Yönetime öneriler

Site ilen ilgili onerilerinizi, tavsiyelerinizi ve isteklerinizi buradan bizimle paylasin...

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Mehmet Aydinli

Yönetime öneriler

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Prş Oca 04, 2007 12:27 am

Aslında değişiklik için geç kalınmış bile denebilir. Yapılan değişiklik bence zorunlu idi ama yeterli mi diye soracak olursanız kesinlikle değil. Siteyi ilk günlerine, hatta o zamankinden daha da güzel günlere kavuşturmak için bu günden tekrar işe başlanmalı. Bu konuda ki önerilerimi, bu sayfa aracılığı ile site üyelerinin de fikirlerine açarak yönetime sunmak istiyorum.

1- Daha önce benimde içinde bulunduğum yönetimin, dönem dönem iletişim yokluğu boyutunda olan iletişim eksikliğinin bundan sonra olmaması ve bunun da ötesinde alınacak kararlarda tüm üyelerle beraber hareket edilmesi. Bu bölümde ki üye önerilerinin dikkate alınması, yönetimin yapacağı değişiklikleri soru veya anket şeklinde üyelere sorması. Üyelere sorulmasına gerek olmayacağı düşünülen değişikliklerinde ( eğer bir kişinin bile aklına kuşku düşürecekse) sebeblerinin buradan duyurulması.

2- Adminlik ve oda yöneticiliği ayrı şeyler.Gençlere devrettiğimizi düşündüğümüz yönetimde gençlerin yetkilerinin tam açıklığa kavuşturulması, eğer tartışıldığı gibi bu yetki sadece yazıları taşımak ise bence bunun artırılması. Gerekirse her odaya iki yönetici belirlenmesi.Sonuçta hiçbir yönetim kalıcı değildir. Şu an ki yönetimin de bunun bilincinde olarak sorumluluk alması, ilerde bir problem doğacak olursa , kendi içlerinde topu birbirlerine atmayacak şekilde ortak hareket etmeleri, tüm yönetimin soruna ortak cevap verebilmesi veremediği noktada özeleştirisini yapması gerekirse yeni yapılanmalara olanak sağlaması.

3- Başta yönetim olmak üzere biz üyelerinde gayretleriyle , siteden kopan eski arkadaşlarla iletişime geçip tekrardan siteye dönmelerinin sağlanması

4- Siteye gerçek ad-soyad'larının dışında girenlerin ad ve soyadlarının düzeltilmesi, eğer mümkünse bu işlemin üyelik esnasında sağlanması değilse o kişilere mesaj atılıp düzeltmesi için süre tanınması

5- Şu anda siteye sadece üyeler girip bakabilmekte. Bu engelleme sitenin duyurulması aşamalarında üye sayısını artırmak için anlamlı idi. Ama artık köylülerimizin hemen hepsi siteden haberdar.Artık bu noktadan sonra hala daha üye olmayanları ve dışarıdan yeni üyeleri çekmenin yolu site içinde neler olup bittiğini üye olmayan bu insanlara göstererek ilgilerini çekmek ve üye olmalarını sağlamaktır. Böyle kapalı kaldığı müddetçe yeni insanlara dolayısıyla yeni düşüncelere de kapalı kalmış olacağız. Bundan dolayı siteye üye olan ve olmayan herkesin okuyabilmesi için üye zorunluluğunun kaldırılması. Ama başlık açma veya mesaj yazmak için üye zorunluluğunun devam etmesi, misafir olarak mesaj kabul edilmemesi.

6- Daha önce "peke sohbetleri" bölümünde sadece üyelerin kendi yazdıkları yazılar vardı. Alıntı yazılar bu bölümde bulunmuyordu.Şu an da bu oda bu özelliğini kaybetmiş durumda. İçerisinde ki yazılar alıntı dahi olsa yine de sitenin en nitelikli yazıları. Fakat "kar ve yaşam" başlıklı yazımı siteye gönderirken hangi odaya atacağım konusunda zorluk yaşadım. Tamamen köy veya yayla ile ilgili olmamasına rağmen "Şahinkaya köyü ve Kuşmer yaylası" başlıklı odada alıntı olmadığından oraya göndermek durumunda kaldım. Şiir yazanlara ait olan bir oda bulunduğu gibi deneme, anı, makale türünde yazı yazanlara da yeni bir oda açılmasını rica ediyorum. Ayrıca "serbest kürsü" altında olan üç alt başlığın birleştirilmesi ve aynı konularla ilgili olmaları nedeniyle "peke sohbetleri" ve "düşünce platformu" odalarının birleştirilmesi de benim önerilerimdir. Eğer üyeler de aynı fikirde olursa bu önerimin dikkate alınması.

7- Yaz için site olarak bir etkinlik düşünülecekse bunun şimdiden tasarlanıp, üyelerin görüşlerine sunulması , herkesin fikri alınarak geniş katılımlı ve bir ilk olarak başlayıp gelenekseleşecek nitelikte bir organizasyon yapılması

Şimdilik benim önerilerim bunlar, devamı da gelecek. Tabi ki diğer üyeler de kendi önerilerini belirtir ve site yönetimini yönlendirme konusunda katkı sağlarlarsa. Fazla şeyler sıraladım diye "senin gibi beş üye çıksa bu yönetiminde işi tamamdır" demeyin sakın. Bence bu şekilde karşılıklı görüş alışverişi yönetim içinde, site içinde, kişiler arası ilişkilerin geliştirilmesi açısından da önemlidir. Daha sonra eleştiri hakkımız olması, yönetimin özeleştiri verme zorunda kalması da buna bağlıdır.Sonuçta buradan yönetimin önemseyeceği anlamlı sonuçlar çıkması bizlerin yönetime katılımımıza bağlıdır.Yoksa sadece benim önerilerim veya birkaç kişinin önerileri yönetimi bağlamaz.Burada öneride bulunanın kişi değil, ortak öneride bulunanların sayısı önemlidir.

Herkese saygılarımla...

3-
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Pzt Oca 08, 2007 9:18 pm

sevgili Bülent

önerilerin için teşekkürler. en kısa zamanda yönetici arkadaşlarla konuşup, sizin ve diğer arkadaşların önerilerini dikkate alacağız. Bu konuda kuşkunuz olmasın. her şey şahinkaya köyü için...

saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzt Oca 08, 2007 11:00 pm

Şimden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Pzt Oca 08, 2007 11:42 pm

BENCEDE ÖNERİLER ÇOK HOŞ! VE SİTEMİZ İÇİN FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM! ÖNCELİKLE SİTEMİZİN MESAJ ATMA DIŞINDA HERŞEYE ÜYELİK ARANMAKSIZIN AÇILMASIYLA BAŞLANABİLİR İŞE. BİZDE İÇERİĞİNİ BİLMEDİĞİMİZ SİTELERE ÜYE OLMAYIZ, Kİ BU DURUM SİTEMİZİN GELİŞMESİNİ ENGELLER SANIYORUM. SİTEDE YAPILACAK DEĞİŞİKLİKLERİN ÖNCESİNDE ÜYELERE KİŞİSEL MESAJ ATILMASINI İSTİYO SANIRIM BİR ÇOK ÜYE.
UMARIM HERŞEY DAHA GÜZEL OLUR SİTEMİZ ADINA!

BENCE SİTEDE ÇOK KEZ BELİRTTİK AMA ANLIK CHAT OLANAĞI OLAN BİR BULUŞMA SAYFASIDA AÇILSA GAYET İYİ OLUR! ÇOK KİŞİ BU DURUMDAN ŞİKAYETÇİ SANIYORUM! AKTİF OLAN ÜYELERİN YAZIŞABİLECEĞİ BİR SAYFA OLUŞTURULSA ÇOOK HOŞ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ;)
ÖNERİLER ARTARSA GÜZEL ŞEYLERE İMZA ATAR SİTEMİZ!

HERKES BİR PARÇA YORUMLA KATKIDA BULUNUR İNŞALLAH!!!
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Sal Oca 09, 2007 12:01 am

bülent altuncunun da esra selçuğunda önerileri çok olumlu...dilerim zamanla hepsini yaparız.
Caner Topaloğlu

Re: Yönetime öneriler

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Sal Oca 09, 2007 12:52 am

1-oda yöneticileri ile pano yöneticilerinin arasındaki iletişim kadar üyeler ile diğer yöneticilerinde iletişimi çok önemli.Aile formatında ilerlemek bizleri her zaman iyiye götürür.aile içi iletişim kopuksa sorun var demektir.Elbetti ki bizde de sorunlar var ama mutlu eden tarafı aşılamayacak sorunlar olmaması

2- Oda yöneticiliği konusunun tam olarak ne olduğu ve yetkilerinin ne olacağı ve olması gerektiği de zamanla daha iyi anlaşılacak ve çözülecektir zannımca.asla devredilmemesi gereken görev siteye destek görevidir.Forumdaki statünün ne olduğu veya olacağı çok ta önemli olmamalıdır.Şimdiki yöneticilerde elbette zamanı gelince bayrağı devredecektir.Önemli olan bırakıp kaçmamak.
3- eski üyeleri döndürmeye çalışmak kadar yeni üyelerinde aktif kalmasını sağlamak çok önemli.Gerekli ağ kurulunca çok daha güzel olacaktır.

4- Bunun tüm(!( üyeler için geçerli olması öncelikli dileğimiz.Ve kayıt olurken gerçek ad soyad bilgilerinin girilmesi maddesi çok olumlu olur inancındayım.

5- bu madde gerçekten bence en gereklisi.gündeme taşımanız bile çok güzel.teşekkür ederim.inanıyorum kısa sürede bu işlem hallolacaktır.

6- Serbest Kürsü altında ki başlıkların birleşmesi bence takip edilmesi zor bir ortam oluşturacaktır.Peke sohbetlerinde günde 1 başlık açılırken serbest kürsü kategorilerinde başlık sayısı çok daha fazla...Ama elbette ki karara saygılı olmak gerekir.

7- Kısa zaman içerisinde karara bağlanması herkes için daha güzel olacaktır.Plan program açısından herkes aynı rahatlığa sahip değil...

gerçekten mükemmel 7 öneri...

İnşallah sitenin gelişimi açısından yararlı bu öneriler sorunsuzca gerçekleşir...

Saygılarımla
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Sal Oca 09, 2007 11:17 am

bülent altuncunun ve esra selçuğun önerileri katılıyorum...

gerçekten güzel bir konuya deyindi bülent altuncu sitemizin yeni bölümlere ihtiyacı verdir burası köylülerimizin tanışmak için açılmış bir forum sitesi olabilir ama gençler yani bizler değişik bölümler olduğunda daha güzel daha yeni konular açıp paylaşımlarımızı yapabiliriz...

foruma baktığımda bölüm sayısı bana az geliyor yani daha çok bölüm açılsa çok iyi olur...

ve bülent altuncunun diğer deyindiği her bölüm için iki yöneticinin olması buda gerçekten güzel bir düşünce her bölüm için iki yönetici olursa daha iyi olur biri denk gelmediğinde diyeri bölümüne bakıp düzeltmeleri yapar ve iki kişi olduğunda sitenin yükü azalmış olur...

başta yönetimi gençlere bırakıyoruz diye bir başlık açıldı ve herkes görüşlerini güzelce yazdı ama gördüm ki yazılanlar yazıda kaldı sadece bir bölüm yöneticisi atandı oda caner kardeşimiz....

atanan bölüm yöneticilerinin hakları belirtilmeli daha doğrusu o bölüm için her türlü hakkın verilmesi gerektiğini düşünüyorum.Bölüm yöneticisi olarak seçilmişse haklarını sonuna kadar alması daha iyi olacağını düşünüyorum...

diyer bir konu ise esra abla çok güzel bir konuya deyindi ben sitenin başında bunu dediğimi hatırlıyorum sitemiz için ne yapalım bölümü vardı o zaman ama dikkate alınmadığını görüyorum sitemizin online sohbet gibi bir bölüm olması lazım oraya girdiğinde kim kimle konuşmak istiyorsa yada toplu bir konuşma yapılmalı msn gibi cevap verip hemen cevap almak bence böyle birşey yapılırsa sitemiz için çok güzel olur.Sayfalara yazıp cevap vermek hem siteyi yavaşlatır hemde güzel olmaz diye düşünüyorum...

ve site için alınacak her türlü karar önceden üyelere anket şeklinde sunulup onların görüşleri alındıktan sonra uygunlanması da site için güzel bir yönetim şekli olur türkiye cumhuriyetindeki gibi sitemizde de demokrasi her zaman olacaktır...

SAYGILAR...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Oca 09, 2007 12:29 pm

Arkadalaslar yazilan butun onerileri okudum, kimileri daha fazla baslik acilsin istiyor; kimleride forumun cok basliklari oldugunda bazi bolumleri birlestirmek zorunda kaldik....

Herkesin isteklerini yerine geitirmek imkanimiz acisindan her zaman olmuyor..
Malesef sohbet edecek kose istiyorsunuz bunu bende istiyorum ama burasi bir forum sohbet kosesi eklemek cok zor sitenin kapasitesi bunu kaldirmis olsaydi sohbet kosesi coktan burda olurdu...
Yinede isteklerinizi dikkate aliyoruz elimizden geldigince yapamaya calisacagiz... Zaman ve imkanlar musait oldugunda bunlarda olacak...

Bolum yetkilerine sira gelince simdilik silmek haric butun yetkiler verilmisdir...Silme isinide sizlerin uzerine fazla gelinmesin diye, benim tarafimdan ve osman tarafindan incelentikden sonra ya siliyoruz yada kilitleri gereken duzenlemiyi yapip tekrar aciyoruz , bolum yetkilisi arkadaslarla suana kadar uyumlu bir sekilde calisiyoruz bir sorunlada karsilasmatik, ileride tabiki tam yetki verilecek...

Forumu herkese acmak konusunda sizlere katilmiyorum sadece okuyacksa bir katkida bulunmayacaksa hic girmsin bence daha iyidir, uye olmak cok zor is degilki kisinin sadece en fazla 5 dk sini alir, herkesde bunu yapacagindan eminim.. Onun icin forumlar sadece kayitli kisilere acik olacak...

Oneri ve isteklerinizi dikkate aldigimizi bilmenizi isterim, ve herkesinde fikirlerini bekliyoruz...

Saygi ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Sal Oca 09, 2007 12:35 pm

Evet fatma abla bende mesaj iceriklerinin sadece üyelere acik olmasi taraftariyim. Sonucta burda bircok üyemizin kisisel bilgileri bile var telefon adres mail öz gecmiş gibi ... üye olmadan her konunun görüntülenmesi sakincali olabilir. Bence de her baslik icerigini görüntülemek icin üye olunmali..
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Sal Oca 09, 2007 1:31 pm

bende bu konuda sizlere katılıyorum fatma ablalarım :) ikinizde haklısınız bencede üye olmayanlar forumun içeriğini görmesin üye olmak o kadar zor birşey değil...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Sal Oca 09, 2007 11:06 pm

BEN FATMALARIMA KATILMIYORUM BU KONUDA! :) MESAJ ATMAK İÇİN ÜYELİK İSTENSİN TABİKİ! MİSAFİR OTURUMUYLA MSJ ATAMASIN KİMSE AMA SAYFALARI, SİTENİN İÇERİĞİNİ OKUMASI İÇİN ÜYELİK İSTENMEMESİNDEN YANAYIM! BENCE MERAKINDAN DOLAYI SİTEYE SAÇMA ÜYELİKLER YAPILIP DEVAMININ GELMEMESİNDEN ,SİTE ÜYELERİ SAYFASININ KABARIP DURMASINDANSA; SİTEMİZİ BEĞENEN VE KATILIMI DEVAMLILIK ARZ EDECEK KİŞİLERİN ZAMANLA ÜYE OLMASI DAHA MANTIKLI! SİTE İÇERİĞİNDE KİŞİSEL BİLGİLERİ YER ALAN BİÇOK ÜYE VAR HAKLISINIZ AMA KÖTÜ NİYETİ OLAN KİŞİ İKİ İSİM YAZIP SİTEYE GİREMEZ Mİ? İSTEDİĞİ BİLGİYE ULAŞMAK İSTEYEN HER ŞEKİLDE ULAŞIR! ÜYELERİMİZ ARASINDA GÜVENİLİR OLMAYAN HİÇ KİMSE YOK MU? VEYA ÜYELİĞİ OLAN VE TANIDIĞIMIZ KİMSE TARAFINDAN RAHATSIZ EDİLMEDİK Mİ VAKTİ ZAMANINDA BİR ÇOĞUMUZ??
BENCE SİTE YENİ KİŞİLER İÇİN OKUNMASI VE FİKİR EDİNİLMESİ AÇISINDAN HERKESE AÇILMALI FAKAT MSJ YAZMAK İSTEDİKLERİNDE ÜYELİK ŞARTI KOŞULSUN! BİZDE SİTELERE GÖZ ATARKEN DİREKT ÜYELİK İSTENDİĞİNDE CAYIYORUZ ÇOĞU ZAMAN! KİMBİLİR BELKİDE ÇOK GÜZEL İÇERİĞİ OLAN SİTELERDEN MAHRUM KALIYORUZ ANLIK Bİ ÜYELİK İSTEMİNDEN DOLAYI ?
BENCE SİTENİN BÜYÜMESİ AÇISINDAN KAPANDIĞIMIZ KABUĞUMUZU BİRAZ ARALAMALIYIZ BU KONUDA! :wink:
TABİKİ SİTEMİZ BİR AİLE SİTESİ AMA PAYLAŞIMLARA AÇIK OLMAK LAZIM BENCE! :wink:
BU ARADA YENİ ÜYELİK YAPAN KİŞİLERİN AD-SOYAD ŞARTIYLA ÜYELİK YAPMASI ÇOK ÖNEMLİ VE GÜZEL BENCE! AMA ESKİ ÜYELERİMİZDEN AD-SOYAD KURALINA UYMAYAN BİRÇOK AKTİF ÜYENİN OLMASI ADLARI DEĞİŞEN ÜYELERİ ÜZÜYO SANIRIM! :wink:
KİMSE KIRILMASIN VE İŞLEYİŞ KURALLARI YENİ & ESKİ HERKESİ KAPSASIN VE SÜREKLİLİK ARZ ETSİN DİLEĞİMİZ!
SİTEDE ŞİKAYET DİYE BİŞEY YOK! HERKES HERKESLE ANLAŞMAK ZORUNDA DEİL,ANLAŞAMAZ DA!! KARDEŞ KARDEŞLE ANLAŞAMAZKEN KOCA BİR KÖY HALKINDA DÖRT DÖRTLÜK BİR UYUM BEKLENEMEZ VE İMKANSIZ OLUR SANIRIM! HERKES HAK VERİRSE VE SAYGI DUYARSA SORUNLAR YAŞANMAZ,KİMSE KİMSEYE KIRILMAZ KÜSMEZ HERALDE!
LÜTFEN ÖNEREN ÜYELER TOPLULUĞU OLUŞTURALIM VE SİTEMİZİ FİKİRLERİMİZLE GELİŞTİRELİM! ŞİKAYETLERLE BİYERE VARILMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM! VE EKLİYORUM BU SİTEDE KİMİ KİME ŞİKAYET EDEBİLİR HERKES AYNI HAKLARA SAHİPKEN :wink:

LÜTFEN SİTE BUKADAR GÜZELLEŞMİŞKEN KIRGINLIKLAR OLMASIN :!: :!: :!:
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Oca 10, 2007 2:32 am

Akşamüzeri yazılanları okuyunca cevap yazma isteği duymuştum. Fakat düşüncelerimi toparlayıp yazmaya üşenmiştim. Gecenin bu vakti siteye giripte Esra'nın son mesajını okuyunca, bu konuda benim yazacaklarımı erken davranıp onun yazdığını gördüm. Teşekkürler Esra.

Her zaman yaşadığım bir şeyi örnek vermek istiyorum. İşyerimde ki arkadaşların bir kısmı benim gün içinde sık sık siteye baktığımı gördüklerin de "yav altı üstü bir köy sitesi, ne buluyorsun bunda" diyerek önemsiz ve basit işlerle uğraştığımı ifade ederler. Ne yazdığımdan az çok haberdar olan küçük bir kısmıda " aç ta bi okuyalım" diyerek merak ettiklerini ifade ederler. Şimdi birinci gruba köy sitesinin, köylülüğün, akrabalığın, komşuluğun, arkadaşlığın ne olduğunu göstermek için ikinci guruba da meraklarını gidermek ve ilgi duyacakları siteye çekmek için ben yine de sitenin gösterimi için şifre zorunluluğunun kaldırılmasının iyi olacağını düşünüyorum.

Esra nın da dediği gibi merağından bir kez üye olup bir daha siteye girmeyen yüzlerce üye kazanmaktansa, yazışmaları görüp yanıt verme isteği ile üye olan on üye kazanmak site için daha faydalıdır.

Fatmahicranın dediği kişisel bilgilerin saklı tutulmasının bu şekilde sağlandığı düşüncesi iyi düşünürsek çok da gerçekçi değil.

Caner' in dediği aktif olmayan üyelerle iletişim bence de önemli, bu noktada iş tüm üyelere düşsede başta fatma özbilgiye düşüyor ve bence bu işi o halleder.( ve diğer yöneticiler) .Bir de yine Caner ," serbest kürsüde başlık azaltılırsa takibi zor olur çünkü bu bölümlere çok başlık açılıyor" düşüncesi haklıymış.

Cüneyt, demokrasi olsun orası iyi de Türkiye Cumhuriyeti gibi olacaksa kalsın derim :lol:

Fatma, "forumu herkese acmak konusunda sizlere katilmiyorum sadece okuyacksa bir katkida bulunmayacaksa hic girmsin bence daha iyidir, uye olmak cok zor is degilki kisinin sadece en fazla 5 dk sini alir, herkesde bunu yapacagindan eminim.. Onun icin forumlar sadece kayitli kisilere acik olacak... " demişsin. Anlaşılan biraz kızdın.Ama bana şahsen sitelere üye olma işlemi çok sıkıcı gelir ve bunu isteyen siteler çok önemli olmadıkça hayatta kayıt yapmam. E "şur ailesini" de kaç yabancı o kadar merak eder bilemem.

Şifre konusunda ille de bizim dediğimiz olsun gibisinden bir düşünceyle yazmadım bu mesajı. Böyle düşünmemin nedenlerini ve öngördüğüm sonuçlarını tam anlatamamış olabilirim düşüncesiyle tekrar yazdım. Yoksa şifre kalır kalmaz bu hiç önemli değil, önemli olan bizlerin bir şekilde diyalogda bulunabilmemiz, fikir alışverişi yapmamız. Eleştirel açıdan bakmamız, yeri gelince özeleştiri yapabilmemiz, karşı tarafa sen haklıymışsın diyebilmemiz.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Prş Oca 11, 2007 9:27 am

KÖŞE YAZARLIĞIM BİR DARBE İLE ELİMDEN ALINDI. ŞİKAYETÇİYİM. GEREKİRSE KONUYU İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE DE TAŞIYACAM:-)

MİLLETE HAVA ATIYORDUK NE GÜZEL, KÖŞE YAZARIYIM AYAĞINDAN...
İNSAF YANİ..........
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Oca 11, 2007 10:00 am

Merhaba...

Yazilanlari okuyorum, gercekten hepinize tesekkur ederim, burasinin kendi siteniz oldugunu benimsemeniz cok hosuma gidiyor, fikirleri paylastikca hersey daha guzel oluyor..

Bulent inan yazilarinin hic birine kizmadim niye kizayimki :) ama hala ayni fikirdeyim, forumlarin sadece kayitli uyelere acik olmasi taraftariyim, ve boyle olmasi bize hic birsey kayip ettirmiyor..

Merak edenler uye olsun girsin okusun, bir donem herkese acikti forumlar, hic birsey kazanmatik, uye artisimizda olmadi, burasi bir koyu temsil eden bir forumdur, yabancilarada kapimiz aciktir, uye olmalari 2 dk.alir..
Madem etrafinizda merak edenler var, sizde uye olmalari icin ikna edin :) :) , forum sadece uyelere acik olmasinin en buyuk nedenlerinden biride, foruma uye olmayan kisiler yazilanlari okuyunca cekemeyenler inanin siteye saldiri yapmaktan cekinmiyecek...
Bunu daha oncede yasatik, neden uyeliklerin sadece isim ve soy isim olmasini sart kosmussak forumunda sadece uyeler acik olmasiyla ani nedenlerdendir...

SAYGILARIMLA...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cum Oca 26, 2007 7:16 pm

Paragat esnasında diğer odalara giriş engellenmesin lütfen, sadece izleyici olanlar ne zaman türkü gelecek diye durup bekleyemezler, o esnada diğer taraflara bakarlar, hem belki bi rekor daha olur bu akşam
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön ÖNERİLER - İSTEKLER.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir