ABİ ELİNE SAĞLIK,KAFAMA TAKILAN SORU VAR.FOSİYADAN SONRA TEKRAR YUKARI MI DÖNDÜN KABAN,SİLANDOZ VE PARADİKOZDAN KARELERE RASTLAYAMADIM.YOKSA SONRA MI PAYLAŞACAKSIN BİLMEK İSTERİM.SELAMLAR...
Bülent abi eline sağlık.. Resimlerin hepsi birbirinden güzel görünüyor. Bence köye uğrayan ve fırsatı olan herkez böyle resimler çekip bizimle paylaşmalı değilse bu memleket hasreti bizi yer bitirir...
Kışın bir başka yazın bir başka güzel benim memleketim.Yeşili bir başka mavisi bir başka beyazı ise bambaşka benim memleketimin..Sevinci hüzünü bir başka hasreti ise bambaşka benim memleketimin..
Şükürler olsun yaradana böyle güzel bir memlekete sahip olduğumuz için..
İlgilenen arkadaşların hepsine teşekkür ederim. Bu fotoğrafta bayramın 1. günü www.fotokritik.com dan hemşerimiz Müzeyyen Arslan tarafından Paçan 'dan Şur' a çekilmiştir.
Dr. Bülent yine girmişim köyümü bir kez daha seyretiyorumteşekkürler diyorum sana,eline yüreğine sağlik,bir arzum var onu yerine getirirsen memnun olacağım,köye gittiğin zaman bizim mahalleyi dört tarafdan görüntülersen iyi olacak yakın plan olursa güzel olur,tabiki duymuş olduğum tayın işi gerçekleşmezse inşallah,o zaman bir gün seyreteriz.Sana sağlıklı,sıhhatlı,hayırlı günler dileğimle hoşta kal...............