gönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Haz 18, 2008 7:32 am
Dr. Bülent haklısın, Fakat özürüm var. Dairede nüfus müdürlüğü ile ortak internet kullanıyordum. Bu hafta modemde bir sorun oldu giremiyorum. Döndün Adalet bakanlığının rahmetli Ahmet Kazancı’ nın kamyonu gibi internete. Bir fotoğraf bir saat da zor geliyor. Çoğu zamanda hiç gitmiyor. İsimleri yazmadan ben fotolarında geleceğine inanmıyordum ya göndere tıklamış oldum.
Neyse bildiğim kadar izah edeyim. Daha önce yazdığım gibi eski fotoğraf kaynağım. İslam (Mehmet) Güvercin ile amcam Hayri Köseoğlu’dur. Bu fotoğrafları gören Sabahattin Kuzu eski arşivin de mevcut fotoğrafları bana vereceğini söyledi.
1.fotoğraf rahmetli Hüseyin Selimoğlu yanındaki çocuk Yüksel Taşkının oğlu Mustafa dır.
2.Fotoğraf ayaktakiler soldan 1-Hamit Kahveci 2- rahmetli Ahmet …………. soyadı aklıma gelmiyor(zurduklidan Çaykara maliye veya vergi dairesinde çalışırdı) 3-Veli Taşkın oturanlar 1.Dr Ahmet Kalkan 2-Ahmet Güvercin
3.fotoğraf Gökçeada da çekilmiştir. Ayaktakiler 1-………………2-Dursunali Çınar 3-……. (Mustafa) Atalay 4-Ahmet Köseoğlu 5-………… oturanların adlarını bilmiyorum.
4. Fotoğraf feğmenos camısın de bir bayram günü çekilmiş 1970 yıllar şurlilar Gökçeada ya gitmeden önce
Şöyle ön tarafta sağdan kısa mont giyinik eli cebinde Mehmet Maraşoğlu (yine burada s takılma Hasret) önün önünde rahmetli Hasan Kalkan (kot haviz emice) sola doğru yüzleri görünenler devamında Mehmet Güverçin (Yaşar Güverci’nin babası) İsmail Güverçin (Gökçeada da ) Dursun Güvercin (bizim meşhur (bilaloğlu) Dursun o zamanlar İstanbulda müdürüm derdi, takım elbise ve kravatlı,) en solda Mustafa Aydınlı (mehmetin babası)
Sağ tarafta ayakkabı bağlayanın yanında Şükürbey Selimoğlu, rahmetliler Nihat Aydınlı, Mehmet Güvercin, Bilal Güvercin vardır.