KUŞMER 2008

Koyumuzle,Yaylamizla,Caykaramizla,Karadenizimizle, ilgili resimleri burada paylasalim.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sami Ayan

KUŞMER 2008

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt Eyl 13, 2008 8:45 am

24 Ağustoz 2008 tarinde gittiğim yaylada çektiğim fotoğraflardan bir bölümünü sizler ile baylaşıyorum. Daha sonda ayni gün çektiğim kazankıran ve yankun bölgelerinden fotoğrafları sizler ile baylaşacağım. İyi seyirler.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
En son Mahmut Köseoğlu tarafından Cmt Eyl 13, 2008 3:42 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Eyl 13, 2008 8:54 am

Ellerinize sağlık Mahmut Bey,

2 yıldır yaylaya gidememiştim, yani yayla hasretim çok yoğunken fotoğraflarınız merhem gibi geldi . Gerçi yaylaya gitsemde daha dönüş aşamasında Kemeri dönmeden "yayla özlemi" başlıyor. Ben kendi namıma çok çok teşekkür ediyorum. Yankun fotoğraflarınızı da sabırsızlıkla bekliyorum.
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Eyl 13, 2008 9:54 pm

Koyunlar,İnekler,Tezekler ve Yaylanın çeşitli yönlerden cekilen güzel fotoğrafları ve çok uzun zaman göremediğim Mustafa İşçi Hocam yanlış tanımamış isem olsa bu kadar olur eline koluna emeğine sağlik,teşekkürler Mahmut......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Pzt Eyl 15, 2008 1:32 pm

Bunlar yaşayan yayla fotoğrafları oldu. Uzaktan yayla manzarası çekmek yerine artık bu tip fotoğraflar yüklemek lazım. Elina sağlık Mahmut abi
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Eyl 16, 2008 9:43 am

Bu güzel hizmet beni mest etti devamlı izliyorum ve izlemeye devam edeçeğim eline sağlik Mahmut Kardeşim........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ferit Kama » Prş Eyl 18, 2008 4:36 am

fotoğraflar için çok teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
Ferit Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Eyl 18, 2008 11:58 pm

Evet memlekete gitmek nasip oldu ama Kuşmere gidemedim... Sayende doya doya baktım....Çok teşekkür ederim !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Raif Güvercin » Cum Eyl 19, 2008 8:03 am

Mahmutbey sana bu konuda nekadar teşekkür etsek azdır Emeğine ve eline sağlık Gökçeadadan sevgilerle
Raif Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yavuz Başar » Çrş Eyl 24, 2008 9:19 am

Mahmut ağabe ellerıne sağlık cok güzel oldu oraları bana gelmeden gezdırdun
ALLAH razı olsun hoşca kalın
Kullanıcı avatarı
Yavuz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzt Eyl 29, 2008 9:07 pm

mahmut abi ellerine sağlık sayende bi kuşmere gidip geldik :D
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlhan Köseoğlu » Cmt Eki 11, 2008 11:40 am

Abi ellerine sağlık.Gitmeden gitmiş kadar olduk.Bi havasini almak kaldi.
Kullanıcı avatarı
İlhan Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Eki 29, 2008 11:19 pm

Mahmut bey kardeşim...!!!
Resim duayenlerinden biride sensim. Çektiğin resimlerle buna hiç şüphe bırakmıyorsun...!!! Bu manzaraları 2.5 ay sonra görmemin üzüntüsünü yaşıyorum..Buna inan..Aynı üzüntüyü sevgili Dr. Bülent ALTUNCU'nun çktiği:Demirkapı,derebeşı virajları ve heneke resimlerinde yaşadım..Bukadar güzel manzaraları seyirde geç kalmamalydım...Ama bunda birazda sizin eksiğiniz var..Bu mazaralar ile ilgili günlük ''TANIŞMA ve KAYNAŞMA ''sayfasına küçükte olsa haber manasında bir tiyo vermeniz gerekir...Belki şöyle düşünerek bu haberi verme yönünde çekinceniz olabilir..!Millet şünü düşünürse''Amaaan birkaç resim çekmiş ve vermiş siteye...Bununda ammada reklamını yapmış''' gibi...Asla...!!! Siz bizleri düşünerek bir emek ve zahmet veriyorsunuz..Tabiiki bunu en az manevi bazda karşılığını görmeniz en doğal ve tabii hakkınız...!!!Bu durumuda sitemizin her başlığında deklere etmek hakkınız..Bukonuda benim tahmini yazdığım eleştiriler babında eleştiri yapan var ise..Buyursu kendileri tek de olsa bir resim çekip siteye atsınlar..Bu nedebnle bu tür emek verilerek üretilen etkinlikleri sitemizin her platformunda işaret etmeniz bir göreviniz olmalıdır..Lütfen bu durumu kulak ardı etmeyin...!!İnanın Mahmutcuğum..Gerek Bülent ALTUCU'nun ve gerekse senin bu güzel ve emek gerektiren etkinliğinizde 2.5, 3 aygibi uzun bir zaman dilimi sonrasında bu emeğe müsbet ve olumlu tepki mesajımı yazmak emeğinize eksik bir vefa diye kabul ederek bu gibi konularda emek veren ve zamanında olumlu mesaj yazamadığım özverili arkadaşlardan senin nezdinde bu sayfadan özür diliyorum...!!!Bu eksikliğimden dolayı kusura bakmasınlar..Tekrar o güzel manzaralar için eline yüreğine sağlık diyorum...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön MANZARALAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir