İlkaycığım resim gercekten çok güzel . Eski günleri o ilkokul günlerini tekrardan çok güzel anımsattığın için çok teşekkürler. fakat ben kendimi bir türlü bulamadım .beni bu resim de bulan oursa lütfen haber versin. eline sağlık İlkay.
Yukarda kı fotoğraf Müdürümüz Muharrem DURGUN un arşivinden alınmıştır.Bu fotoğraf, o dönem kızılayın dağıttığı Beyaz peynir(ki o dönem beyaz peynir bulmamız çok zordu)i afiyetle yediğimiz övle paydosunda çekilmiştir.
Aslında benimde bu haliyle tanıdığım 10 kişiyi geçmez.Sol başta Mustafa DURGUN,Haşim GÜVERCİN,Mehmet Nuri DURGUN,Cumhur KURTOĞLU,Hüseyin KURT,Adem KAHVECİ.Hemen yanlarında Fevzi İbrahimağaoğlu(rahmetli),biraz arkada Mehmet Nuri OKUR,Diğer tarafta Muhammet çalıkoğlu ve üç dört kişi arkada ben(kıvırcık saçlı).
Sayın Mehmet Şahin ,deden 1934 de memleketten çıktı ama herkesi iyi tanıtmış size maşallah ben kendimi tanıyamadım ama sen hiç memlekete bile gelmeden bizleri çok iyi tanıyorsun fotoğrafda 30 sene önceki resmimizde bile bizleri tanıyabiliyorsun.Helal olsun sana. Hiç görmediğin insanları resimlerden tanıyabiliyorsun Çok zeki bir nesilin iyi bir ürünü olmalısın ..................NE DİYEYİM.
ilkay,kendini buldun mu ? benim hemen karşımda kıvırcık saçlı göz kırpıyorsun (biraz şeytanca) mehmet kendini bulamamış herhalde ....mehmetciğim son anda farketim en arkada ismet öğretmenin ayakkabılarını siliyorsun...