Genel Sohbet

Sporla ilgili sohbetler

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Faruk Faysal Uygun

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Mar 10, 2008 10:23 am

Şu anda oynadığı futbola bakarsak Kasımpaşanın yeri orası olmamalı...

Neyse biz bize bakalım....

-Barış alt yapıdan mı ?
Eğer öyle ise ve devam ederse iyi olur.Artık Gökdeniz ve Fatih sonrası alt yapıdan futbolcu gelmez oldu...

-Yeni transferi beğenmişsiniz,sevindim...
Ama çok iyi olursa kaparlar onu ....

-Peki bu durumda BEŞİKTAŞ maçında ne yapar TRBZONSPOR ?????????
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzt Mar 10, 2008 5:08 pm

barış altyapıdan. henüz 17 yaşında son devre arasından beri tüm maçlarda oynuyor. farketmemene şaşırdım amcacığım.

mowad'a gelince satış opsiyonu bizde olacak şekilde kiralık, elimizden kapmaları gibi bir durum yok.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Sal Mar 11, 2008 5:17 pm

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan takımına 8.7 milyon euro karşılığında transfer olmuştur. haberiniz olsun.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Mar 12, 2008 3:05 pm

GÖKDENİZİN GİTMESİNE ÜZÜLMEMEK MÜMKÜN MÜ ?
-Yattarayı da versinler de bu iş bitsin...O zaman Trabzon tamamen sıradan takım olur...Yazık doğrusu !!!!!!!!!!

Milli Takımın değişmez elemanıydı..Bundan sonra Trabzonspordan futbolcu çağrılmayacak demektir...Başka bir deyişle Milli takımda Trabzonspordan futbolcu olmayacak demektir...O zaman Milli takım maçlarının benim için önemi azalacak demektir...

PEKİ ŞU HABERE NE DERSİNİZ ! DOĞRU MU ACABA ?
-Süper Lig’de borcu olmayan 10 kulüp var. Bunlar Fenerbahçe, Ankaraspor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Rizespor, Gençlerbirliği Oftaş, Kasımpaşa, Ankaragücü, Sivasspor, Trabzonspor ve V. Manisa.

-Mademki borç yoktu Gökdeniz neden satıldı ?
(Borcu varsa ki vardır..............Bu nasıl Medya )

-Barış'ı biliyorum da maçları seyretmediğim için bilgim biraz zayıf kaldı,doğru !
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cum Mar 14, 2008 6:36 pm

Gökdeniz'in gitmesine üzülmemek mümkün. Şöyle ki bu transfer sezon sonu bonservisini eline alıp bedava avrupa'ya gidecek bir gökdenizin çok büyük bir para karşılığı satılması demek. Gökdeniz Karadeniz 61 numaralı formayı layıkıyla taşımış son 10 senede çıkarıdğımız en büyük 2 topçudan birisidir.Emeği çoktur.

Ama gökdeniz neden gitmek istiyor diye düşündünüz mü hiç. gökdeniz başarısız olduğumuz için ayrılmak istemiyor. gökdeniz trabzonspo küçük bir takım diye ayrılmak istemiyor. gökdeniz malum trabzon şehrimizin geldiği hal ve başına gelen (fatih tekke'nin de kaçarak ayrılmasına yol açan) olaylardan sonra 2 senedir evinden klübe 10 koruma ile gidiyor ve takım ile alakalı olaylar dışında evinden dışarıya adımını atamıyor. Eşi gebe. Zor zmanlar yaşıyor buna rağmen forması için elinden geleni ardına koymuyor.

Ne kadar teşekkür etsek az kendisine. Dilerim orada başarılı olur ve euro2008 de ülkemizi başarıyla temsil eder. sonra avrupa klüplerine gider, en önemlisi dilediği ve hakettiği hayatı yaşar.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.habere geldiğmiz zaman. Borcu olmayan klüp büyük değil küçük kulüp demektir. Anadolu takımlarını ya borç içinde yüzerler ya da tamamen borçsuzdurlar. Büyük takımların ise mutlaka her zaman borçları vardır.

Ve miktar olarak en büyük borcu olan klüp Fenerbahçe'dir.Endüstriyel hale gelen futbol oyununda sürekli bir mali akış gerçekleştiğinden borç normladir. Ve bu borçlar adam satıp ödenecek miktarlarda değildir. Gökdeniz'in satılmasının takımın borcu ile değil sezon sonu para kazandırmadan gidecek olmasıyla alakası var malesef.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Mar 15, 2008 1:11 pm

Caner,yazdığımı ifade edemedim herhalde !
-Borçsuz 10 takım var deniyor haberde..Bunların biri de Trabzon deniliyor...Bu nasıl iş diye sordum..Benim bildiğim Trabzonspor'un çok büyük borcu var.

Öyle değil mi ?

(Habere şaştım da ? )
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Mar 17, 2008 10:58 am

Akşam bir yorum dinledim. Diyor ki ;
-Trabzonsporda 2,5 kişi vardı..Fatih,Gökdeniz ve yarım olan Yattara.. Bunlardan iki tanesi gitti,kaldı yarımı..Bu takımdan ne beklenir ki ?

Evet beklenmez.Beklenirse ....
Beşiktaş.......:3
Trabzon......: 0

işte bu olur,,,,,,,

Yazık............................................................!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Mar 17, 2008 10:02 pm

Evet başıma geleceğini biliyordum o yüzden maçı seyretmedim iyide oldu,son zamanda iyi olan bir Bariş seyretiyorum hoşuma gidiyor birde yeni mısırlı çok harika,İnşallah devamları gelir,Tunuslu var diyorlar göreçeğiz,arzumuz iyi futbolcuların gelmesi,hayırlısı olur inşallah.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Sal Mar 18, 2008 5:24 pm

Ben gene inönü'de trabzonspor tribünlerinde yerimi aldım. maç öncesi ve sonrası istenmeyen olaylar oldu. bazı arkadaşlarımız bıçaklanma ve yaralanmalara maruz kaldılar.

trabzonspor beklediğimden çok çok üst düzey bir oyun oynadı. 3-0 çok net gibi gözüksede beşiktaş'ın her geldiği hatta gelmediği bile gol oldu.

barış memiş kırmızı kartı görmeseydi yüzde 90 maçı kazanıyorduk. yediği kırmızı kart türk hakem tarihinin en büyük skandalıdır. Bunu da bu kadar net ve emin söylüyorum. beşiktaş tribünleri bile barış'ın kırmızı kart yemesine sinirlendiler. bu kadar adice ve haysiyetsizce bir olay yaşanmadı 150 yıllık futbol tarihinde.

sonuç olarak kaybettik. üzülecek bir durum yok. bu sezon kalan maçların tamamını kazansank bile birşey olmayacak zaten. trabzonspor takımı siz ne kadar olumsuz yaklaşmaya çalışsanızda hiç de kötü durumda değil. sadece eski başkanımızın fiyaskoları yeni ortaya çıkıyor, ondan kalan ciddi bir enkaz var ve toparlamak belki uzun sürebilir. ama acelemiz yok bu sezon 6. 7. 13. olmuşuz çok önemli değil. avrupa kupalarında oynamayacak olmamız ayrıca bir avantaj gelecek sene için.

ama ciddi anlamda çağdaş, jabi, serkan, barış, yattara,tolga,tayfun ve belki ayman'ı saymazsak hiç bir futbolcu trabzonspor formasını giymeyi haketmiyor. dilerim bunu gelecek sezona kadar hallederler. hüseyin,mustafa keçeli,erdinç,ferhat,umut bulut gibi adamlar şu an trabzonspor'u eskişehirspor ile kıyasladığınız da bile zayıf gösteriyor. yazıktır günahtır.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

ayrıca irfan amcacığım tunuslu bir oyuncumuz yok.

yeni mısırlı oyuncumuz mowad'da sadece kasımpaşaspor maçında oynadı. vasatın üzerinde olduğunu, futbolu bildiğini ama çok aman aman bir yıldız olamayacağını da yeterince belli etti.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Muzaffer amca borç olayına gelince tekrar ufak bir özet geçeyim. Dünyanın en zengin klüpleri en büyük borcu olan klüplerdir. Real Madrid, Barcelona, Manchester United bunlar neredeyse bazı devletler kadar borca sahip klüpler. Borç miktarı ile takımın durumunu kıyaslamak bizi yanılgıya düşürür.

Ancak merak ettiğin şey trabzonspor'un ekonomik olarak zengin olup olmadığı ise trabzonspor şu an türkiye'nin en zengin 4 takımından birisi. Geliri giderine en yakın, maddi anlamda başarılı olan 4 klübümüz var. birisi artık bu alanda dünya markası haline gelen fenerbahçe, ikincisi beşiktaş, üçüncüsü trabzonspor ve 4. gerçekçi gelmiyor olsa bile kayserispor.

trabzonspor'un maddi olarak sıkıntı teşkil eden bir problemi yoktur.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Mar 18, 2008 6:40 pm

Caner seni tebrik ediyorum !
Gerçekten çok güzel bilgiler verdin...Asla itirazım yok .... Benim söylediğim ve sorduğum şeyi anlatamadığım ortada....Bir gazetenin haberini verdim...Diyorki borcu olmayan 10 kulübümüz var..Bunların biri de Trabzonspor (Hatta F.B de).. Ama herkes biliyor ki Trabzonun borcu var.. O gazete o haberi nasıl yaptı diye sormuştum...

Yoksa Trabzonun borcunu sorgulamış değilim...

Diğer konulara yorum yapmama gerek yok...Caner zaten izah etti...

Bu hafta inşallah Kayserisporu yeneriz......!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Mar 18, 2008 9:37 pm

Caner verdiğin bilgiler için teşekkürler,gidecek oyuncularda benim gitmesini arzuladığım futbolcular her konuda benim kafamda olanları yazmışın içimi okumuşun gibi umarım yönetimde öyle yapar,mısırlı benim hoşuma gitti ona şans tanınmalı,tunuslu yok ama gazetelerde yazılanlara göre yazmışım iki tunuslu golcu ile anlaşma yoluna gidiliyor bende onu yazdım,başka alamıyorlar herhalde,seneye başımız önde olmasın ne yaparlarsa yapsınlar,hayırlısı olur inşallah..........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Çrş Mar 19, 2008 11:29 pm

beşiktaş macından bende çok umutluydum ama gerçekten hakem fiyaskosu ile sonuçlandı bu maç.neyse sağlık olsun.önümüzde ki sezondan da pek umutlu değilim.fenerbahçeye kaybettiğimiz (1996) şampiyonluktan sonra takımda müthiş derecede bir özgüven eksikliği var.bence takıma oyunculardan ziyade iyi bir psikoloğ lazım.ayrıca caner yigenim vermiş olduğun bilgiler için teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Mar 20, 2008 11:25 pm

İrfan amcamın yazısının üstüne ben ufak çaplı bir araştırdım kimdir bu tunuslu uşaklar diye.

adı geçen 2 tane adam var. bir tanesi malesef almanya'nın hertha berlin klübüyle anlaştığını duyurdu, kariyeri açısından trabzonspor'u değil almanya'yı tercih ettiğini söyledi..

diğeri ile alakalı çalışmalar sürüyor.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Mar 22, 2008 2:42 pm

Peki hiç Kayseri maçı ne olur diye yorum yapan yok......Sahi ne olur ?
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Mar 22, 2008 10:01 pm

Zor bir maç gönlümüz yenmek arzuluyor,inşallah yeneriz......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön SPOR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir