MUHAMMED ALI YILMAZ HAKKINDA.

Sitenin yöneticilerine ait bir bölüm..

MUHAMMED ALI YILMAZ HAKKINDA.

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Nis 07, 2007 2:58 pm

Evet sevgili yonetici arkadaslar,msnde bayagi bir bekledim bir turlu karsilasamatik, muhammed ali yilmaz hakkinda sikayet var, ve uyeliginin silinmesi isteniyor, bir kac bayan arkadasimizi ozelden hic hos olmayan bir sekilde tehditler savurdu,soz konusu mesajlari buraya ekliyorum, bir an once ne yapilacaksa uygulayalim, kisiler bu olayin sitede acik acik yazilmasinida istiyor ama ben sahsen bu fikire katilmiyorum, goruslerinizi bekliyorum..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Nis 07, 2007 3:01 pm

OZELDEN YAZMIS OLDUGU MESAJLAR BUNLAR...

Kimden: MUHAMMED ALI YILMAZ
Kime: Sibel Sahin
Tarih: Sal Nis 03, 2007 12:39 am
Konu: PISLIK
SEN BASINA IS ARIYORSUN.AMA KENDINE DIKKAT ET.O AGIZINDAKI DISLERI YERDEN
TOPLARSIN SONRA.SEN KASINIYORSUN.

Kime: Asuman Ince
Tarih: Çar Oca 24, 2007 11:52 am
Konu: ACIL
MERHABA GÖRÜSECEKTIK AMA ISLERIN VAR GALIBA.NEYSE
SITE DE KI ILK SAYFAYA HASAN AYDINLI DIYE BIR LAVUK YAZI YAZDI TOMBUL
HEMSIRE E SÖLE O DA ÜYE OLSUN.NE BU TERBIYESIZLIK.NE ALAKSI VAR SIZINLE BU
NE SAMIMIYET MILLETIN IÇINDE TOMPUL MOMPUL NE DEMEK.PIÇ MI O
ÇOCUK.ADIMLARINA DIKKAT ET O YAZIYI SILDIR.YOKSA SENI SILERIM.ONADA SÖYLE
AHLAKSIZLIK YAPMASIN.BENDEN O ZAMAN HABERI YOKTU.YAZI ESKI AMA SILIN
GENE.SIMDI ZATEN SÖYLEYEMEZ KIMSE BISEY.

Tarih: Sal Þub 13, 2007 7:44 am
Konu: MAY
O YAZIYI SIL DEDIM SANA DEGIL MI.BENI ÇILEDEN ÇIKARTMA SIL SU YAZIYI ALLAH
BELANI VERSIN SENIN.SIL SUNU MILLET KONUSURSA YARIN ÖBÜRGÜN O KAFANI KIRARIM
SENIN.SANA O YAZIYI SIL DEDIM SIL.ANLAMIYORMUSUN.ILK SAYFANIN ALT KISMINDAKI
HASAN AYDINLI NIN YOLLADIGI MESAJI SILDIRT,
ORDA FUNDA NIN ADI GEÇIYOR.BU SENI SON KEZ UYARISIMDIR

Tarih: Çar Þub 14, 2007 11:26 pm
Konu: Re: MAY
Sen kim oluyosunda bana emir veriyosun.Burasý benim sayfam kimse bana
karýþamaz.Ben Funda'ya nerden laf geliceðini senden iyi bilirim merak
etme.Sen ondan uzakdur ona hiçbirþey olmaz.Bana bak kafamý bozuyosun seni
dünya aleme rezil ederim.Önceliklede köylülerine ozaman görürsün dünyanýn
kaçbucak olduðunu.Bir daha beni RAHATSIZ ETMEEEEEE

BU YAZDIGIN MESAJI SANA YEDIREÇEGIM.KÖPEK
BUNU SILMEYECEGIM.SEN KIMINLE DANS ETTIGININ FARKINDA DEGILSIN.KÖYE REZIL
EDECEKMIS.KÖYÜ TAKAN KIM.HELE BIR KELAM ET.SENIN O DILINI ZATEN
KOPARTAÇAGIM.
SENINLE GÖRÜSECEGIM HIÇ MERAK ETME

NOT MUHAMMED ALININ OZLE MESAJ YAZMASINI ENGELEDIM..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Pzr Nis 08, 2007 6:44 pm

Merhaba Fatma.
Evet bu konuda banada bayağı şikayetler geldi.Fakat ben özel mesajlara giremediğim için bunları çıkaramadım.Teşekkür ederim.
Muhammed Alinin özel mesaj yollamasını engellemeniz çok iyi oldu.Bunu ben yapacaktım fakat yapamadım.Sizlere soracaktım. Son bir uyarı daha isterseniz gönderelim ve sora kaydını silelim.Aslında bu adam normal mesaj bile yollmaması gerekir.
Ben onu daha önce msn den uyardım.Siteyi lütfen kişisel çıkarların için kullanma ve kirletme diye.Kaydını silerim dedim ona.Burası kişilere hakaret etme yeri değildir.Kimseyi siteden soğutmaya hakkın yoktur diye uyardım onu.Eğer bir meselen varsa kişilerle bunu dışarda veya msn den konuşarak hallet.Siteyi lütfen bir daha kullanma diye uyarmıştım onu.Demek yine aynı işleri yapmaya devam etmiş.

Bu konuyla ilgilendiğin için Fatma size teşekkür ederim.

Evet ben görüşümü yukarıya yazdım .
BÜTÜN MESAJLAR ONA KABANSIN .SON BİR KEZ DAHA UYARILSIN İSTERSENİZ.OLMAZSA SONUNDA ÜYELİĞİ SİLİNSİN.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Nis 09, 2007 2:03 pm

Merhaba Mehmet, Muhammed aliyi uyarsakta o yine yapacagini yapiyor, sikayet bir degilki bir suru sikayet var, ozelini siteye tasimasi msnlerde butun sur kizlarina abuk sapuk teklifler etmesi sahsen beni cok rahatsiz etmeye basladi, M.Ali yi bende msn den cok uyardim boyle yapma dedim, insanlara boyle seyler yazma kac sefer soyledim, cevpsa ya abla koyun insanini takan kim ya bence bir kac ay uyeliginin dondurulmasi bence en guzel uyari...

Cogunluk ne derse onu uygulayalim..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Çrş Nis 11, 2007 11:51 am

arkadaşlar

uzun zamandır aranızda olamadığım için üzgünüm. 2-3 aydır gece kursları yüzünden biraz uzak kaldık siteden.

muhammet ali- tosun konusuna gelince, ikisi de birbirinin aynısı. al birini vur öbürüne. her ikisinide çok yakından tanıyorum. ama muhammet alinin kişiliksiz olduğu belli. daha önceden onu yasaklamıştım. ama yalvar yakar tekrar üyeliğini aktif ettim. ama bu saatten sonra üyeliğinin silinmesi taraftarıyım. mahmut nedim tosun için de aynı görüşü paylaşıyorum

saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Nis 11, 2007 1:42 pm

Sevgili Osman bu baslikta Mahmut Tosunla alakali hic bir sey yok, bu konu sadece Muhammed alinin,bayanlara yapmis oldugu hakaretler, uyeligin dondurulmasinda ayni fikir oldugumuz icin uyeligini donduralim...

Tosun olayina bir aciklama yapmak geregi duyuyorum, sadasma ilk once Fahrettin tarafindan, Tosunun kendi sayfasinda yazilmisdi, tosunda hakli olarak cevap verdi, ozelden uyardim dedim tanismada boyle tartismaya musaade edmem ve yazilari silecegimi soyledim, oda ozur dileyerek hakli oldugumu ve duyurularda bir baslik acacagini ve rica etti, bir kac gun basligi silmememizi, dogrular ortaya cikmasini kimin yanlis yapmis herkes gorsun diye acmisdi, acikcasi isimize yarar diye basliga mutahale etmedim cunku Muhammed alinin siteden uyeliginin silinmesine,ve ayni anda sitede acikca yazilmasina hangi nedenlerden dolayi uyeligin iptal olmasini uyelerimiz istemisi bu olay bizimde isimizi daha cok kolaylastirackti kanisindaydim, mutahala edecek unsurda yoktu gayet seviyeli yazisma oluyordu, neyse osman benim ozel mesajimi okamadan tek basina karar vererek mutahale etmesi benimde butun gun sitede olmama ragmen hic fikir sormadan tekbasina hop diye mutahale etmesi benim acimdan hos olmadi,neyse alistik osmanin boyle dusunmeden mutahale etmelerine,sonrada millet niye kusuyor niye gelmiyor diye cagirilar yapmayiz..
Diyecegim suki mahmut tosunu hic tanimam, kimle ne sorunu var benide hic ilgilendirmez, sadece herkese esit sekilde davranilsin, osman sen tosunun basligina yasak koymussun,fahrettin bey, seni destekledi ve bir saat sonra ayni basligi acmasi sencene kadar dogruydu??
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Cum Nis 13, 2007 9:21 am

fatma hanım

hem mahmut hem muhammet ali hem de fahrettin tarafından defalarca arandım. herkes onun yazısını sil, bunun yazısını sil diye bana ricada bulundular. bende kimseyi kırmadan yazılarını sildim. muhammet alinin yapmış oldupğu davranışlar etik değil. ama etik olmayan devranışların cezasını biz veririz(yönetim olarak.). mahmut nedim tosun değil. mahmut nedim tosunun yazmış olduğu yazıyı ordasaklamanız bence iyi değildi. ben haber alınca sildim. siz de silmeliydiniz. mahmut nedim tosun benim akrabam, muhammet ali köylüm. hiç fark etmez. yanlış daima yanlıştır.

benim derdim sizin derdinizin aynısı. burası insanlarin kişisel husumetlerini açıklayıp çözüme kavuşturacakları platform değildir. bu nedenla yazılarını silmek zorunda kaldım.

saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Çrş Nis 18, 2007 5:17 pm

MUHAMMET ALİ'NİN ÜYELİĞİNİN DONDURULMASI KARARI DOĞRU OLUP ,BU KARARI SONUNA KADAR DESTEKLEMELİ VE AYNI HAREKETLERİ YAPAN BÜTÜN ÜYELER İÇİNDE AYNI KARARI VE KARARLILIĞI YÖNETİM OLARAK BUNDA OLDUĞU GİBİ DİĞER KİŞİ VE KONULARDA DA GÖSTERMEMİZ GEREKİR.
EĞER BİLDİĞİNİZ BAŞKA BİRİLERİ VEYA BAŞKA AŞIRI MESELELER DE VARSA KONUŞARAK ANLAŞARAK KARAR VERİP GEREĞİNİ YAPALIM YAPALIM.
HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Dön YÖNETİCİLER

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir