Selam arkadaslar.
Mehmet Marasoglu hakikaten tam bir karizma.
Oldum olali Mehmet abinin sesi ve kendisi hep dikkatimi cekmistir.
Bakmayin siz onun halk partili olduguna biz onu cok severiz.
Duyan da hayatta CHP karşıtlığı dışında hiçbir referansın olmadığını zannedecek. Mesele sevmekse hele,solculardan daha fazla hazzettiğini de biliyoruz.
Sizden ricam düşünce platformunda ne yaparsanız yapın fakat diğer bu bölümlere siyaseti sokmayın. İki yıldır bine yakın fotoğraf verdim, seyretip etmediğini bilmem fakat hiç yorum yazmımışsın. Ne zamanki Hasret orada o parti adını kullandı, hemen bir şey türtü sizi, tamam bir şey dediğin yok fakat bir kaç kişi yazmaya kalkarsa değişik yerlere bu iş kayar.
O yüzden hiç büyütmeden bu işi burada kapatın,
Bu sözüm sadece size değil, Hasrete de tüm üyelere da
Bu yüzden o tip siyası içirekli yazaları buralara yazmayın,
Burda benim siyasetler ustu oldugumu anlamayanlar var herhalde.
CHP li olanlari sevmem oburlerini severim diye bir ilke benden beklemezsiniz herhalde.
Dedikya siyasetler ustuyuz Hakan hele bir yaylada karsilasalim senin agizini burnunu kiracagim.
Mahmut abi senda tutma beni.
La tutmayun beni.
Mahmut ağabey dile kolay 1000 fotoğraf abi emeğine sağlık diyeyim. Ama Hakan'a haksızlık ediyorsun en fazla mesaj attığı bölüm burası olsa gerek. Hem Pisluği Hasret yapayu furçanun beyuğini Hakan yeyu. İkidebir kışkırtuyu bu Mahnidalari. Adamlarun doğasında var siyaset. Ben şahsen oyle olmasından değil rahatsuzluk bilakis memnunum. Siyaset her yere seviyesi ve dozu ayarlandukten sonra korkma bolaşsun faydesi olur zarari olmaz. Siyasetin seviyesi korunarak espiriyle yapıldığı yer de burasıdır sanırım.
Aslına bakarsanız, Hasret in tek derdi ,etrafımda dolaşarak,İşçi Partisi üyeliğine kabul ettirmek kendini.
Ama nafile...Boşa çabalamakta...
Ayrıca ben onu durduğu yerde daha çok sevmekteyim...
Foyan ortaya çıktığına göre...
Düş ulan mahnidaların yakasından !
Nasıl korktuğum başıma geldi, Dedimya birileri oyana buyana çekerse iş karışır.
Köksal Hakan'a haksızlık ettiğimi diyorsun, ben öğünmek için değil örnek olsun diye yazdım 1000 fotoğraf işini bir ara saymıştım bini de geçmiş olabilirim. Bunu derken verdiğim tüm fotoğraflarda yazılanları baktım şimdiye kadar Hakan'ın hiç fotoğraflara yorumunu hatırlamıyorum. Burada yanlış olmakla birlikte, Hasret'in yazısı beni rahatsız etti. Kimse bir şey demeden kapanıp gitsin, ben karıştırmayayım diyordum. Ne zaman Hakan müdahale etti o zaman o yazıyı yazdım. Ben bu cümleyi özellikle orada yazdım "Bu sözüm sadece size değil, Hasrete de tüm üyelere da"
Arkadaşlar ben ve benim gibi çoğusu burayı tanışma ve kaynaşma köy sitesi olarak görüyoruz. Burada siyası yazılar oldumu amacından sapar.
1000 aşkın üyemiz vardır, bunların en fazla 30 kişi burada aktiftir. Bu aktif olan kişilerden 15-20 side köyü seviyor ve köye özlem duyduğu için kim ne yazarsa yazsın görmezlikten gelerek buradaki aktifliğini davam ettiriyor.
Arkadaşlar bu siteyi sizler veya arkadaşanınz yapmış olabilir. Kim yapmış ve yürütülmesinre emek harcayanlardan Allah razı olsun. Sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunarız.
FAKAT ARTIK BURASI ŞAHİNKAYA KÖYÜNE MAL OLMUŞ BİR SİTE DIR
teşekkürler mahmut abi fotoğrafın için.bu arada hasret abi halk partililerden ne istiyorsun anlamadım siyaset üstü yaklaşımınıda çok beğendim.sendede demirel gibi maşallah laf bitmez. selamlar
Ola Hasret dayimun oğli doğri deyur chp den ne isteyursun .İmanun şartlarina nasıl 6 kabul etup iman ettuysen ,chp nunda ilkeleri 6 tanedur onlarida kabul etbu iş tam olsun bitsun o zaman tam iman etmiş sayilursun daha bir alup veremeyeceğun kalmaz
En son Mehmet Aydinli tarafından Cmt Haz 07, 2008 8:37 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
böyle giderse mahmut abi karambole gidecek bundan sonrada resim filan atmayacak siteye bizede işkence yapacak 1985-1990 yayalada olan sağcı solcu kavgaları geldi aklıma birden.bu millet ne kadar enayi imiş şimdi daha iyi anlıyorum.