gönderen Adnan Ayaz » Sal May 22, 2007 2:29 pm
.....Fotoğraflar için hepinize teşekkür ediyorum.Artık eskisi gibi yaylaya çok uzak değiliz.Birileri gidip bize oralardan kareler getirebiliyorsa ne güzel bir şey...
.....Geçmişle kıyaslanamıyacak kadar şartlar oluştu.İnşallah fırsat buldukça sağlığımız elverir de oralara sevdiklerimizle gidip geliriz...
.....Fotoğraf konusunda ileriyi görebilmek çok önemli.Bu çekilen fotoğraflar 25-30 yıl sonra antikadır unutmayalım.Eskiden genelde gezdiğimiz arkadaş grubuna hep ben fotoğraf çekerdim,fotoğrafı ben çektiğim için de sanki o karede ben de varmışım gibi bir duygu taşırdım. fotoğraflara bakarken,bunu falan yerde bunu filan yerde çektim,bu falancı bu filancı,ben de fotoğrafı çeken olduğuma göre ahaniyayım derdim....
.....Ey faniler ey genç arkadaşlar! Ben sizinle yaylaya gelemedim diye mi bizim obanın yolu açılmadı da oralara gidemediniz.Herkes gibi ben de önce bizim evin ne durumda olduğunu merak ettim.Sağından solundan teğet geçtiniz,bir sorun olsa haberimiz olurdu herhalde.Hani gurbetten gelene sorarlar ola bizum Adnan'ı gördün mü?He he,gördüm eyidur,çalışıp duruyor işte.Niçun gelmedi,ya da niçun mektup yazmaz gibi sorular sorular.Gurbetten gelen arkadaşın yanında bir Adnan fotoğrafı varsa,yakını onu önce bakmak için ister,sonra da bende kalabilirmi diye sorar ve alır da...Oğlunun ya da bir yakınının fotoğrafını hatıra saklamak için...
.....KUŞMER sevgisi kimileri için,sanki yeni doğacak bir bebeğe bir an önçe kavuşmak ve onu koklamak gibi bir şeydir.Sizler gittiniz gördünüz,kokladınız ve döndünüz...
.....Ola uşaklar,bizum Adnan'ı gördünüz mü?Fotoğrafı var mı sizde?