Sevgili Mahmut,
Sayende bir daha köyümü,köyümün mahallelerini ve Çaykara boğazını doya doya seyrettim,sağol...
Hiç yolun Hadiya düşmüyor mu ? Yoksa oralar Şur köyüne dahil değil mi ? Nedense oralardan pek resim konulmuyor..İnşallah bir sayfada benim doğduğum Hadidan çekip doldurursun...Lazkıran,Altuncuların evleri, kulurluların evleri, ve yukarları.....
Güz olmasına rağmen her taraf hala yeşil,sanki ilkbahar gibi...Bir şey dikkatimi çekti.Bu kadar fotoğrafı çekerken kimseye rastlayamadın mı?
Selam ve sevgilerimle teşekkür ederim.
SAĞ OL mAHMUT kEİKE HER MAHALLEDE BİR mAHMUT OLSAYDI.
fEĞMENOSTA BENİM KÖYÜM. AYNI MANZARALARI DOYA DOYA SEYRETTİM.
bİR HAFTA SONUNA BU KADARI SIHARDI.
ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK
Sayın Adnan ve Muzaffer hocalarım çok adamlara rastladım.
Kişiler ile olan fotoğrafları ayri başlıklarda verdim. Dikkat ederseniz resimlerin tarihleri Ramazan Bayramının 1.-2. ve 3. günlerine aittir yanı adam köyde çok vardı.
Feğmenosta bayram başlığında verdiğim resimlerin aldındaki yorumlarda birinde (Fransadan Ahmet veya Vedat Uysalın kızı olacak) bu adamı köyde ayni anda nasıl buldunuz diye soruyor.
Bu arada Naci beyin dediği gibi keşke her mahallede bir Mahmut olsa iyi olurdu.
Benim küçük bir fotoğraf makinem var cep telefonu gibi belime takıyorum köyde mahallede gezerken çalışırken bir işten diğerine giderken köye gidip dönerken güzel bir manzara gördüğümde çekiyorum. Özellikle köyden Çaykara hava iyi olduğunda yaya gidiyorum ki güzel resimler çekeyim siteye vereyim diye.
Köyden uzakta yaşayanların bir kare fotoğrafa hasret olduğunu bildiğim için bu işi yapıyorum. Bu arada çok uzun yıllar görüşemediğim köylülerim arkadaşlarım İstanbul’dan Gökçeada’dan arayıp güzel görüşlerini belirtiyorlar.
Sevgili Köseoğlu,yaptığınız işin nekadar güzel olduğunu fotoğrafları izleynler takdir ediyordur.Ben de takdir ediyorum tabiiki.Demekki yolda izde kimseye rastlamıyorsun.Gerçekten köyümüz çok ıssız,ne yapalım,inşallah ileride sağlıklı emekliler ordusu sayesinde şenlenir de fotoğrafların bir bölümünde onlarada yer ayrılmış olur.
Mahmut abi köyde herhalde belli başlı yerler işaretledun her seferinde orda durup çekeyursun bu fotoğraflari.Hep ayni yönden ara sira biraz o yana bu yana dön veya makinayi döndur belki başka yerlerida çekersun.
Niye öyle diyosun Mehmet balkonlarının altındaki funduk kafulini bu sefer fotoğrafın sağına alıp çekti Fatmaların mahallesini, , bak Fatma nın hiç sesi çıkayumi