KIRIKHANDA BİR FOLKLOR EKİBİMİZ !!!!!!!!!

Gecmisimizle ilgili, paylasabileceginiz eski resimleri, burada hep beraber paylasmaya varmisiniz?

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sami Ayan

KIRIKHANDA BİR FOLKLOR EKİBİMİZ !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 17, 2007 3:53 pm

1965 yılında Kırıkhana giden Şahinkayalılar orada kültürümüzü yaşatmak için Folklor ekibi kurmuşlar ve çeşitli yerlerde gösteriler yapmışlardır.. Bilhassa Bayramlarda,düğünlerde.....
.............İşte o yıllarda bir folklor Ekibimiz........................

Resim

Not:İsimlerini yazmıyorum.Bakalım tanıyanlar olacak mı ? Olmazsa bir hafta sonra hepsini yazarım inşallah....
(Ah Gençlik.......)
-Kaynak:Hakan Ayan'ın Albümünden
En son Muzaffer Mustafa Altuncu tarafından Pzt Eyl 17, 2007 4:11 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzt Eyl 17, 2007 4:02 pm

Öncelikle tebrik ediyorum Muzaffer amca sonunda bu fotoğraf yükleme işinide başardın, gerçekten çok sevindim bu işe. Fotoğraftakilerden Mehmet Altuncu (abiniz), Ahmet (Ayan) amca ve Mehmet Borzancı yı tanıdım sanıyorum, yanılıyormuyum.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eyl 17, 2007 4:10 pm

Muzaffer amca bende tebrik ediyorum, ekleme isini basardiniz boyut biraz buyuk oldu ama olsun ben tekrardan duzenledim, siz boyutlariylan ugrasmayin ekleyin ben duzenlerim..

Resim cok guzel ama hic kimseyi taniyamadim..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Pzt Eyl 17, 2007 8:44 pm

Demek herkeste küçük -büyük bir arşiv var .Muzaffer hoca gibi herkes eklemesinide öğrense işlem tamam olur :D :D Büyük bir arşiv ve büyük bir hazine elde etmiş oluruz.
Kırıkhan'dan ,Gökçeada'ya dört bir tarafa yayılmış Şur'lilarun fotoğraflari sanal alemde rekora gider.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Sal Eyl 18, 2007 2:26 pm

Oh nihayet bir skayneer aldın Muzaffer ağabi.Eski ve anlamlı bir fotoğraf.Ama hiç kimseyi tanıyamadım malesef.Ellerine sağlık.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Eyl 18, 2007 2:44 pm

İlkay biraz ayıp oldu gibi.....İnsan dayısını tanımyamaz mı ?
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Çrş Eyl 19, 2007 2:17 pm

Evet haklısınız.Demekki bakmakla görmek arasında ki farkı tam kavrayamamışız.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Ara 05, 2007 11:42 pm

Osman Sula,Mehmet Altuncu[Abim],Mehmet Borazancı,Fahri Borazancı,Rahmetli Ahmet Ayan[Bizim amca kızı Havvanın beyi] Allah Rahmet etsin,Önemli bir resim Abi sağol[sıra sağdan sola doğru]
En son İrfan Altuncu tarafından Prş Ara 06, 2007 11:21 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Ara 06, 2007 8:31 am

Bu resimledeki kişilerin adlarını yazarken resimdeki kişiyi sol veya sağ baştan birici üçün kişi veya diğer resimlerdeki oturanlardan ikinci gibi kavramlarla yazsak daha iyi tanırız.
Şimdi ben 45 yaşındayım buradaki kişileri ya iki kere gördüm veya üç beş sefer yaylada. buradaki resim o kişinin çoçukluğu ve siyah beyaz ben doğru türüs tanıyamıyorum. Gençler hiç tanıyamaz. Aha İlkay Güverçin dayısını tanıyamadı. İlkayın dayısı Fahri ile oturmuşluğum sohpetim var. Fakat buradaki siyah bayaz gençlık resmi çıkartamıyorum.

Bu yüzden bu tür arşiflık eski resimleri veren kişiler ben dahil resmi orjinalının altında ikinci sefer kişilere numara vererek verse adları o numarala göre yazılsa ançak kişileri tanır ve bir şeyler söyleyebiliriz.
Bu sitenin ilk zamanlarında böyle bir fotoğraf vardı. ŞAHİNKAYA 1. İLK OKULU ÖĞRENÇİLERİ yılı 1964-1965 yanılmıyorsam. O fotoğrafta emekli öğretmen Ayşe Aydinli ve amcam Hayri Köseoğlu ilk okul öğrencisiydi. Amcamın çocukluğunu görmüştüm dikkatımı çekmişti o yüzden unutmadım. o zamanlar Van'da görevliydim fotoğrafı aldım daha sonra o bilgisayar formatlandı resim kayıp oldu. Bu sitedende kayıp oldu.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Şub 24, 2009 3:57 pm

Şu resim daha çok ilgi görmesi gerekirdi sanırım,ben bir kez daha ilginize sunuyorum............
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön NOSTALJIK KARELER

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir