Çorbada benimde tuzum olsun istedim. Gereksiz onca haber yaptığım montoj setimde fotoğraflardan bir klip yaptım. Bazı fotoğraflar size aşina gelebilir. Çoğunu siteden aldım, bir kısmıda öğrenciyken çektiğim fotoğraflardan oluşuyor. Kaliteli görüntü olmadığından sadece fotoğraf kullandım. Bir tür slayt gösterisini andırsa da benim içime sindi. Bakalım sizler beğenecek misiniz? Bir kaç kişiye izledi. Beğendi. Hatta müdürüm köyümüzden o kadar etkilendi ki, emekliliğinde bizden bir ev zatın alıp, şur'a yerleşmek istediğini bile söyledi. Ona bunun mümkün olamayacağını sizinde bildiğiniz yasalarımızdan örnekler vererek anlatmaya çalıştım, pek anlamadı ama köyümüzün güzelliği zor beğenen bir adamı bile etkilediyse, bütün dünyayı etkileyebilir.
Bir ricam var youtube internet sitesi şu anda google'la birlikte en çok ziyaret edilen siteler arasında yer alıyor. Zaten google'da bunu fark etmiş olacak ki siteyi satın almaya çalışıyor. Dünyanın en büyük ev videosu sitesinde artık bizim köyümüz de var. İzlenme sayısına göre, tanıtım filmimiz yıldız alacak. Haydi beş yıldızı kapalım. Raytingimizi artırırsak dünyanın her tarafından binlerce kişi sitemizin adresini öğrenecek. Teşekkür ederim. Eleştirilerinizi bekliyorum.
İşte lingimiz. Tıklayın.
http://www.youtube.com/watch?v=K74_xHNxwXM
Dileyenler youtube ana sayfasından: çaykara veya şahinkaya yazarak search yaparlarsa klibe ulaşabilirler. Saygılarımla.