Bence bu resim Yavuz Selim öğretmen okulunda okudukları yıllar. Tamamı bıyıksız ve kıyafet tek tip. Nazım Hoca 'mın şakasıda öğrenci işi. Oturan soldaki Nihat Şahin'in ağabeyi sağdaki ni tanıyan yazsın.
Bir şey daha o yıllarda Şahinkaya iki ilkokulu baraka idi.
Vayyyyyyyyyy beeee resime bakarmisiniz, iki dayiminda bu kadar genc hallerini ilk sefer goruyorum, ahmet ozbilgi dayim cok fazla degismedi desem yeridir, zihni ayla dayimi ilk sefer bu kadar genc gordum hala inanamiyorum, eline saglik paylastigin icin...
Doğrudur.Ben tahmini yazdım okulu.Naci ağabinin teşhisi doğru.O zaman okul barakaydı.Hatta zil yoktu barakanın üstüne vurularak zil çalardı gibi aklımda az hatırladığım anılar var.
Ayrıca Ahmet Özbilgi HOCAMIZ YUKAR Kİ OKULDA HİÇ ÇALIŞMADI.
NAZIM HOCAM İLK BİZİ OKUTMUŞTU. Bu kadar genç değildi. Onun benim yaşamımda çok özel yeri var. O nedenle öğretmenimizken ki görüntüsünü hiç unutmam. Bir gün o günleri ve "NAZIM ÖĞRETMNİMİ" de yazacağım.
GERCEKTEN COK GUZEL BIR FOTOGRAF HEPSI KOYUMUZUN GUZIDE INSANLARI VE BENCE OGRETMENLIK DEGILDE OGRENCILIK YILLARI OLABILIR DIYE DUSUNUYORUM.
BURDA EN IYI TANIDIGIM KISI DAYIM AHMET OZBILGI DOGUM TARIHINIDE BILDIGIM ICIN BU FOTOGRAFTAKI HALLERIDE GENCLIK CAGLARI GIBI EGER HEPSI AYNI OKULDA OKUMUSLARSA BU FOTOGRAFIN ERZURUM OGRETMEN OKULUNDA CEKILMIS OLABILECEGINI TAHMIN EDIYORUM YILLAR DA EN AZ 1960 OLMASI GEREKIR TABIKI KESIN OLARAK BILEMIYORUM.