allah kis'in koyde kalacak olanlara yardim eylesin bi yandan zor koyde kalmak bi yandan guzel bi yandanda sevinçli memleketimiz diye buram buram yesillik kokusu var ama kissin o koku pek yok
evet kışın sebzelerin verdiği kokuyu duyamayız ama insanlarin verdiği sohbetleri unutamayız.
şehide yaşayanlar malum ceplerine hükmediyor amaköyde yaşayan tarlasinda isdediği sebzeyi alabiliyor.
bide köyde yaşayanlarrr dosdlugu misafir severliği ve sevgiyi onlar daha iyi bilir.
OY NENEM HABU BIZE YAPILIRMI HAVU SALATALIGIN KOKUSU ZATEN INSANI DOYURUR?? DEVAM EDUN EDUN BIZIDE DELI EDUN HABURALARDA GERCEKTEN COK GUZEL RESIMLER ELINE SAGLIK MEHMET.. MAHMUT BEYIN ILAVALERIDE DAHA BASKA BIR GUZEL SIZINDE ELINIZE SAGLIK...
Bu mahmut abiyle mehmet abi arasındaki rekabet enson silahlı çatışmaya dönüşür Evleride karşılıklı keleşlerle ordan atarlar birbirlerine devam durmak yok beyler bu hafta ikinizide yaylatarafında görmek isteriz
ben insanlara lazım olduğunu düşündüğüm kış yiyeceklerini görüntüledim ama sizin için bir daha ki sefere hayvan yiyeceklerinide görüntülerim zor bir iş değil.
Size gelince sayın Neceti bey, o gördüklerin hıyarın çicekleri değil buruşmuş yapraklarıdır.