BİR HASTAHANE ODASINDA DURSUN SELÇUK VE ZİYARETÇİLERİ

Gecmisimizle ilgili, paylasabileceginiz eski resimleri, burada hep beraber paylasmaya varmisiniz?

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sami Ayan

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Haz 23, 2008 6:15 am

Şimdi mesele anlaşılmıştır...Resim büyüyünce gözlerimiz farkedebildi..Sanırım hepsi bu kadar...Ama yine de Bedire halayı fark etmeliydik diye düşünüyorum...

Sen ne dersin Ayşe ?
Resmi değiştirmedin değil mi ? Ama resim değişmiş olsa sayfa ele verirdi...Çünkü o zaman aşağı kısma düzenleme yapıldı ibaresi çıkardı..
Yok yok biz koskoca Bedire halayı göremedik işte... Sağlık olsun...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Çrş Haz 25, 2008 8:02 am

Ordaki hasta olan amcayı bende çok iyi tanıyorum.Evet Sami hocamın dediği gibi mülayim bir amca idi.yaylada kahvecilik yaptığım dönemlerde müşterilerimden birtanesiydi.Hesaba itiraz etmeyen çok nadir amcalardan biride bu amca idi.mekanı cennet olsun
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Prş Haz 26, 2008 7:20 pm

Muzaffer Altuncu yazdı:
Şimdi mesele anlaşılmıştır...Resim büyüyünce gözlerimiz farkedebildi..Sanırım hepsi bu kadar...Ama yine de Bedire halayı fark etmeliydik diye düşünüyorum...

Sen ne dersin Ayşe ?
Resmi değiştirmedin değil mi ? Ama resim değişmiş olsa sayfa ele verirdi...Çünkü o zaman aşağı kısma düzenleme yapıldı ibaresi çıkardı..
Yok yok biz koskoca Bedire halayı göremedik işte... Sağlık olsun...

Muzaffer abi, inan fotoğrafı değiştirdiğim yok. Nedense ben bu fotoğraf gönderme işini beceremiyorum. Ya çok küçük yada oldukça büyük oluyorlar. işte bu fotoğrafta büyüklerden biri. Fatma'ya da her zaman düzeltmek işi kalıyor. Aslında zahmet etmekte istemiyorum ama biri bana bu işi öğretene kadar her gönderdiğim fotoğrafta bu sorunlar yaşanacak galiba. :lol:
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Prş Haz 26, 2008 7:25 pm

Cengiz Selimoglu yazdı:Ordaki hasta olan amcayı bende çok iyi tanıyorum.Evet Sami hocamın dediği gibi mülayim bir amca idi.yaylada kahvecilik yaptığım dönemlerde müşterilerimden birtanesiydi.Hesaba itiraz etmeyen çok nadir amcalardan biride bu amca idi.mekanı cennet olsun

Babam hakkındaki güzel düşünceleriniz için çok teşekkürler. Hangi yıllarda kahvecilik yapmıştınız?
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Sal Tem 01, 2008 7:03 am

Öncelikle mrb lar.sanırım siz şu bizim çirkin :D Esranın halasısınız.kahvecilik 86 yılından 92 ye kadar ve sanırım bu köyde tanımadığım insan sayısı çok az olsa gerek
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön NOSTALJIK KARELER

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir