eVET ARKADASLAR FIKIR NACIYEMDEN CIKTI BENIMDE AKLIMA YATTI BOYELIKLE KIMIN EVI NERDE BILELIM BAKARSUNUZ BIR SABAH KIMSEYE SORMADAN BIR BIRMIZIN KAPISINI CALARUK NE DERSUNUZ
BEN SUAN BABAMIN EVININ REESIMINI EKLIYORUM ZURDUGLIDADUR HAA...
BUDA INSALLAH YAKINDA BITECEK OLAN EVIMIZ..
En son Fatma Ozbilgi tarafından Sal Haz 05, 2007 10:23 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
TESEKKÜR EDERIM FATMA ABLA FIKRIME SICAK BAKTIGIN ICIN....SIMDILIK BU FOTOGRAFI BULABILDIM VE BUNU EKLIYORUM....BIZIM EVDE ASAGIKI SUR DA KABAN MAHALLESINDE CAMENUN ALTINADUR..
YAKINDAN BIR GÖRÜNÜM
UZAKTAN BIR BAKIS, CAMININ HIZASININ ALTINDAKI KIRMIZI ÜCKEN CATISI OLAN EV...
En son Naciye Soysal tarafından Prş Oca 01, 2009 10:01 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ne yazık memlekette evim olmadığı için buraya bir resim koyma şansım yok.Bir zamanlar ev yapmaya niyet ettim ama nasip olmamıştı.
Ha çocukluğumun geçtiği baba evi var tabi...Ama onun da bende özel çekilmiş resmi yok...Olsaydı onu da koyabilirdim.
Dr. Bülent bu yazıyı okursa ondan isteğim köye yolu düşerse babaevimin resmini çekip bu köşeye koyarsa çok memnun olurum.....Bende doğup büyüdüğüm evi albümüme kazandırmış olurum...
Aslında evinize aşadan çekilmiş bir resim vardı bende ama onu bulamadım ,heralde cd lerden birindedir, geniş bir zamanda bakarım. Şimdilik aşağıdaki resmi gönderiyorum, başkaları için pek bişe anlatmasa da sanırım Muzaffer amca için çok şey ifade eder bu resim. Baba evi maba evi sonuçta asıl ev odur, sen Fatma Özbilgi nin tasnifine ne bakıyosun amca