Genel Sohbet

Sporla ilgili sohbetler

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Faruk Faysal Uygun

Re: Genel Sohbet

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Şub 22, 2012 7:37 pm

Ölümden dönmek buna derler,
Deplasmanda üç gol atıyorsun ama galip gelemiyorsun.
Üzülmemek mümkün mü ?

Kayserispor:3 –Trabzonspor:3
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Re: Genel Sohbet

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cum Şub 06, 2015 7:19 pm

---Yensek de yenilsek de sorarsalar bize ,cevabımız Trabzonsporluyuz.Bu bizim ağır basan yanımız.Deplasmanda oynar gibi kendi evinde yıllardır üçüncü kümede oynayan bir takıma yenilmeyi ben hazmedemiyorum,ama yenildik işte...
---Bir kaç gün önce TV den izlediğim bir haberde tiyatro sanatçısı sayın Yılmaz Erdoğan'ın futbol antrenörlüğü kursuna başladığını öğrendim.Akıllı adam,bu işle önceden ilgileniyorduysa neden olmasın.En azından iyi oyunculardan kurulu bir takımı bizim Şenol kadar başarılı yapar diye düşünüyorum.Maçın bitmesine çok az kala beraberliği yakalıyorsun ve bir defans hatasıyla mağlup oluyorsun bu mu teknik adamlık.Hiç dikkat ettiniz mi sattığımız bütün futbolcular bize bunun hesabını sahada soruyor ve faturayı çok ağır kesiyor.Biz izleyici olarak değişmesi gereken oyuncuyu ve yerine girmesi gereken oyuncuyu tahmin ediyoruz ve hemen arkasından dediğimizi Şenol bey yapmıyo mu?İşte teknik bir adam bizim gibi futboldan anlamayanların dediğini yapmamalı.Farklı bir değişiklik yapmalı ki farkı olduğunu anlayalım...
---GS-BJK maçının hemen bir gün öncesinden Elmanderden iyi bir haber var yazdı gazeteler.Doğru yazmadılar mı?Adam oynadı ve golünü de atmadı mı?Bizde var mı böyle bilmem ne ander.Ben,dün Taksim'deydim.Seyircilerin derbi maçına giderken ağıza alınmayacak sözlerle bağırdığını oysa maça yaklaşık dört saat kala orada Hocalı katliamının 20.yılı nedeniyle bir anma ve lanetleme mitingi olmasından dolayı iştirak etmediklerini gördüm.Ama çoğunun üzerinde takımlarının formaları ve göğüslerinde de TÜRK'ün ve TÜRKLÜĞÜN simgesi olan ay yıldızlar vardı.YAZIKLAR OLSUN................................................................................
---Muzaffer hocamın ne yazacağını bilmiyorum ama,boşuna kafasını yormasın.Dün duyduğum küfürleri duysaydı inşallah GS.yenilir diyecekti.Ama kimbilir belki de görmediğim bir yerde de BJK lılar küfrediyordu.Sonuç itibarıyla megakent İstanbul'da futbol ve küfür bir aradaydı.Bu durumu kimse arzu etmiyor herhalde.
---Kırk yılık sirke gibi ağızı burnu yüzü müzü şekilden şekile giren beğenmediğiniz Fatih yine gönülleri fethetmedi mi?Hesabınıza gelirse.İyi ki Hasan'ın soyadı Beşinci değildi.Yoksa mersine kaç farklı yenilecektik varın hesabını siz yapın!

---Selam ve sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön SPOR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir