Yukariki şurdan çektum resmi...

Koyumuzle,Yaylamizla,Caykaramizla,Karadenizimizle, ilgili resimleri burada paylasalim.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sami Ayan

Yukariki şurdan çektum resmi...

Mesajgönderen Halil Uysal » Sal May 01, 2007 6:24 pm

Resim
Kullanıcı avatarı
Halil Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Sal May 01, 2007 9:00 pm

Ağustos sabahı serinliğinde başlarsın fındık toplamaya bir sabah. Öğle vakitleri güneş tepede, nem o biçim, ter sırtından aşağa akarken, dallardan düşen kuru yaprak parçaları ve ufanmış odun parçacıkları da girer atletinden içeri, önden ve arkadan.Saçlarına zaten parmak geçiremezsin.Derken hava kararır peşinden bir yağmur. Nası olsa battın batacağın kadar, yağmura rağmen devam edersin gözüne kestirdiğin parçayı bitirmeye. Parçada bitmiştir sende. Sırtında sepetin, belinde oğluğun dolu, tırmanırsın evin yokuşunu. Eve çıkarsın ki yağmur durmuş, ortalıkta bir serinlik, toprak kokusu. Bir duş alıp, üstünü değişirsin çıkarsın hayata. Hava bulutlardan dolayı karanlık, karşılara güneş yeniden vurmaya başlamış. Çayını yudumlarken içinde bir serinlik, bir ferahlık. 'Bu çaya hoş şeker atmaya bile gerek yoktu ki' diye düşündürtecek kadar güzel bir çaydır içtiğin karşıda güneşin vurduğu tepelere bakarken. Sigara içmeyi bile unutursun çayın yanında. İkinci bardakta ancak gelir aklına sigaran. Üçüncü bardak, Cezmi Ersöz'ün dediği gibi " çay henüz herşey bitmedi demektir". Yeniden güçlenirsin sabahtan beri çalışan sen değilmişsin gibi.

Resminin götürdüğü adres ve zaman böyle oldu benim için, teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Halil Uysal » Çrş May 02, 2007 4:35 pm

Hocam çok güzel yazdın ve dediklerine aynen katılıyorum bende fotoğrafı fınduktan eve çıktuktan sonra çektum aynen deduğun gibi...Tekrar teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
Halil Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr May 06, 2007 3:38 pm

COK GUZEL BIR RESIM DAHA BAKTIKCA INSANIN ICINDE NELER NELER GECIYOR? TESEKKURLER HALIL...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş May 16, 2007 11:59 am

Halil Uysal sana da teşekkür ederim. Bana köyümden,Çaykara boğazından bir şey sunan herkese teşekkürü bi borç bilirim.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sibel Şahin » Çrş May 16, 2007 9:48 pm

Resme baktım ardından Bülent abinin yazısını okudum bi an fındık topladıktan sonraki halim aklıma geldi teşekkür ederim paylaşımınız için.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Dön MANZARALAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir