parantez içindeki "Sevgi" yi kaldırdığına göre artık "Ayşe deyin bana" diyosun anlaşıldı. Çok da tuhaf gelecek ama:Ayşe, çok güzel fotoğraflar gönderiyosun, teşekkürler
AYŞE ÇOK GÜZEL BİR FOTOĞRAF. ZAKODALAR ORTADA OLMASA DA BİR DAHA BİR ARAYA GELMESİ BLKİDE İMKANSIZ BİR TOPLULUK VAR. YANİ FOTOĞRAF ZAKODA GİBİ ACIMTRAK VE GENE ONUN GİBİ LEZZETLİ. ELİNE SAĞLIK.
ZAGODALAR SEPETTE. ASLINDA FATMA KIZLARIN ELLERİNDEKİ ZAGODALARI GÖRDÜ. ZATEN O GÖRDUĞUNUZ ÇAYIRIN YARISI DA ZAGODADIR . O YIL MÜBAREKLER O KADAR ÇOK OLMUŞTUKİ 3 GÜN BOYUNCA ZAGODA KESERDİM. O SENE İSTESEYDİLER ALTUNCU ABİLERE BOLCA GÖNDERİRDİM. ŞİMDİ VAR YARIM KAVANOZ ZAGODAM. İSTERSENİZ ONU DA BÖLÜŞEBİLİRİM.
İSMİMDE BİR DEĞİŞİKLİK YOK BÜLENT. PARANTEZ İÇİNDEKİ SEVGİ TANIŞMA KAYNAŞMADAYDI. NASIL SESLENMEK İSTERSEN ÖYLE SESLEN. SEN İSTESENDE BEN SANA HAKAN DİYEMEM O YÜZDEN BENCE SEN YİNE SEVGİ DEMEYE DEVAM ET.
Emeğine sağlık.O resimdekilerle bir daha zagota toplamaya gitmek istesen,mümkün değil.
Çünkü hepsini bir arada ve yaylada bulmak çok zor.
Resimdekilerin bir kısmını seçemediğim için (gözlüksüz) tanıyamadım.
Anlayış gösterin.Biraz genç sayılırım.
Soldan 1. Hakime ablanın kızı olması gerek(benzetme)
2.Nanife Kama (bekçina)
3.Çıkaramadım (katoleyo hasanın hanımı Hayriye olabilirmi?)
4. ?
5.Tanımam mümkün değil... (Canım benim, kardeşim o)
6.Hakime Ayal (Saatçina)
7. ? (Analığım-İstrenli'ye benziyor. Ama genç gibi)
Evet, tanıtımdan sonra gelelim zagotalara. Hadi kişileri tanımada gözlerim iyi seçemiyor ama zagotaları (yaş yabani soğanlar) ellerde göremiyecek kadarda değil.
soldan 1.3.ve en sağdaki kişilerin ellerinde var.
Hakime abla herhalde sarı çiçekli zagota yapacak...
Zagotalı turşu yemek isteyenlere bize buyurun diyorum.
merhaba ayşe zagoda ve turşu kadar uyumlu başka çift yoktur herhalde. resimde sadece seni tanıdım.yanılmıyorsam sağdan üçüncüsün. sevgiler ve selamlar...