Genel Sohbet

Sporla ilgili sohbetler

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Faruk Faysal Uygun

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzt Oca 14, 2008 7:09 pm

rsun Yanal’ın açıklamaları
Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, Sivasspor maçının ardından mevcut durumla ilgili açıklamalar yaptı.
Öncelikle gönderilen oyuncular konusuna değinen Yanal, “Bu oyuncularla ilgili kararı bir günde vermedik. Transfer belli bir dönemi kapsıyor ve takımın aldığı sonuçlar da ortada. Bu sonuçlar sonrasında böyle iradenin oluşması gerekiyordu. Oyuncularımızı kullanmamayı düşündüğümüzü kendilerine ilettik ve bu şekilde ayrılmayı uygun bulduk” dedi.

Transfer çalışmaları sürüyor
Transfer çalışmalarının halen devam ettiğini ve dönemin son gününe kadar da süreceğini kaydeden Ersun Yanal, “Herkes bu konuda merak ediyor. Kaliteli oyuncu alabilmek hakikaten bu dönemlerde çok zor. Biraz uğraş gerektiriyor. Önümüzdeki haftada şekilleneceğini düşündüğümüz çalışmalar var. Trabzonspor’un bundan sonraki kadro yapısına ve hedeflerine uygun şekilde yarışabilecek bir kadroyu oluşturmak yıllardan beri bir sıkıntı. Ancak sonuca ulaşabilmek, kadro kalitesini ve sürekliliğini sağlayabilmek adına bu çalışmayı yapmak zorundayız” diye konuştu.

“Herkes katkı yapmalı”
Eldeki kadro yapısının bir takım zaaflar yarattığını ya da hedeflerin ve beklentilerin doğrultusunda sonuçların alınmadığını ortaya koyduğunun altını çizen Yanal şöyle devam etti: “Dolayısıyla Trabzonspor takımının bu değişimine herkesin katkısıyla ihtiyacımız var. Değişik fikirler mutlaka olacaktır. Herkes buna saygı duyuyor. Ama şu bir gerçek ki eğer yarışacaksanız ve zirvede olacaksanız bunu sağlayabilecek birkaç kaliteli oyuncumuzun da saha içerisinde sonucu değiştirecek alternatifleri olması gerekir. Şu andaki kısıtlılığımızın problemini yaşıyoruz”

“Oyuncularım her şeyi biliyor”
Takımın durumuyla ilgili tüm düşünceleri futbolcularıyla paylaştığını da seslendiren Yanal şunları söyledi: “Trabzonspor’un takımı zirveye taşıyacak bir oyuncu yapısı, karakteri ya da vizyonuyla donanmış olup olmadığını herkes çok net biliyor. Buna oyuncular da dahil. Dolayısıyla bunu yaparken çok ciddi bir şekilde zamanı da iyi kullanmaya ihtiyacımız var. 15 günlük süreç içerisinde bu net olarak ortaya çıkacak. Yapmak istediğimiz birkaç transferin gerçekleşmesi durumunda birkaç kişiyle de ayrılık olabilir. Ama ben bugünden yarına böyle bir şey olacağını düşünmüyorum”

“Yoğun ve zor bir dönem”
İyi transferler yapılması adına oldukça yoğun ve zor bir dönem yaşandığını söyleyen Ersun Yanal, “Bundan sonra oluşabilecek kadronun iyiliği için yapmamız gereken doğru tercihlerle doğru hedefe uygun kişilerle beraber olmak. Yoksa transfer olsun diye oyuncu transfer etmek hiç birimizin hakkı değil. Aksine böyle davranmak çok ciddi hata. Bunlar daha önceleri yapıldı yapılmadı tartışmasına girmek istemiyorum. Zaten sonuçlarımız ortada. Bu sonuçlar, yarıştığımız takımların yapılarıyla değerlendirildiğinde oldukça net bir şekilde bu tablo karşımıza çıkıyor” ifadelerini kullandı.

“Ortak fikir oluştu”
Kamuoyunda gündemde dolaşan Alex ve Fernandao hakkındaki görüşlerini de dile getiren Yanal şu yorumu yaptı: “Alex ve Fernandao Trabzonspor takımının takip ettiğin oyunculardı. Bizler de bildiğimiz ve takip ettiğimiz oyuncular olduğu için bu konuda hem fikir olmuştu. Biz herkesin bildiği ve ortak fikir elde ettiği oyuncularla çalışmak istiyoruz. Trabzonspor’da yapmayı düşündüğümüz en önemli yapılandırmalardan birisi de budur. Olay teknik direktöre bağlı bir sistem olmaktan çıkıp, teknik direktörün ve scout timin ortaklaşa karar verebileceği, ya da başka bir teknik direktörün gelmesi durumunda elindeki oyuncu portföyüyle hedeflerini bir kaç yılda planlayabilecek bir Trabzonspor oluşturmalıyız. Bugün hadi transfer yapalım deyip transfer yapmak çok tehlikelidir. Aynı zamanda hızlı değişen kadrolarda problem yaşanması da çok normal ve doğaldır. Trabzonspor da bu konularda yıllarca ciddi problemler yaşamıştır” değerlendirmesine bulundu.

“Kadro ezbere sayılmalı”
Çok kaliteli transferlerin uzun zamanda yapıldığının bilindiğini, bir günde istenen oyuncuyla masaya oturup onu almakta zorlanılacağını da kaydeden Yanal sözlerini şöyle tamamladı: “Hiç bir zaman hiçbir transfer kapanmaz. Her şey her an değişebilir. Alex ya da Fernandao geliyor diye bir şey söyleyemem. Bu temasların hepsi şu anda günceldir. Biz o oyuncularla ilgili defteri kapattık koyduk bir tarafa başka oyuncularla da görüşüyoruz. Ama her şey olabilir. Kadro oluşturmak hakikaten önemli bir süreçtir. Her şeyiyle birlikte o kadroyu mutlu olacağı bir hale getirmek de çok önemlidir. Bugün Trabzonspor’un şampiyon olamadığı ancak hala ezber sayılabilecek kadroları vardır. Şampiyon olan kadroları da vardır. O kadroların içerisindeki yapıya baktığımız zaman her dokuya uygun bir takım yaratmak zorundasınız. Eğer Trabzonspor’un hedeflerine uygun bir kadro yaratılmışsa ve bu başarısız olarak devam ediyorsa o zaman sorgulamak lazım. Ama hedeflere uygun bir kadro yoksa o kadroyu arayıp bulmak gerekiyor. Yoksa 4 basamak aşağıda 4 basamak yukarıda olmak bir şeyi değiştirmiyor. Önemli olan kadroyu böyle yapmaktır. Şu andaki süreç böyle işlemelidir”
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Oca 15, 2008 2:10 am

Caner teşekkürler açiklamaların için,ben ersun yanalı sonuna kadar tutuyorum iyi birşeyler yapacağına inanıyorum benim lafim yönetime,kimseyi alamazsan karşılığında sonuc bulamazsın,İnşallah transfer yaparlar ersun da birşeyler yapar........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Oca 18, 2008 4:18 pm

Yarın inşallah galıp gelerek yükselişe geçmeye başlayacağız,şu transfer yapılacaklardan birkaç tanesini alabilsek birşeylar yaparız gibi geliyor bana,gelenler mevcut olanları harekede geçirir.Trabzonsporun başarısı tek isteğimiz.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Oca 19, 2008 4:37 pm

Trabzonspor;1
Oftaşspor ;2

Ne oldu bize beyler,gelen giden yeniyor
Bu kadroyla olmuyor,takviye gerekiyor
Dikkat eyleyin beyler,takım küme düşüyor
Seyreten tarafdarlar,hep kahrolup dönüyor

Bu yöneticiler bizi hiç düşünmüyor,aralık ayında secim olcakidi Sn. Albayrak aday olmayacak gelen başkan trasfer yaparak belki irşeyler olurdu ama şimdi iş sakat oldu,hayırlısı diyorum ben....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Oca 22, 2008 10:30 am

:arrow: İnsan buraya ne yazacağını şaşırıyor,,,,
Çünkü o şanlı Trabzonspor gitti yerinde normal şehir takımı karşımızda,,,, Ne yazılabilir ki !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Oca 24, 2008 8:54 pm

Trabzonspor;3
Genclerbirliği;2

İlk yarı biz atmışız,ikinci yarı gencler,3-0 dan 3-2 ye yinede galıp gelmışız ya maçı hıç izleyemedim ama galıp gelmemız moral olmuş inşallah.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Oca 24, 2008 11:47 pm

Hele şükür !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Oca 28, 2008 10:37 am

Bak yine duramadım !!!!!!!!!

Trabzon maçını bugüne atmışlar,,,Neden acaba ?
Peki Rizede mağlubiyet serisi devam eder mi ?

Ne dersiniz ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Oca 28, 2008 8:58 pm

Hayret !

Rizespor..........:0
Trabzonspor....:4

Şimdilik mahcup etti bizi........Dilerim hep mahcup eder bizi !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Oca 28, 2008 9:39 pm

Rizespor.......;0
Trabzospor...;4
Gol yemeyerek dört farklı galıp gelmek ne güzel bir şeymiş öyle hasret kalmıştık iyi oldu inşallah bu bir başlangıç olur,ama yine gittiler hemşerimizi hezimede uğratmışlar,aynı sonucu bursaya karşı bekliyoruz.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Şub 05, 2008 4:11 pm

İnşallah bursa maçını da rizeyi yenmiş olduğumuz skorla yeneriz,benimde ağzım bal akıtıyor maşallah.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Şub 09, 2008 12:36 am

Başka yorum yazan yok mu ?
Artık bu başkan gidiyor...Galibiyet serileri başlasın bakalım..
Yerlerde çok süründün ,,,............Ayağa kalk TRABZON !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Şub 10, 2008 8:57 pm

Trabzospor:2
Bursaspor :1
Seriye başlamışız inşallah,yeni başkanda geldi Sadri Şener hayırlı olur, onun gelmesi en azından öyle arzuluyoruz.
Bundan sonra yenilmek yok hep yeneriz inşallah.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Şub 10, 2008 11:38 pm

........İ N Ş A L L A H............................Dediğmiz olur,

Ama seyretmedim de sanki maç zor alındı gibi !!!!!!!!!

-Bu arada yeni Başkan Sadri ŞENER;hayırlıolsun ?????????
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Pzt Şub 11, 2008 9:25 am

Muzaffer amca dediklerin çıkıyormu ne :roll: bi seriye başladık inşallah kesintisiz devam ederiz zira takım ve taraftar olarak buna çok ihtiyacımız var sadri şener in başkanlığa seçilmesini sevinçle karşılayanlardan biriyim kulübe layık oldugu şöhreti yaşatacak bi isim eski günlere dönmeni bekliyorum Trabzon yine senin maçlarından sonra sokaklarda deli gibi bagırmak kamyonların kasalarında mahalle turları atmak istiyorum elimde bayrağım boynumda kaşkolumla başım dik herşeye cevabım hazır bişekilde insanların içinde gezme istiyorum seninle huzuruma kavuşmak en kötü umutsuz anımda galibiyetlerinin bana herşeyi unutturmasını istiyorum dünyadan soyutlanıp sadece sana odaklanmak istiyorum sadece senin hep en üstte görmek istiyorum Trabzon dediğim zaman bir Trabzonda duyanların demesini istiyorum
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön SPOR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir