09 MART 2008 DAHA ÇOK YUKARI ŞUR

Koyumuzle,Yaylamizla,Caykaramizla,Karadenizimizle, ilgili resimleri burada paylasalim.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sami Ayan

Mesajgönderen Raif Güvercin » Sal Mar 18, 2008 4:41 pm

Mahmut bey ciğim resimler için teşekkür ederim resim çekdiğin yerlerde iz olan herkesin müşterek anısı olduğu yerleri baz alırsan çok daha makbule geçeçek sayın kamil beyin evin altındaki değirmeni resmetmen gerekirdi özellikle aradım dereyi buldum değirmen yok oralara gidersen orayı unutma daha başka bir renk gelir teşekkür ederim buraları bize gezdiren arkadaşıma (kamik beye) teşekkür ederim.
Raif Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Mar 19, 2008 11:03 am

Değerli arkadaşım RAİF...!!!
Önce şunu yazayımki bana hitabındaki resmiyeti (kamil beyi!!!!) hiç beğenmedim...!!Bu hitap şeklini hemen geri almanı rica ediyorum.Aramızdaki samimiyete yakışmaz...!!!
Gelelum değirmene...!!Zavallı mahmut arabası yok...!Ancak raşiya(mezarlık) kadar gidip resim çekebildi ALLAH razı olsun ondan...Oralarakadar gitmeden bizi oralara götürdüve çok mutlu etti...!!
Evet raifciğim...!!!Oralar baharda çok güzel oluyor..imşallah oraları yazın çekip bu siteye atıp gelemeyenlere hasret dindirmek için siteye atacağız..!!!
Seni hasretle öpüyorum....!!!Herkese şahsında sonsuz selamlar...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Mar 19, 2008 12:26 pm

Mahmut Kardeşim bugünde iyi bir şekilde baktım resimlerine,ne diyeyim duygularımı kelimelerle ifade etmem mümkün değil,yağciliği hiç sevmem ama emeğin çok bize öncelikle bize hakkını helal et,mevla bu yapmış olduğunun karşılığını kat,kat verir inşallah sana,bu vesile ile bir kez daha şükranlarımı sunuyorum,unutma her gün buraları geziyorum.............
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön MANZARALAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir