ADNAN AYAZ yazdı:Sayın Muzaffer hocam imza için bu sayfaların yeteceğini sanmıyorum,al benden de bir imza.
"Hikayesi uzun olduğu için kısa yazacağım.Kupa maçıydı.3-0 Bursa yenilgisinin rövanşında Çaykarada TV den maçı izliyorduk.İçimden bir his maçı,5-1 kazanacağımızı söylemişti...Ve beşinci golü attığımızda ben baştan sona heyecanla izlediğim maçı,oturduğum yerden fırlayarak benden 15-20 cm. uzun olan bir fanatiğin omuzlarına çıkarak kulağını ısırmıştım.Ertesi gün karşılaştığımızda bana,ola nasıl çıktın omuzlarıma ya gel ben da senin kulağını ısırayım demişti.Biz öyle fanatiktik.Şimdi o heyecan yok,bizi hop oturtacak hop kaldıracak oyun mu var?Elbette Trabzonsporluyuz hemde sonuna kadar.
"ÖYLE İSE AL BENDEN BİR İMZA DAHA OLMAZ MI"
Adnan amcacığım anlattığın anı çok hoş. Ne mutlu sana ki böyle güzel günler görmüşsün.
Ancak "bu heyecan artık yok" lafına katılamıyorum.
Belki başarılı değiliz artık eskisi kadar ama hala istanbul-ankara-bursa-kocaeli demeden yollara düşüyoruz her maç gerekirse boğazımızdan kısarak. Hem de takımın hiç bir iddiasının kalmadığı zamanlar.
taraftar olmanın en güzel yanı kaybettiğin zaman da bile gururla takımının adını söyleyebilmektir. biz hiç başarı görmememize rağmen bunu gururla yapıyoruz.
Bu konu bittiği zaman size tribünde rastladığım ve tanıştığım bir amcadan bahsedeceğim. şaşıracaksınız.
Yazı ile alakalı yorumlarınıza teşekkür ederim. Belki hiç anlatamadım bu duyguları daha önce arkadaşlarıma ama neler hissettiğimi anlayacağınızı düşünerek yazmışım ve muvaffak olmuşum buna, ne mutlu bana.
Büyüklerimizden beklediklerimiz var elbette biz gençler olarak. Trabzonspor'a küsmeyin! Varsın herkes yensin bizi, varsın hiç tekrar şampiyon olamadan (ki ben olacağımızdan son derece eminim) tamamlayalım ömrümüzü, ama siz Trabzonspor'luluğunuzu çocuklarınıza, gençlere hep güzellikler olarak sunun. Artık kendi köyümüzde bile çocuklar başka takım formalarıyla geziyorlar. Bize gelmeyen şampiyonluklar değil, kendi öz değerlerinden kopan yeni insanlar zarar verir. Bunu hiç unutmayın.
Bordo kelimesini duyunca mavi ağızlarından refleks olarak çıksın, hissetsinler gerekirse kaybetmenin bile güzelliğini.