gönderen Adnan Ayaz » Cum Şub 13, 2009 3:24 pm
-İnsan komşisini tanımadimi biraz ayip kaçar değil mi sevgili Hasret?
-Kuşmer yaylasının mudavimlerinden vede evlerinizin arasında ölçsek belki de elli adım yoktur.(Senun adımlarınla).
-Demek,yaylaya malolmuş birisi olarak sevgili Kontoloyu(Mehmet Nuri Birinci) tanıyamadın.Olabilir,çağrışım yapamadın.Kafanda 1970'li yılların Nuri profili olmayabilir.Ben,Mehmet Özbilgi'yi anında tanımalıydım ama bir an tereddüt ettim ve tanımasaydım ayıp etmiş olacaktım.Mehmet'in giyindiği paltoyu çok iyi hatırlıyorum ancak ne marka ve ne malı olduğu hakkında bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum.O karedeki diğer kişinin Nuri olduğunu tanısaydın paltosuz da olsa o dağlarda üşümediğini bilecektin.Çünkü biliyorsun,sabah ezanı ile meşhur bir dağcı gibi yaylanın içlerinden ya Komarlığa ya da Çuğuyurdiya veya Kemere doğru nağirdan önce hareket eder ve havanın durumuna göre de geriye döner...
-Bu vesileyle bir konuya değinmeden geçmek istemedim.Sitemizin özellikle bu bölümünde birçok kişiyi eski fotoğraflarıyla yayınladığımız halde kendilerinden bir tek mesaj bile alamadık.Bu ilgisizlik yüzünden "bize ne oldu" diyorum ve bu arkadaşlarımızın da sitemize gelerek onlarla beraber olmayı arzu ediyorum.Ama olmuyor,zorla olmuyor.Biz yine de işimize bakalım ,kolay gelsin Allah rast getirsin.Selam ve sevgilerimle...