatta aynı anda 40 kişiye yakın çevrim içi olanlar.Son zamanlarda bu sayı 3-4 kişiyi geçmemektedir.
Eski yönetimin niye ayrıldığını anlamadım ama mutlak bir sebebi vardır.Yanlız anlamadığım Osman beyin yazdığı yazı.Oyazıya göre kendisinin dışındaki tüm yöneticilerin adını (ayrıldı) yazarak teşekkür etti ve yönetimi gençlere bıraktığını belirtti.Gençlere eyvallah tamamda,aralarında cidden çok genç olanlara yani bu çok gençleştirme operasyonuna ne demeli

Eskisi gibi sitede yazı yazmadıkları dikkatimi çektide o nedenle bu fikre vardım.Ha bu arada yöneticilerin ayrılma yazısınıda yazan Osman beyde kendisini siteden soyutlamış.Belliki bu ayrılmalar işine o da hoşnut olmamış.Belliki gençlerin bazı isteklerine 'aha size site,hadi kendinizi kanıtlayın' demiş. Sonuç mu MALUM.
Yani malum derken gençler yada genç olarak kasteddiğiniz kişiler bu işi beceremedi anlamında bunu demedim.Katılımın ve sitedeki renkliliğin kaybolduğunu düşünüyorum.
Eskiden yazı yazanların,yazacak bir konu bulmamaları mümkün olmadığına göre acaba neden yazı yazmıyorlar.Mesela Serkanbi,Köksal Ağaoğlu,Mehmet Durgun,Yılmaz Ersezer,Kayhan Durgun,Cevdet Durgun,ac durgun,meçhul,huse,onsarı vs.vs.Bu kişiler hemen hemen desteği epeyce kesmiş,geride kalan birkaç kişinin B.Altuncu,Ö.Altuncu,İlkay Durgun,Yusuf Uysal ,biraz M.Aydınlı ,sadece yorumlarıyla biraz Hasret bey,biraz İlkay Güvercin gibi birkaç kişinin gayretiyle bu iş pek gitmeyecek gibi.Yada gittiği yere kadar.
Bu işi elbette yönetim 'kitabına uydurur' ve açıklar.Önemli olan bir şeyin açıklanması değil bu kişilerin ikna edilerek bir şekilde aktif hale dönüştürülmesi.Sakın yanlış anlamayın yönetim değişsin yada bu arkadaşlardan bazıları belki hepsi yönetime alınsın değil.Elbette herşey kötü gidiyorda demiyorum.Aslında sadece darbe vurulan yer yada darbenin etkilendiği yer PEGE SOHBETLERİ ve DÜŞÜNCE PLATFORMU.Bence sitenin LOKOMOTİFLERİ.Her ne kadar mesaj sayısı ve okunma oranı diğerlerine göre az olsada,bu iki bölüm olmazsa olmaz iki bölüm.Dicenizki biz bu kişilere birçok kez çağrı yaptık ama geri dönmediler.Doğrudur ama demekki bu çağrı şekli olmamış.
Hadi bakalım abiler ,ablalar ,kardeşler ,kimin kime nazı geçiyorsa ya yüzyüze yada telefonla ikna edilsin..
Hadi bi el atıverin bakalım belkide olur.
Hatta kim kimle iletişime geçerse onu sitede deşifre etsin,zorlasın yani,zorlasınki gelmeyecek kişiler gelsin
HADİ Bİ GAYRET DAHA !