Sevgili Hasret in uyarısıyla arkadaki seyircilere daha dikkatli baktım,yüzü karalanmış kişi hakkında diğerlerinden daha fazla fikir sahibi olabildiğimi itiraf etmeliyim.Bu sayfadaki pek çok fotoğraf hakkında başarılı sayılabilecek bir tanıma geçmişim olsa da,hiçbirini tanıyamadım ve şimdi merak etmekteyim doğrusu.
''KARAKUŞ''un bir araba markası değil de Mustafa amca nın kendisi olduğunu çocukluğumun hangi döneminde farkedebildiğimi tam olarak anımsamıyorum.Hani insan 40 tane yabancı dil bilse de tek dille düşünebilir ya,''Mustafa UYGUN''çağrıştırmıyor doğrusu ''KARAKUŞ''un onda birini.Bu anlamda Hasret in Muzaffer ağabeye yönelttiği ''gerçekten adını biliyor musunuz Karakuş un''sorusu müthiş keyif verdi bana.
Karakuş u unutmayalım,Mustafa amcayı da unutturmayalım ama...
Babamın yanında arka plandaki ortaokul şapkalı yakışıklı delikanlıyı Başaran Aydınlı ağabeyimize benzettm yüzde doksandokuzbuçuk da odur.İnşallh yanılmadım.İki gündür incelemdeyim.Araştırma devam ediyor,sevgilerimle
Fevkalade önemli bir fotoğraf. Bu fotoğraf büyük bir ihtimal 27 Şubatta çekilmiştir. Kurtuluş törenlerinde. Ama acaba yılı kaçtır. 60 larda olacak ama... Bu arada Mahmut amcayı caminin altında bir ayakkabıcı vardı Hopşeralı ona benzettim önce. Hakikaten benziyor. Arkadan kimseyi tanıyamadım ama merak ediyorum doğrusu...
Yüzü karalanmış olan Emekli komiser Şaleya Enver Yazıcı dır.
O zamanlar orta okul talebesidir.
Adnan Abi biraz daha bakarsa herkesi tanıyacak.
Şevki amcanın arka hizasında ki Çetin Duman dır.
Selamlar
Sevgili Hasret,belki hepsini tanıyor olabilirim fakat bir türlü çıkaramadım.Sakın atıyor deme.Çetin Dumanı inanın tanıyamadım.Onun arkasındaki zat Ustamahmut Celale benziyor.Başaran ağabeyin yanındaki ise Hüseyin Bayraktara,rahmetli İbrahim Atalayın arkasındaki kişiyi de kendime benzettim.Bak atıp tutmak nasıldır.