ANABODAMO ZAMANI

Koyumuzle,Yaylamizla,Caykaramizla,Karadenizimizle, ilgili resimleri burada paylasalim.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sami Ayan

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Nis 17, 2008 9:18 am

Hergün sitenin altını üstüne getiren Muzaffer bu sayfaya 4 gün sonra ulaşabildi. Hayret ! Ama Dr.Bülent gerçekten çok güzel bir paylaşımda bulundu.. Önce ona sonsuz teşekkürlerimi sunarım...

Şu yerlere bak...Kimileri böyle yerleri arar arar bulamaz,
....................Kimileri bu yerlerin değerini bilmez

Gerçek şu ki,bu kadar güzel yerler maalesef insana hasret !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Nis 17, 2008 12:44 pm

En güzel resimler bunlar daaaaa fiiiiiii tarihini anlatıyor,seyretmeye doyamıyorum.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Prş Nis 17, 2008 4:52 pm

Değerli dostum gerçekten harika kareler yakaladın. Şafleya emice Tolga Tomaç'ın Karesterli İsmail amca fotoğrafına çok benzedi. Makine çok iyi. Bakış açıları nefis. Renkler aynı. Ben buralarda olmama rağmen heves ettim. Sağol varol.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cmt Nis 19, 2008 10:16 am

Resim

Şafleya emice neye uğradığını şaşırdı. Önce duvarın üstünde poz verdi baktılar ışık kelinden yansıyor duvarın dibine geçirdiler bilmem sonunda istediklerini bulabildilermi ama Şafleya emice 70 senede çektirdiğinden daha çok poz verdiği kesin.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Nis 19, 2008 11:22 am

Heygidi günler hey,eline sağlik Yeyenim.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Nis 19, 2008 9:10 pm

Ya Bülent, ben bu kadar eziyet çekerek ve de çektirerek çekilen fotoğrafı çok merak ettim doğrusu. Elinde varsa arkadaşlarının çektiğinden de bir tane atsana. Bide şu anahtarı belinde olan arkadaşın kimin meziresini açacaktı?

Bizim ev çektiklerinin arasında yok. Çünkü yol geçerken bizim ev yıkılmış. Göndermediklerinin arasında ocakbara varsa ve hemen yolun altındaysa o bizimdir işte.(Muhammet amcanın evinden az daha yukarıdadır bizim ev.) Evi göremedim ama armut ağaçlarımız ne de güzel çiçek açmış. Güzünkü armutların elmaların yerini çiçekler almış. Dedemin evi favorilerinin arasındaydı galiba. Bol bol çekmişsin onu. Anam ağlaya ağlaya izledi onları.Şu gösterim sayısını hep biz arttırıyoruz. Günde 2 fasıl bakıyoruz onlara.

Kanımıza girdin, 10 küsür yıldır gitmediğim anabodamoya bu yaz inşallah gideceğiz. Tekrar ellerine sağlık.
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Nis 20, 2008 7:32 am

Sevgi merhaba, ben sizin evde gönderdiklerimin içindedir diye düşünmüştüm yukardaki evleri hep gönderdiğim için. O zaman sizin ev yukarıda yola çıkıp yoldan aşağa doğru yürürken yolun hemen altında ahır duvarları ve evin taban kirişleri kalmış bir ev var o olsa gerek. Ona da fotoğra çektim hem de böyle olabileceğini düşünerek. Van a gelirken atmadıklarımıda atarım düşüncesiyle fotoğrafları belleğe attım geldim fakat burda da çok fotoğraf çekince bu sefer öncekilerden silmeye başladım. Az önce baktım yok, demek onu da silmişim ama Trabzon da bilgisayarda var, onu gönderirim ilerde.

O anahtara gelince onu hiç sorma, bende eve geldikten sonra fotoğraları izlerken farkeettim, bu salak anlamadı ne olduğunu yoksa niye aldi koptu onu

Şafleya emiceye nasıl fotoğraf çektiler bilemem ama ben onlara bayağı çektim alın size bi tane daha

Resim
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Ataman » Çrş Nis 30, 2008 7:13 pm

bület hocam çok harika fotoğraf gözünüz var gerçekten harika
Kullanıcı avatarı
Murat Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum May 02, 2008 6:09 pm

Bülentciğim....!!!!
Mükemmel kareler.... Bende dua etmeden geçemiyeceğim....
ALLAH her şeyi gönlüne göre verir inşallah....!!!!
Böyle şıkışık bir zamanda buresimleri çekip bizler için siteye atman ayrı bir incelik...!Takdire şayansın....!!!
Bülent hocam sonsuz teşekkürler....!!!Bir duadaha....
ALLAH seni enkısa zamanda Erçiş'den kurtarsın...Dayın ile sohbette henüz ev bulamamışsın..!İnşallah enkısa zamanda evini tutar yerleşirsin...!!!
Bu sayfayı ziyaret edip anabodamo'yu tamaşa eden arkadaşlara şunu söyliyeyi ki:Yaklaşık üç yıl evvel Bursa Uludağ Üniversitesi biyoloji bölümünden bir öğretim görevlisi ile orda karşılaştık ve sohbet ettik....!!!Bilimsel amaçla gelmiş ve elinde havadaki oksijeni ölçen bir alatvardı...Şunu söyledi :Ben bir çok yerlerde oksijen ölçümleri yaptım.Kazdağlarından sonra en yüksek değerde oksijeni burda gördüm dedi...!!!
Bunuda bir bilgi olarak sunmak istetim....!!!
Hocam eline ve yüreğine sağlık....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Sal May 06, 2008 8:42 am

Ola yemek yemek ve fotoğraf işinde çok iyisin.Şaka ettiğim yok samimiyim.Eline sağlık ama yolculukta sen uyumamaya bak oyle burdakilerun dualarına güvenip uykuyu uzatma.
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş May 08, 2008 8:45 am

Harika kareler bunlar tatil donusu boyle guzel manzaralarla karsilasmak cok iyi geldi nereye gidersek gidelim cennet vatanimiz gibi yerler hic baska yerde yoktur, tesekkurlerin en guzeli sana bulent..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muhammet Kama » Pzr May 11, 2008 7:18 pm

MERHABALAR BÜLENT HOCAM HERŞEYİNLE MÜKKEMMELSİN ELLERİNE SAĞLIK ÇOKÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ SAĞOLVAROL YİNE BİZİ HÜZÜNLENDİRDİN YİNE BİZİ AĞLADDIN BİRANLIKDA OLSA ANABODAMOYA ÇIKDIK SORABAKTIK EVİN İÇİNDEYİM SENİNBUDUYARLI DAVRANIŞLARINDOLAYİ ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM TEK KELİMEYLE MÜKEMMELSİN SAĞOL HOŞCA KAL
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Pzt May 12, 2008 6:47 am

Fatma reklam yapma :D ne o tatil dönüşüde bilmem ne :D murat gelelim sana fotoğraf gözü nasıl oluyor :D sanırım oda yeni moda :D yıllardır bülent de öylebir göz göremedik :D bize gözleri hep normal gelirdi :D sen farkına varana kadar :D yaşasın desene artık fotoğraf gözlü arkadaşımızda var :D
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Sal May 13, 2008 5:40 pm

...mühterem dost bizleri ihya eyledin desm yeridir...

vallaha çok güzel ,ne diyebilirim ki ama her defasında bizleri ağlatmak zorundamısın:(

..bir başka hüzünleniyorum bunları görünce kiyemeti uzak oluncamı anlaşiliyor..

elerine emeğine.,sağlık,

bel fıtığın içinde acil şifalar diyeyim...birde sitem mim olsun yahu bizim iki evden hiç birini çekmemişin.bir tanesi uzaktan az görüniyor...şaka.)
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr May 31, 2009 11:18 am

Harika resimler..Seyretmeye doyulmuyor...!!!
Defalarca bakasım geliyor...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön MANZARALAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir