1975 SURDAN BIR KAC COCUK TANIYABILEN CIKACAKMI???

Gecmisimizle ilgili, paylasabileceginiz eski resimleri, burada hep beraber paylasmaya varmisiniz?

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sami Ayan

1975 SURDAN BIR KAC COCUK TANIYABILEN CIKACAKMI???

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Oca 30, 2008 1:34 pm

Resim
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Oca 30, 2008 8:55 pm

harika bir fotoğraf daha. Hiç birini tanıyamadım evden çıkarmağa çalıştım gene olmadı. Evin yamaçtaki duruşuna bakılırsa ilk ihtimal İbrahimağaların evi, hemen aşağasında oehlevanların evleri vardır ikinci ihtimal necati ayan ın evinin yukarısında yine benzer beyaz badanalı bir ev vardı o diyorum , yanıldım mı fatma

allahalla tekrar baktım, imkanı yok çıkartamıyorum :D
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Çrş Oca 30, 2008 9:29 pm

OZAMANKİ ÇOCUKLARIN BİRDE ŞİMDİKİ HALLERİNİ GÖRMEK İSTERDİM. TARİHE BAKILIRSA YAŞLARIMIZ FOTODAKİLERLE YAKIN SAYILIR AMA HİÇ BİRİNİ TANIMADIM. YİNEDE ÇOK GÜZEL FOTOĞRAF, ELLERİNE SAĞLIK
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Oca 30, 2008 11:07 pm

Fatma benim bir teklifim var !
1975 yılına ait bu çocukları açıklama,,,,Aynı kişileri getirebiliyorsan bir araya getir ve aynı yerde yazın bir fotoğraf çekin....O zaman belki tanırız...

Biz bekleriz....

Hani bazıları mektup yazıyordu ve postaneye teslim ediyor ve bilmem kaç sene sonra açıp medyaya okuyacaksınız diyorlardı ya ! Onun gibi bir şey...
-Onlar yıllarca bekliyorlar da biz yaza kadar bekleyemeyecek mıyız...Bekleriz !!!!!!!!!

-Bunların biri sen olmayasın ?
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Oca 31, 2008 8:31 am

Erkek çocukların sağdakisi kardesin Vedat Uysal tam önündeki sağdaki kız da sizsiniz, Diğer erkek Ahmet olmalı Fakat vedat sima olarak hatırlanıyor. Bana öyle geliyor.

Fatma sabah yediğimi unuttum siz bizlere 33 yıl öncesini soruyorsun. Allahını seversen yaz kim olduklarıda bizleri uğraştırma. Daha öncede aynısını yaptın şu yaylada kağur kulesinin oradaki taşta çekilen iki fotoğraflara bayağı beyin cimlastiğı yaptık.Gerci onlar yetişkin hatırlanabilecek kişilerdi. Bunlar cocukluk resimleriniz bayağı değişmişsınız.

Bizim köyün durumunu herkes biliyor. çok dağınık vede %80 cıvarı dışarda kuşmer yaylası olmasa biz şurlular birbirimizi zor tanırdık. Şimdi Fatma sen 33 yıllık resmi tayattın gözümüzün önune Dr.Bülen yayla evinden tanımaya çalıştı Muzaffer hocam hikaye anlatıyor. ben ne diyeyim .
Köyümüzün bu durumuna göre bu site olmasaydı abinle çocukluk arkadaşı olmama rağmen ben seni sen beni tanımazdık değilki çocukluğu.

Şimdi siz cevap verin bakayım mantıklı cevabın varmı.

Şunu açıkca belirteyim fotoğrafa diyeceğim hiç birşey yok belge niteliği taşıyor. Bizi uğraştırma yaz kişerin adını burada hatıra belge olarak kalsın değer taşısın.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Oca 31, 2008 11:20 am

Maşallah Mahmut çok sabırsız,,,,
Benim teklifime sanki kızmış gibi bir durumda,,,20 sene sonrası için PTT ye mektup verenlerdeki sabıra bak,bizim Mahmut Müdürümün sabırsızlığına,,,,

Ben sözümü geri alıyorum Fatma,
Olaki Mahmut kardaşı kızdırırız,,,,Bu beni fazlasıyle üzer de ondan..Tekrar edeyim ki kızlardan biri Fatma Özbilgi olmalı gibi geliyor bana,,

Aman Mahmut Müdürüm sakın kızma...Seni üzersem ben de üzülürüm,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Oca 31, 2008 11:59 am

Hocam siz bana ne derseniz deyin beni üzmez abımsınız.
Fakat biraz hareket gerekir bir şeylere takılacaksınki karşi taraf bir şeyler yazzın. Her gün sabah ilk iş bilgisayarı actımmı günlük sayfaya bakıyorum. Rize -Çamlıhemşin den selam ve hava durumu yazmaya ben bile bıktım. Okuyanlarda sıkılmış (mahmut selam gönderiyor hergün gönderir rize çamlıhemşih havasından banane gibisinden) düşünebilirler.

Şimdi bu fotoğraflar bakıp yazanların diyeceği güzel resimler elinize sağlık tanıyamadım veya tanıtım filancı. Bu tip şeyleri ara sıra yazmak istemiyorum. Basma kalıp üsteki kişinin yazdıklarını kopyala yapıştır hesabı. Nasıl olsa Fatma benim kadeşim o beni abisi kabul ediyor. Biraz hareket olsun dikkat çeksin diye takılayım dedim. Başardım sizi buraya ikinci yazı yazmaya zorladım. İllaki fatma da bir şeyler yazacak işte nerede hareket orada bereket hesabı
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Oca 31, 2008 12:13 pm

KESIN BIRSEYLER YAZACAGIM :D :D :D SUAN COK YOGUNUM BIRAZ SONRA KESIN YAZACAGIM :D :D GUZEL TAKTIK MAHMUT ABII DEVAM ET :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Prş Oca 31, 2008 12:20 pm

Vedat her yerde ve her yasta taninir
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Şub 03, 2008 2:11 pm

Mahmut abi nedur her yere ayni yazilarla doldurdun, biraz ugrasursen habu resimeki senin yasitlarindan bir kac kisiyi taniyabiliridin, allah allahhhhhhhhhhh biraz ugrasun :) :) :) isin guzel yani insanlari tanimak icin ugrasiyoruz sonradan kimler oldugklarini acikliyoruz, hasimdi mesela sen Vedat abimi tanimissin tabikida benide :) :)

Evet resimde sagdan, Kiz cocugu benim (Fatma Uysal Ozbilgi)

arkamda olan oglan cocugu abim Vedat Uysal
Digerlerini biraz daha karisdurun bulursunuz :) Mesela Bulent yayladaki evlerden tanimaya calisiti guzel yontem evi tanimis olsaydi diger cocuklarida mutlaka bir sekilde cikarirdi :) ev Rahmetli Daymin Mustafa Ayalin simdide Yerika yani obur dayimin oturdugu evdir, arkada beyaz kirecli evde hebesinanin evidur :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Şub 03, 2008 3:35 pm

Eğer ev yeriganın evidir diyosan arkadaki benim dediğim yani ibrahimağaoğlarının evidir Fatma. O civarda o yaşlarda olanları düşünürsek bir tanesi Akıle olabilir mi :D

Mahmut ağabeyi biraz daha boğaltuyuruk ama :D
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Şub 03, 2008 3:52 pm

Bülent ALTUNCU yazdı:Eğer ev yeriganın evidir diyosan arkadaki benim dediğim yani ibrahimağaoğlarının evidir Fatma. O civarda o yaşlarda olanları düşünürsek bir tanesi Akıle olabilir mi :D

Mahmut ağabeyi biraz daha boğaltuyuruk ama :D

Hic sorma mahmut abi kizacak ama ne yapalum :D vallahi akile deyildur :D biraz daha yakinlassan benim akrabalaruma dogri deyurum :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Sal Şub 12, 2008 2:08 pm

Fatma merhaba.

Yetmedimi beklettiğin.Şu resimlerdekilerin ismini versene?

Vedat'ın yanındaki Mustafa dayının Hüseyin,öndeki küçük sevim onun yanındaki Hatice olmalı.Zaten o yıllardan sonra hiç görmedim kendilerini.

Hemen cevap bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Şub 12, 2008 2:31 pm

Merhaba abiiiiii..

Resimdeki isimler tam olarak piyasaya cikmis eline saglik :)

Evet siralamaya yapilirsa...
altan kiz cocuklari sagdan sola...

1..Fatma Uysal Ozbilgi.
2... Hatice Ayal ( Rahmetli Mustafa dayimin kizi)
3.. Sevim Ayal... Mustafa dayimin en kucuk kizi..
4.. Vedat Uysal.. abim
5..Huseyin Ayal.. mustafa ayalin oglu ( toreleka saat kulsi derlerdi ona :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Dön NOSTALJIK KARELER

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir