gönderen Adnan Ayaz » Pzt Eyl 10, 2007 3:19 pm
...Sayın Fatma Özbilgi'ye,
...Siteye aktardığınız fotoğraflarla ilgili yapmış olduğum açıklamalarımın sizler ve diğer bazı üyeler tarafından yanlış anlaşılması ya da benim anlatmak istediğimi yanlış anlamanızdan ötürü son derece üzgünüm.
...Bazı fotoğraflarla ilgili verilen bilgiler yanlış olduğu için böyle bir talebim oldu,elbette siz o fotoğrafların ve onlarla ilgili bilgilerin tam olarak doğruluğunu bilemeyebilirsiniz...
...Benim istediğim fotoğraf bilgilerini ilgilenenlere doğru olarak aktarmaktır.Devamlı olarak siteyi takip etmem mümkün olmadığı gibi her fotoğraf hakkında da bilgim olmayabilir.Sadece en azından benim çektiğim fotoğraflarla ilgili olarak yanlış bilgilendirme olmasın diye kaynak belirtilmesini istedim.
...Bölüm yetkilisi dışında bu hususta kimse ile muhatap olmayı da arzu etmiyorum.Tartışma konusu olmasını da.Ben,bana ait fotoğrafların albümümde kalmasını isteseydim,çoğaltıp kimseye vermezdim...
...Eğer bir fotoğrafın tarihi,yeri,karede yer alanları ve fotoğrafı çeken kişi doğru olarak bilinirse bunun kime ne zararı vardır.Bu nedenle isteklerim oldu ve malesef yanlış anlaşıldım...
...Siz ve diğer ilgililer aynı şevk,aynı zevk ve aynı heyecanla görevinize kaldığınız yerden lütfen devam ediniz.İnsanlar konuşa konuşa anlaşırlar.Sanal ortamda bizler yazı dili ile anlaşmış olalım.Bu konuyu daha fazla kurcalamanın elbette bir yararı olmayacaktır...
...Çalışmalarınızda başarılı olmanız dileklerimle sizi kırdıysam özür dilerim,diğer üyelerimizide kırdıysam onlardan da özür dilerim.Selam,saygı ve sevgilerimle sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileğiyle hoşça kalın diyorum...