gönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Eki 01, 2007 8:16 am
Bu resimdekiler ile ayni dönemim. Resmin çekildiği lise 3. sınıfta ben okulu bırakmıştım. Resmin kaynağı Ahmet Uysal olacak.
Ne zamanda bu resime bu yorum yapıldı, Paragraf akşamı gibi site bu akşamda kalabalıktı demekki. Çocukluk arkadaşım rahmetli Remzioğlu Muhammet Erken’ı görünce duygulandım.
Arkada İlkay'ın aşortmanlı beden öğretmeni dediğinin yanındaki de yeni gelmiş bir öğretmendir. Bende bu ikisinin adını hatırlamıyorum. Elinde kupa olan olabilir değil Yılmaz Özbay öğretmendir. Hatta 20-25 gün kadar önce Çaykara da kendisiyle görüştüm. Hiç değişmemiş.
Arkada aşortmanlı öğretmenin sağındaki Sabahattin KARA. bir dönem Çaykara Lisesinde memurdu şimdi Trabzon’da bir okuldadır. Sadece Süleyman UYSAL’ın arkasındaki ve önde Selim Sırrı NUHOĞLU ile Ahmet Uysal arasındaki arkadaşları simaen çıkartamadım. Yılmaz Özbay’ın arkasındaki ismini hatırlayamıyorum. Fotinoslidir hatta babası Çaykara-Trabzon arası otobüsçülük yapardı. Arkada Ayhan DURGUN ile hoca arasındaki arkadaşın da adını hatırlamıyorum.
BENİM İÇİN ÇOK GÜZEL HATIRA RESİM-- TEŞEKKÜRLER FATMA HANIM.