FORUMA RESIM EKLEYEN ARKADASLARIN DIKKATINE!!

Koyumuzle,Yaylamizla,Caykaramizla,Karadenizimizle, ilgili resimleri burada paylasalim.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sami Ayan

FORUMA RESIM EKLEYEN ARKADASLARIN DIKKATINE!!

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Ağu 15, 2007 12:18 am

Arkadaslar ImageShack'in yeni versyonunda foruma ekledigimiz resimlerin altinda yazi oluyor bu yazinin olmamasi icin yapacaginiz kucuk bir islem var..

Link verildigi zaman yani Hotlink for forums (1) karsisintaki linki foruma kopyalamadan once o linkin tam ustunde Include details yazan karenin icindeki tirnagi kaldirdiginizda bu yazilar resimlerin altina eklenmiyor bilgilerinize...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Caner Kama » Pzr Ara 09, 2007 10:59 pm

sayın yönetici, ben de bir ara free bir foryum sitesi kurmuştum, orda kullanıcıların kolay bir şekilde resim eklemelerini sağlayan linkler vardı...burda ise imageshack üzerinden resim ekleyebiliyoruz......acaba bunu direk site üzerinden linkle yapamaz mıyız,yani resim ekle linki olamaz mı msj seçeneklerinde.....Bilmemm anlatabildim mi???
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Ara 10, 2007 11:08 am

:arrow: Caner,

Haklısın,sitede bir yere resim ekle bölümü eklenebilir..Ben bir çok sitede gördüm..Ama bu sitede bazı yeniliklerin yapılmasıyla olur...Onun için Fatma ile ilgili değildir...Ha bir istek olarak "Öneriler-İstekler" bölümüne yazılıp istenebildiği gibi "Haydi biraz da sitemizi konuşalım" sayfasında bu ve buna benzer konuları konuşabiliriz...

İlgin için teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Nis 01, 2008 6:45 am

Fatma, şu forum çaykara sitesine bir bakarmısın aynı proğramda onlarda resim yüklemek çok daha güzel ve kolay o şekilde burayı da yapabilirmısınız. Kolay gelsin

ImageShack'in programı forum çaykara da aynı sayfa üzerinde kopyala yapıştır yapıyorsun bana daha kolay geldi. Gerci orada bu işler ile Murat Ataman ilgileniyor. Burası da o şekil olursa bana daha kolay ve güzel geldi.

Selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Ayaloğlu » Çrş Ağu 06, 2008 11:36 pm

Keşke başta okusaydım. kussura bakmayın
Kullanıcı avatarı
Fatih Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön MANZARALAR