YÖNETİME MEKTUP

Site ilen ilgili onerilerinizi, tavsiyelerinizi ve isteklerinizi buradan bizimle paylasin...

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Mehmet Aydinli

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzt Şub 11, 2008 12:48 pm

Merhaba kardeşim fatma yazıma bakıp okuduğunuz için teşekkürler yardımcı olduğunuz içinde sağolun her şey gönlünüzce olsun sağlıçakla kalın.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Sal Şub 12, 2008 10:36 am

Merhaba Fatma hanım bana yazdığınız mesajda dediğinizi denedim listede bulunan kişi karşıma çıkmıyor herhalde söylediğimi tam izah edemedim galiba Dedinizki sayfayı aç arama butonuna gir ve arayacağın kişi büyük harflerle yaz bende yazdım karşıma başka liste çıkıyorda Danışma kaynaşma da bulunan üye listesinde herhangi bir arkadaşımızın ismini yazdığın zaman o kişinin sayfası karşımıza çıksın isdedim ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Şub 12, 2008 10:59 am

Ismail amca merhaba,
arama tusuna tikladiginiz zaman sadece aradiginiz kisinin ismini yazmakla olay bitmiyor, ozur dilerim aciklamaya tam olarak yapmadim ben iyi bildigim icin kisa aciklamalar yeterli geliyor saniyorum..

1..isim soy isimi yaziniz.
2..Forum yaza yere TUMU YAZIYORYA ORAYA GIRINIZ VE SADECE tanisma Kaynasmayi seceniz..
3... Kategoride UYELERIMIZI TANIYALIMI seciniz..
4..Sonuclarda basliklari seciniz..
5...Sure hepsini seciniz..

aramaya baslayin karsiniza cikacak olan mesajlar soyle siralaniyor aradiginiz kisi tanismada kime mesaj yazmissa o kisiler alfapetik siraya gore liste halinde karsiniza cikiyor, alfapetik olarak Z.A dogru giidyor ..

kolay gelsin..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Şub 12, 2008 11:48 am

Sanırım İsmail aramada direk olarak aradığı kişiye ulaşmak istiyor !

Sitedeki aramada bu sanırım mümkün değil... Acaba İsmail'in istediği mümkün olabilri mi? Biraz zor geliyor bana ,,,
-Ama her şeyin bir çaresi olmalı ?
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Sal Şub 12, 2008 8:28 pm

Herkese hayırlı akşamlar dilerim kardeşimiz Fatma bana yardımcı olmaya çalıştığınızın farkındayım sağolun ama Muzaffer hocamında tahmin ettiği gibi Danışma ve Kaynaşma sitesine girdiğim zaman isim yazarak kişiyi hemen bulmaktı sizin dediğinizi yapıyorum karşıma mesajlar geliyor yinede yardımcı olduğunuz için bir kez daha teşekkür ediyorum sağlıcakla kalın
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Pzr Haz 01, 2008 10:58 am

Yukarıda Mehmet ağabeyin başlattığı ve peşinden diğer üyelerin de katkıda bulunduğu yazıların Ağustos 2007 tarihinde yazılmaya başlandığını ve sanki tarihin yine tekerrürünü izleyecğiz gibi geliyor bana. Benim bu durumu aşmada izlenmesi gereken bir yöntem aklıma geliyor ve bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Duyurular kısmında Mehmet ALTUNCU kardeşimiz bizlere bir çağrıda bulunuyor bence böyle çağrılarla hem sitenin reklamını yapmış oluruz hem de esas amaca hizmet etmiş de oluruz kanaatindeyim. Herkesi o çağrıya kulak verip fikirlerini beyan etmeye davet ediyorum.
Selam ve muhabbetle.......
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: YÖNETİME MEKTUP

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cmt Haz 08, 2013 9:42 pm

---Yaklaşık olarak beş yıl oluyor neredeyse,yazılanları okudum bir gelişme beklenirken bugün gelinen noktada durum hiç iyi değil.Akil gençleri iş başına bekliyor herkese çalışmalarında başarılar diliyorum.Selam,sevgi ve saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön ÖNERİLER - İSTEKLER.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir