Ben bi Agıle yi tanıdım (bikaçkişi daha varda isimlerini bilmiyorum). Ama çok güzel fotoğraflar, aşağa ki taşın orda köy ekmeği ile salatalıkları bitirdiler tabi maden odacaklarına çıkamadan acıga toplamağa başladılar. Güzel katkın için teşekkürler
Birkaç kişi tanıdım ama net ismini söyleyebileceğim üst resimde oturanlardan en sağdaki Hacı Hasan Şahin'ın kızı Fatma (belki de ismi değişik olabilir)....
bende agile ablayi ve ikinci resimde elinde bi pleki misir ekmegi olan ayse abla(kazanci eski soyisim) yi tanidim. o yillarda halbuki on basilikta yaptim ama digerlerini taniyamadim.
Birici resim ayaktakilerden sol baştaki Aşye ÖZTAŞ (Habib'in hanımı) hemen yanındaki tam emin olmamakla Fevkiye Selimoğlu hemen yanındaki körimi (Ömer Selimoğlunun eşi olabilir.) Başı açık hanımı tanımadım diğer ikisi kardeş Ahmet Özbilgi hocamın kızları Zinnet ve Funduka
oturanlardan solbaşta Akıle ve Birsen ATAMAN (Enver Atamanın eşi)
Ben bunları tanıdım bakalım fatma beni dorulayacakmı?
Mahmut bey, akile ve zinnet, funda ozbilgiden haric baska kimseyi taniyamadiniz diger isimler yanlis, biraz daha dusunun isimleri aciklayacagim isin garip yani sitemizde en aktif kisilerden birini nasil kimse taniyamamis ona sasiriyorum
HMMMMM E KIIIIIIII BU RESIMLERDEKI AKTIF ÜYE DEDIGIN SAHIS BAYANLARDAN KIMDIR ACABA MERAK ETTIM DOGRUSU..
BU FORUMDA SENDEN ALA AKTIF OLAN YOK BAYANLARDAN; AMA BIR TAHMIN YÜRÜTEBILIRMIYIM GERCI RESIMDEKILERIN HIC BIRINI TANIMIYORUM AMA; ARALARINDA YOKSA ARAMIZA YENI KATILAN AYSE KAMA YENGEMIZMI VAR ???
Birinci resim sol baştaki Körün Aynur.
Oturanlardan birincisi Akile, ikincisi Ayşe Kama (Kazancı)
Aslında hepsini tanıyorum ama isim olarak bilemiyorum.
Mesela ayaktakilerden soldan ikinci olan yetim bir kızdı.
Evleri bobayros camisinin yanında hocanın evinin arkasında küçük bir evdi.Hatta düğününüde hatırlıyorum.
Öbürleride hepsi gözümün önünde ancak isimlerini hatırlayamadım...