Genel Sohbet

Sporla ilgili sohbetler

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Faruk Faysal Uygun

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Ara 01, 2007 11:00 am

:arrow: İşte Rezalet ,,,,,,

G.Birliği.........: 2
Trabzonspor..: 1

Y O R U M S U Z.......................Y-O-R-U-M-S-U-Z,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzr Ara 02, 2007 5:33 pm

yorumsuz :!: :!: :!:
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Ara 05, 2007 12:00 pm

:arrow: Evet,bizde bu hastalık varken,durmamız mümkün değil...
Biz yine hiçbirşey olmamış gibi devam edelim.....

-Bir spor sitesinde gol krallığı da yazılmış, 8 gol atanlar.... 6 gol atanlar...... vs. vs. .............Eeeee 6 gollü Gökdeniz yok... İşte bir rezalet daha,,,,

Neyse ;

Önümüzdeki hafta G.Antep geliyor,,,,,,,,,,,, NE OLUR ACABA ?????????
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cum Ara 07, 2007 11:05 pm

başkan adaylığından çekildiğini açıklandı.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Ara 08, 2007 11:01 am

:arrow: Bu karar hayırlı olsun,,,,,

Caner, sanmaki iş iyiye gidecek ! Trabzonda işlerin iyiye gitmesi çok zor... Düşün 24 yıldır şampiyon olamadık...Kaç tane Başkan geldi,geçti... Kaç tane Hoca geldi,geçti.....Değil mi ?

Peki ne olacak ? Onu da bilen yok....

Ama Başkanın ayrılması hayırlı bir haberdir...İyi olur inşallah...Olacağını şöyle söylesem acaba kabul görür mü:
Trabzonda herkesin kabul edebileceği bir başkan,pamuk eller cebe..... Trabzonda sayısız zengin var... Onların katkısı ile alınacak yıldız futbolcular ile sonuca varılabilir...Başka çaresi var mı ? Öze dönme artık tarih olmuş bir düşünce bence...

Caner,senden başka sayfaya ffuygun geliyordu,bazen de Şemsettin.... Yok mu Trabzonsporlu olanlar ?

Tabi bu zor durumda kim bakar TRABZONSPOR'a

Haydi yenin şu G.Antep'i de çıkış başlasın....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Ara 08, 2007 4:26 pm

Yensede yenmesede seyretmeye devam edeceğim,ne yapalım hastalık,bu hastalık gerçek tarafdar olmaktan kaynaklanıyor.Bu inişin bir çikişi olacak,o günler yakın inşallah...............
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cmt Ara 08, 2007 5:57 pm

trabzonspora önündeki gaziantep macında basarılar diliyorum...gerilere düsmeye devamm :wink: ...baskan istifa ettiyse garanti takım cıkısa gecer bundan adım gibi eminim saygılar...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cmt Ara 08, 2007 10:30 pm

öze dönme olayı günümüz futbolunda değeri olan bir durum değil.ama özedönme diye diye boş vaatlerde bulunan başkanlar sayesinde şu an her takımda bize hemen her maç gol atan bir 61 numaralı oyuncu var bilmem farkındamısınız.yeni başkanın kim olacağı konusunda fikrim yok.ayrıntılı bir araştırma da yapmadım.yeni başkandan tek beklentim ersun yanalın görevini teknik direktörlüğün yanı sıra bazı büyük lig takımlarında olduğu gibi menajerlik tarzında yürütmesi.Bizim futbolcularımız şu an ligin en kaliteli 5 kadrosu arasına bile giremez.bu bir gerçek.ama ersun hocanın oluşturduğu sisteme yeni başkan destek verirse bu eksiklikler her halükarda kapatılır.evet şampiyonluğu 5 mayıs 1996 ts-fb maçında kaçırdığımız günden beri çok büyük heves ve acelecilikle beklediğim doğrudur ama aceleci ve kısa süreli başarıların bize bir şey kazandırmadığını gördük.Çok değil 3 sezon önce şemaklı,yattaralı,tekkeli,gökdenizli 4lüyle hemen hemen son maçlara kadar şampiyonluğu kovalamıştık.Ama büyük klüp olmayı beceremdiğmiz için bu devam etmedi.sizin bu negatif tutumlarınızı çok iyi anlıyorum,inanın bana bir başkasıyla konuşurken bende aynı şekilde sürekli olumsuz durumları vurguluyorum ama inanın her şey bu kadar umutsuz ve vahim değil.Yapmadığımız şey değil yapamayacağımız şey hiç değil.Paralı değil kafası çalışan bir başkana daha çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum bunun sebeplerini de dilerseniz daha sonra kendimce ifade etmeye çalışırım.

Her zaman her yerde trabzonsporluyuz.ne olursa olsunbundan gurur duyacağız.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Nurullah Sula » Cmt Ara 08, 2007 10:46 pm

caner kardeşimize katılıyorum :wink: ayrıca yarın oynıyacağımız maç için trabzon spora başarırılar diliyorum....

yarın inş. macı avni akerde izlicem...
Kullanıcı avatarı
Nurullah Sula
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzr Ara 09, 2007 1:52 pm

Sohbet kısmına yazmayı daha uygun gördüm bu haberi çünkü resmi sitemizin bir haberi değil fatih tekke'nin haberi;

Rusya Ligi'nin şampiyonu FC Zenit'in formasını giyen milli futbolcu Fatih Tekke, transfer haberlerini yalanlayarak, "2010 yılına kadar FC Zenit'te kalacağım" dedi. Önceki gün Uludağ'a gelerek Grand Yazıcı Otel'e yerleşen Fatih Tekke, eşi Müge, çocukları Muhammet ve Berrak ile karın keyfini yaşıyor. Tatilini Uludağ'da geçiren Fatih Tekke, çocuğu Muhammet'e kayak keyfi yaptırdı. Hakkında çıkan transfer haberlerini yalanlayan Tekke, "Bunlar geçmişte kaldı. 4 ay öncesine kadar vardı, ama şu an kesinlikle yok. Kulübün bana söylediği şey benim 2010 yılına kadar FC Zenit'te kalacağım. Çünkü Şampiyonlar Ligi maçlarımız var, çok önemsiyorlar.

Transfer dedikodularının hepsi yalan. 2010 yılına kadar FC Zenit takımındayım, ben kafa olarak da kendimi hazırladım" dedi. Trabzonspor'un yaşadığı sıkıntılı dönemi değerlendiren Fatih Tekke, artık Trabzonspor'un başka isimler bulması gerektiğini ifade etti. Camianın o güçte olduğunu kaydeden Tekke, "Nice isimlerin gelip geçtiği bir kulüp. Ben oradan her dakika takip ediyorum. Dualarımız, gönlümüz hep Trabzonspor'dan yana, ama şu an baktığınız zaman arkadaşlarım kızmasın, kalite olarak diğerleriyle yarışacak durumda değiller. Şu an kötü bir dönem yaşıyor, ama bir an önce atlatacağını düşünüyorum, atlatması da gerekiyor. Problemli bir durumdalar, güvensizlikleri var. Kaptanla ve birkaç oyuncuyla görüşüyorum, benim buradan tavsiyem sorumluluğu alabilecek oyuncu sayısının artması gerekiyor.

Trabzonspor Türkiye'de hep yalnız mücadele etmiştir, bu böyle de devam eder. Kendi içimizde birlik beraberlik olmadığımız sürece bu sıkıntılı dönemden kurtulamayız. O yüzden taraftarı, yöneticisi, futbolcusu herkesin bir bütün halinde olması ve birbirine destek vermesi gerekiyor" diye konuştu. Türkiye liginin bu sene geçen seneye göre daha kalitesiz olduğunu dile getiren Fatih Tekke, "Türkiye'nin şu an seyretmesi gereken birisi varsa o da Roberto Carlos'tur. İsmine ve kariyerine rağmen sahadaki mücadelesi seyir zevki veriyor. Bence ondan öğrenilmesi gereken çok şey var. Baktığınız zaman Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş çok iyi transfer yapmışlar, ama Sivasspor transfer yapmadan ve o bütçeyle bir çoğundan daha iyi oynuyor, kutlamak gerekiyor.

Kalite olarak baktığınız zaman iyi futbol oynanmıyor. İnsanlar artık futboldan zevk almak ve güzel şeyler görmek istiyorlar" ifadelerini kullandı. Son 4-5 haftanın kendisi ve kulübü adına çok iyi geçtiğini söyleyen Fatih Tekke, "Şampiyon olduk, kariyerimdeki ilk şampiyonluk. Avrupa'da şampiyonluk yaşayan tek oyuncu olarak da, benim için çok güzel bir şey. Rusya Ligi çok kaliteli bir lig. Son 5-10 yıl içerisinde birkaç takımın Avrupa'da daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Maddi olarak çok fazla güçleri var, istedikleri transferleri yapabiliyorlar. İlk geldiğim zaman çok farklı düşünüyordum, şimdi çok çok daha farklı düşünüyorum. Maçları izlediğiniz zaman çok fazla zevk vermiyor gibi gözüküyor, ama çok mücadeleci ve zor bir lig. Kaliteli oyuncuların çok olduğu bir lig" dedi.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Ara 09, 2007 8:26 pm

TRABZONSPOR : 3
G.ANTEP..........: 2

H A Y I R L I......................O L S U N
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzr Ara 09, 2007 9:01 pm

hic sorma muzaffer amca canerle ben msnde savasıoduk canere diom olm kackac dur dur kırmızıalr penaltı kacırmalar goller havada ucusuo dio :) :D ben ne dersem hep tersi cıkıo hayret :) :D hayırlı olsun :wink:
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Ara 09, 2007 10:10 pm

Haftaya oynayacağımız maç böyle geçerse fener maçında yokum,olmaz böyle bize kelek yapıyolar,umarım haftayı rahat geceriz hayırlısı
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Sal Ara 11, 2007 6:13 am

Selamlar hepinize öncelikle çok mutlu şekilde yazıyorum bu yazımı iyimserliğimin sonuçlarını sanıyorum ki 1-2 sene içinde çok daha iyi idrak edeceksiniz.

Ama önce bir iki olumsuzluktan bahsetmek istiyorum.

Olumsuzluklarımın birinci bölümü trabzonspor taraftarı hakkında.Malesef stadımızı dolduran taraftarlarımız tamamıyla 3e bölünmüş durumdaydı.Bir kısım nuri albayrak,bir kısım hacıosmanoğlu,bir kısımda büyük başkan şener hakkında tezahürat yapıyorlardı.Evet klübümüzün geleceği açısından çok önemli bir kongre var.Ama bunun hiçbir şekilde maça yansıtılmaması gerekiyordu.Maç boyu takımımız adına tek bir tezahürat yokken resmen taraftar grupları başkan adlarını sayıklayıp durdular.Bu bizim için en büyük mağlubiyetlerden bile zarar verici birşey.Trabzonspor gücünü trabzon halkından alırken maç boyu ts taraftarının kösteğine rağmen kazandı.ts taraftarı bazı şeyleri idrak edemiyor.Kenardan ooo ibrahim yattara diye bağırmak teknik direktöre saygı göstermemek demektir.İdmanlarda çalışıldığı üzere penaltıyı atmak üzere gökdeniz giderken sezon sonu ayrılacağını açıklayan yattara topu aldı ve penaltı atışını kaçırdı.Gökdeniz kendine yakışanı yapıp takımı için mücadele etmese bugün çok farklı şeyler tartışıyor olacaktık.Mağlubiyetimiz gibi....

İkinci üzücü nokta ise hakem terörü.Tamamen hatalı bir penaltı kararı üzerine kırmızı kart vererek maçı tehlikeye atan hakem,yattaranın penaltısında kaleci ömer'in 1 metre öne çıkışını ve penaltı anında ceza alanına dalan 2 antepli oyuncuyu farketmedi.Bunun sebebi de özetlere göz atarsanız anlayabileceğiniz şekilde saçma sapan bir yerde durması.Hayatımda ilk kez bir hakemin penaltı atışı kullanılırken bu kadar saçma bir açıdan izlediğini gördüm.Bu hakem hatasından öte lakayıtlıktır.ve klübümüze ciddi anlamda zarar vermiştir.

Sevinçli olduğum nokta ise yeni başkan adayımız Şener'in çok büyük ihtimal trabzonspor başkanı seçilecek olmasıdır.

Neden seviniyorum peki?

Sadi şener kimdir peki?

-Trabzonsporun efsane başkanlarından birisidir abi ve amcalarımızın çok iyi bildiği şekilde.

-yöneticilik vasıflarının yanı sıra futbol bilgisi de bir hayli yüksektir.

-Adaylığını açıklaması üzerine başkan adayı olmayı düşünen bir çok kişi aday olmaktan vazgeçmiştir.Sebebi de kendisinin trabzonspor açısından en iyi aday olmasıdır.

-Eski başkanlığı döneminde 8 trilyon gibi çok ciddi bir rakamı takıma karşılıksız bağışlamış.İlerleyen yıllarda iflasın eşiğine geldiğinde trabzonspor klübü yardım etmeyi teklif ettiği zaman ben klübümü banka hesabı olarak gördüğüm için değil,sevdiğim ve yatırım yapmak istediim için o parayı yatırdım.Ömür boyu da trabzonspor'a desteğimi geri almaya niyetim yok demiştir.

Hepimize hayırlı olsun.Gerçek trabzonspor efsanesinin canlanmasına çok çok az kaldı.Ben bunu hissediyorm,hep hissettim.İnanın bana yanılmayacağım....

Trabzonspor artık gönüllerimizin değil türkiye süper ligi'nin şampiyonu olacak....
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Ara 11, 2007 11:59 am

:arrow: Merhaba dostlar,

Yorumsuz bir şekilde inşallah hayırlı olan Başkan seçilsin...Diyorum,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön SPOR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir